Om Kent Ekstrand Entreprenad

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Kent Ekstrand Entreprenad, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Kent Ekstrand Entreprenad

Anki Dahlgren

mer än ett år sedan

Anlitade firman på rekommendation när vi skulle bygga vårt bastuhus. Problem från början med allt från fel färg på huset till bastulavar som dröp av koda. Firman använde billigast möjliga material och nu får jag använda en annan firma som fattar till fel som lister som inte sitter fast. Sned ytterdörr För korta brä
Akta er och kräv offert. Jag fick tjata mig till en när jag skulle lägga trall mellan husen och den var dubbelt så dyr som det jag betalade till en annan firma som jag numera anlitar

Anki Dahlgren

mer än ett år sedan

Akta er. Jag gjorde misstaget att lita på honom och han har gjort ett riktgt dåligt jobb med min dröm. En egen bastu. Har hittat en annan snickare som nu går efter honom och rättar till allt från lösa lister till för korta brädor. Han lämnar ingen offert utan vi hade en muntlig överenskommelse. Dumt av mig.jag vet Han fick betalt i förskott och krävde 30 % mer betalt mitt i jobbet. Han har köpt absolut billigast möjliga material har jag förstått nu i efterhand.
Akta er och kräv offert

Anki Dahlgren

mer än ett år sedan

Oerhört undermåligt gjort. Billigast möjliga material och jag fick tvinga fram att han tog ansvar för att rätta till det absolut värsta när han byggde en bastu till oss. Nu har jag en annan snickare som rättar till saker som lister, tröskel sned dörr etc.
Han förstod snabbt att jag är oerfaren så han lämnade ingen offert utan sa muntligt vad det skulle kosta vilket han ändrade mitt i bygget när jag redan betalt det han först begärt.
Akta er för denna enskilda firma

kalle

mer än ett år sedan

Jätte duktiga killar

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

070574219007-057 421 90070-574 21 900705-74 21 90070-5742190