Om Kinnarps Södertörn AB

Vi skapar arbetsmiljöer som leder till framgång och välmående!

Att göra allt och göra det bra

Vi tar ansvar för hela kedjan - från produktion till leverans och installation hos kunden. Vi kan leverera och installera över hundra arbetsplatser, per kund, per dag, vilket våra leveransteam monterar och installerar med minimal störning. Beställningar inom Europa är levererade inom fyra till sex veckor. Vi levererar även internationellt. Varje dag, lämnar tjugofyra fullt lastade containrar våra fabriker för att leverera arbetsplatslösningar, skapade för framgång och välbefinnande. Vårt optimerade transportsystem innebär att vi inte använder kartonger. Detta gör det möjligt för oss att lasta produkterna som ett pussel, med återvinningsbara filtar för att skydda produkterna och lasta upp till 50% fler produkter per container än vad som är standard för industrin. Leveransvägar optimeras med hjälp av en avancerad ruttplaneringssystem, som är kopplat till produktionen. Vi har också investerat i en modern flotta av miljövänliga fordon för att minska vår miljöpåverkan. Sedan 2014 har vi minskat utsläppen med 7%.

Utforma morgondagens arbetsplats

Se dig omkring. Arbetsuppgifter förändras. Arbetsplatser förändras. Människor jobbar hemifrån eller på distans. De har nya uppgifter och ny kompetens. Företag behöver arbetsplatslösningar som möter en mängd olika behov. Vi tänker alltid framåt och arbetar innovativt och kreativt för att skapa lösningar som tar våra kunder längre än vad många trodde var möjligt.

Vi bryr oss om din kropp

Vi har alltid de anställdas välbefinnande i fokus när vi utvecklar nya produkter och inredningslösningar. Ergonomi främjar holistiskt design. Fysiska, kognitiva, sociala, organisatoriska, miljömässiga och andra relevanta faktorer är alla beaktade när man skapar en produkt. Vi är alla olika och alla måste hitta sina egna lösningar för välstånd och välbefinnande.

The Better Effect

Vi har ett ansvar att skydda vår planet för framtida generationer. Det inkluderar allt från det råmaterial vi använder, till hur vi designar och tillverkar våra produkter. Under hela vägen väljer vi hållbara lösningar. Genom att välja hållbart, bidrar vi till en bättre miljö - för dig att vara i och för hela planeten. Vi kallar det The Better Effect.

Kvalitet

Genom egna testlaboratorium, noggranna produktionskontroller och internationella certifieringar garanterar vi dig verklig kvalitet i all vår tillverkning; från minsta del till sammansatt produkt. Vi ger dig bästa garanti och marknadsledande kvalitet. Vi älskar ny teknologi och använder den, men vi älskar också hantverkets skönhet. När dessa två kombineras, får vi vackra produkter som håller över tid.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Kinnarps Södertörn AB Kontorsinredning, Södertälje - 1
  • Kinnarps Södertörn AB Kontorsinredning, Södertälje - 2
  • Kinnarps Södertörn AB Kontorsinredning, Södertälje - 3
  • Kinnarps Södertörn AB Kontorsinredning, Södertälje - 4
  • Kinnarps Södertörn AB Kontorsinredning, Södertälje - 5
  • Kinnarps Södertörn AB Kontorsinredning, Södertälje - 6
  • Kinnarps Södertörn AB Kontorsinredning, Södertälje - 7
  • Kinnarps Södertörn AB Kontorsinredning, Södertälje - 8
  • Kinnarps Södertörn AB Kontorsinredning, Södertälje - 9
  • Kinnarps Södertörn AB Kontorsinredning, Södertälje - 10

Kinnarps Södertörn AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnInredningshuset Södertörn AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande18.12.2001
Org.nr:5566192539
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall50000 - 99999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch47592 Specialiserad butikshandel med kontorsmöbler

Exekutiva befattningar/Administration

Marcus BagstevoldVerkställande direktör
Marcus BagstevoldLedamot
Anna Marie BagstevoldSuppleant
Bo Lennart Harritz LindhRevisor