Om Kenneths Bilteknik AB

Vi utför bland annat bilreparationer och bilservice, gör däckbyten och åtgärdar krockskador. Vi har även däckhotell. Välkommen!

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Kenneths Bilteknik AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnKenneths Bilteknik Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande07.02.2007
Org.nr:5567230866
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall10000 - 19999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch45201 Allmän service och reparation av motorfordon utom motorcyklar, 45320 Detaljhandel med reservdelar och tillbehör till motorfordon utom motorcyklar

Exekutiva befattningar/Administration

Kenneth Bo Henrik KlassonLedamot
Örjan Anders WijkSuppleant
Marie Linnea LindbladRevisor

Omdömen om Kenneths Bilteknik AB

Mats Ydman

mer än ett år sedan

Utmärkt serviceinställning och förmåga att lösa akuta problem snabbt/direkt, som annars skulle tagit dagar/veckor att lösa! Ett kunnigt och kreativt arbetssätt som krävs i bl.a. denna bransch! Kombinerat med kunnighet och servicekänsla ger detta den bästa kombinationen!

Kimrönneke

mer än ett år sedan

Kanon verkstad

Martin Elf

mer än ett år sedan

Dom är inget vidare, Servade min bil här och efter 2v fick jag ett meddelande i bilen att bromsarna var slut, detta berättade dom inte ens för mig och då hade dom ändå slängt på sommardäck (som var 0.5bar i, luft är tydligen sällsynt på detta ställe). tycker dom borde kollat bromsarna då.. när jag hämtar ut bilen så säger dom att jag måste byta kamrem på bilen, helst inom 1mån. Om en bilverkstad har bra koll så borde det ju rimligtvis vara så att man givetvis tar kamremsbytet i samband med service. Istället får jag en dyr offert på kamremsbytet i näven.