Se på karta

klippmaskiner 

gav 10000 företag inom detta område

BS Målerientreprenader AB

Telegramvägen 4413235 Saltsjö-boo
logo

Ska du måla om fasaden på din villa eller fastighet kan du anlita oss. BS Målerientreprenad, också kända lokalt som BS Måleri, har över 40 års erfarenhet i branschen och erbjuder en rad tjänster utöver fasadmålning som t.ex. in- och utvändig målning, målning av golv, fönstermålning och tapetsering. Vi kan även rekommendera andra skickliga hantverkare som elektriker, murare och snickare.

Herok Rental AB

Stängt

Fakturavägen 117562 Järfälla
logo

Din affärspartner inom truckar, liftar och maskiner och bygg. Herok är framtidens partner. Ett unikt affärscenter för byggbranschen i Mälardalen. Vi finns på fem orter och hjälper dig med allt från hyrtjänst av olika typer av maskiner, fordon och tillbehör med förare till inköp av byggmaterial. För oss är det viktigt att leva upp till vår värdegrund. Både internt och externt. Vi står för vilja, styrka, mod, kompetens och kunskap.

TBM, Tornby Byggmaskiner i Linköping AB

Stängt

Gottorpsgatan 658273 Linköping
logo

Vi hyr ut byggmaskiner, liftar, ställningar och förrådscontainers samt att vi säljer de tillbehör som behövs. Vi garanterar säkra leveranser. Vårt uppdrag är att tillgodose våra kunder med de maskiner de behöver för att lyckas.Kom in till oss och vi hjälper er med maskiner till era projekt. Hos oss får ni fri konsultation kring era maskinbehov.

Foderboden

Fastingsgatan 4168136 Kristinehamn

Roslagsgruppen Invest, AB

Täby
logo

Behöver Ni hjälp av hantverkare? Vi är ett byggföretag i Stockholmsområdet som antar sig uppdrag i Täby, Sollentuna, Vallentuna, Lidingö, Åkersberga. Vi erbjuder totalentreprenad inom alla typer av renoveringar, om-och tillbyggnader, tak- och fasadrenovering, kök- och badrumsrenovering samt nyproduktion. Vi har 30 års erfarenhet i branschen och kan därför tillgodose just dina behov.

Arema Heavy Rental Öst AB

Stängt

Järngatan 1019572 Rosersberg
logo

Behöver du hyra eller köpa maskiner till ett nytt uppdrag, eller behöver du ersätta en trasig maskin. Vi på Arema Rental kan hjälpa dig att finna den bästa lösningen just för dig. Hos oss kan du hyra nyare maskiner i storlekarna 1 – 35 ton. Vi har hjullastare, grävmaskiner, hjulgrävare, vältar, dumprar mm anpassade för svenska marknaden. Vi hyr även ut redskap till entreprenadmaskiner. Vill du i stället köpa en maskin så kan vi erbjuda ett flertal begagnade maskiner i olika prisklasser.

Smulan & Josefin

Stängt

Björknäs Torg 713240 Saltsjö-boo
logo

Bröderna Lantz Spannmålsaffär

Vankiva 251028195 Vankiva
logo

Vi har sedan 30-talet haft förtroendet att leverera spannmål och foder till traktens jordbruksägare.

Föreningen Kattstallet

Stängt

Jämtlandsgatan 153B16260 Vällingby
logo

Kattstallet tar emot hemlösa katter och omplacerar dem i nya hem. Sedan Kattstallet öppnade hösten 2006 har vi gett hem till närmare 5000 vanvårdade och övergivna katter. Samtliga katter blir kastrerade, veterinärbesiktigade, avmaskade, vaccinerade och ID-märkta.

Stureby Maskiner AB

Tussmötevägen 23912264 Enskede
logo

RM Kranar AB

Virkesvägen 1623837 Oxie
logo

RM Kranar har stor kapacitet att ta sig an alla typer av jobb. Här finns kranen som klarar att lyfta över ett nio- våningshus och ändå nå 52 meter in på taket eller gården. Vi har lång erfarenhet av att lyfta och flytta och än så länge har vi aldrig tackat nej till ett jobb utan istället löst alla problem som uppstått.

Titan Maskin

Stängt

Bultvägen 945175 Uddevalla
logo

Välkommen till Titan Maskin i Uddevalla.

Ekerö Rederi Entreprenad AB

Bryggavägen 104B17831 Ekerö
logo

Starks Sprutmåleri AB

Gälleberg Lyckås 52291 Tidaholm
logo

Starks Sprutmåleri AB - Utför Måleriarbeten och Rödfärgning. TEKNOS Färgbutik.

City Industriservice i Göteborg AB

J A Wettergrens gata 642130 Västra Frölunda
logo

Vi erbjuder professionella, kvalitetssäkrade tjänster inom högtryckstvättning, blästring, målning (fasadmålning, takmålning, industrimålning, rostskyddsmålning, brandskyddsmålning) och sanering (industri) i Göteborg. Våra kunder återfinns bland både företag, fastighetsägare, industrier, föreningar och privatpersoner.

Rolfs Gräv

Parkvägen 2737530 Mörrum
logo

Hyrcentrum i Väst AB

Storängsvägen 5B43839 Landvetter
logo

Djurbutiken

Stängt

(3.8)

Ladugårdsvägen 2746170 Trollhättan
logo

Välkommen till vår butik där vi har stort sortiment på tillbehör/foder till ditt husdjur!Droppin för kloklipp och enklare puts,

Solbergs Veterinärmottagning AB

Solberg 10583348 Hammerdal
logo

Ditt djurs hälsa är vår prioritet. Välkommen.

Zoocenter Hund & Katt

Stängt

Riksvägen 290431 Umeå
logo

Din personliga djurbutik med ett stort hjärta! Vi har foder och tillbehör till hund & katt. Även smådjurs tillbehör finns i butiken. Om det är något du saknar så försöker vi alltid att ta hem det till dig!

AB Nilssons Last & Grävmaskiner

Industrivägen 1897254 Luleå
logo

Handels- & Maskinservice AB (HMS AB)

Logistikvägen 2C69572 Röfors
logo

Vår huvudsysselsättning är uthyrning och lyft med mobilkranar, men vi erbjuder även liftar, truckar, maskinflytt och transporter av olika slag. Vi utför även många olika montagearbeten inom både industri och bygg.

TBM Byggmaskiner I Motala, AB

Stängt

Myntgatan 659161 Motala
logo

Vi hyr ut byggmaskiner, liftar, ställningar och förrådscontainers samt att vi säljer de tillbehör som behövs. Vi garanterar säkra leveranser. Vårt uppdrag är att tillgodose våra kunder med de maskiner de behöver för att lyckas.Kom in till oss och vi hjälper er med maskiner till era projekt. Hos oss får ni fri konsultation kring era maskinbehov.

Hälla Kvarn AB

Stängt

(4)

Tortuna 72596 Västerås
logo

Malning av foder. Rensning och betning av utsäde. Handel med växtskyddsprodukter, utsäde, gödning och fågelfrö. Försäljning från butik (rågbröd, mjöl m.m).