Se på karta
Kungsgatan 2644730 Vårgårda

Välkommen till din hundfrisör på Kungsgatan 26 i Vårgårda.Vi badar, fönar och klipper vardagsfrisyr på alla hundraser.

August Strindbergs gata 376146 Norrtälje

Din lokala djuraffär i Norrtälje. Vi är familjeföretaget som besitter massor av kunskap om de djur och tillbehör vi säljer. Alla medarbetare i butiken har utbildning inom djurvård och inom företaget finns ytterligare spetskompetens inom områdena; fysioterapi och friskvård/beteende (hund), Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning, näringslära och utfodring hund/katt, pälsvård (hundfrisör). Alla som jobbar hos oss har även egna djur och då främst hundar, katter, kaniner och höns. Välkommen!

Hantverkaregatan 828148 Hässleholm

Hundsalongen i Hässleholm - ett spa för din fyrbenta vän! Välkommen att kontakta mig för mer information eller för bokning.

Parkvägen 737373 Jämjö

Hundfrisör i Jämjö, utanför Karlskrona i östra Blekinge. Vi klipper, rycker, badar, fällbehandlar och självklart klipper vi klor. Vi gör vardagsfrisyrer och frisyrer med rasprägel på de allra flesta raser. Jag rycker även de flesta raser. Vi har ett mindre sortiment av torrfoder, färskfoder, godis, tugg, kosttillskott, leksaker, päls- och hundvård m.m. Välkomna in på ett besök!

Bergsvägen 3373271 Fellingsbro

Hej!Jag klipper din hund i vardagsfrisyr enligt dina önskemål, med lugn, mjuk och respektfull hantering. Jag är diplomerad hundfrisör genom Dogplanet, ansluten till Sveriges hundfrisörer och är godkänd för F-skatt. Betalning sker med Swish.Djur har alltid funnits i mitt hem och har en stor plats i mitt hjärta. Efter 30 år som lärare i grundskolan har jag brutit ny mark, utbildat mig till hundfrisör och öppnat egen hundfrisörsalong i centrala Fellingsbro.Varmt välkommen! Mvh Marie Mäkiranta

Industrigatan 524332 Höör

5 (7)

Utbildad Hundfrisör sedan 2007 innehar F-skattsedelHar även Tillbehör för hund och katt som utökas alltmer. Återförsäljare för bl a:Trixie,Dogman,Tassafritt,Imazo,Propet m fl...

Affärsvägen 145730 Tanumshede

Hundsalong i Tanumshede. #nl#Erbjuder bad och fön, vardasgsklippning, trimning och kloklipp.

Älgvägen 2143937 Onsala

Välkommen till Trimstugan4dogs - Din personliga hundfrisör i hjärtat av Onsala.

Tunmatsgatan 178437 Borlänge

Välkommen till Salong Pälsverket, din destination för omsorg och skönhet för din fyrbenta vän. Vi strävar efter att ge din hund den bästa möjliga vården och utseendet. Kom in och upplev vår professionella service och kärleksfulla atmosfär. Ditt husdjur förtjänar bara det bästa!

Linblommevägen 151169 Sätila

Maries Hundvård Sätila är ett enmansföretag, där jag tar emot hundar en och en i en lugn hemmiljö. Har en lång och bred erfarenhet av de flesta förekommande hundraser. Förespråkar ett mjukt förhållningssätt med det bästa för hunden och dess ägare.

Timmermansgatan 5460359 Norrköping

Vi på Gröna Tassen erbjuder tjänster som pälsvård i form av klippning/ryckning, bad samt kloklippning.

Saxtorpsvägen 189C26194 Annelöv

Som frisör har jag över 15 års erfarenhet och innehar både gesällbrev och mästarbrev. Den lilla salongen med den stora kompetensen. Varmt välkomna!