Om företaget

Katrineholms Golfklubb vill vara en av Sveriges bästa klubbägda golfanläggningar och vi är framförallt en medlemsklubb som finns till för att stärka regionen och ge våra medlemmar den bästa möjliga golfklubbsupplevelsen. Till...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0150-392...
Adress

Jättorp

64193 Katrineholm

Hemsida och e-postGå till hemsida
Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Katrineholms Golfklubb vill vara en av Sveriges bästa klubbägda golfanläggningar och vi är framförallt en medlemsklubb som finns till för att stärka regionen och ge våra medlemmar den bästa möjliga golfklubbsupplevelsen. Till oss är alla välkomna som medlemmar. Vi syns på klubben!

Vem vi är

Katrineholms Golfklubb bildades 1959 av några förutseende industriledare i staden. 9-hålsbanan ritades av Nils Sköld. Han ritade även de tillkommande hålen på 18-hålsbanan. Lördagen den 8 juni 1963 invigdes 9-hålsbanan officiellt. Initiativtagaren SKF-direktören Isak Forslund slog invigningsslaget. 1969 togs ytterligare tre hål i bruk. 1972 kunde man spela på ytterligare två hål. 1973 var äntligen 18-hålsbanan klar. Idag har vi en av Sveriges bästa banor, Jättorps Golfbana, precis bredvid vackra Stensjön. Banan är en modern och utmanande golfbana med 27 hål, som sträcker sig genom park, skog och längs vatten i vacker sörmländsk natur. Banan passar alla typer av golfare från nybörjare till elitspelare. Här finns också en komplett shop och restaurang med fullständiga rättigheter. Välkommen som medlem eller gäst!

Framåt, uppåt...tillsammans!

Katrineholms Golfklubb vill vara en av Sveriges bästa klubbägda golfanläggningar och vi är framförallt en medlemsklubb som finns till för att stärka regionen och ge våra medlemmar den bästa möjliga golfklubbsupplevelsen. Vi är en modern plats för folk att mötas som vill umgås och må bra i livet, där golfen är den sammanhållande länken. Till oss är alla välkomna som medlemmar - knattar, ungdomar, mammor och pappor, pensionärer, flickor och pojkar, hundägare och icke hundägare, elitspelare och glada hobbyspelare. Det viktiga för oss är att du vill vara del i något positivt, utvecklande, socialt, hälsosamt och givande. Tillsammans skapar vi en av Sveriges bästa golfklubbar! Vi syns på klubben!

Sörmlands stolthet mitt i Sörmlands Lustgård

Efter flera års utvecklingsarbete med Robert Karlsson står Jättorps golfbana idag stark som en av Sveriges bästa banor. Banutvecklingen fortsätter men medlemmar och gäster kan nu njuta av en golfbana som har det mesta...en utmanade layout, stor variation i banans landskap, riktigt fina och luriga greenområden, plus den sköna variationen av svettiga utmaningar och lockande birdiechanser. Välkommen att Spela Sörmlands Stolthet!

Bli medlem

Är du intresserad att börja spela golf, spelar du redan golf och är intresserad att bli medlem eller har du frågor om medlemskap i Katrineholms Golfklubb är du hjärtligt välkommen att kontakta oss. Välkommen till Årets golfklubb 2012, en öppen klubb till för alla, stora som små, med det lilla extra...fantastisk golf. Eller varför inte titta ut till oss på Jättorp, så berättar vi mer och du kan själv se hur vår fina bana och anläggning ser ut och sker det under säsong kan vi verkligen rekommendera vår restaurang för en lunch.

Besök vår restaurang

Välkommen till Katrineholms Golfklubbs populära restaurang. Vill du bara ha en god och prisvärd lunch eller njuta av god mat och dryck en kväll i solnedgången med trevliga vänner så erbjuder vi en matupplevelse i den bästa av miljöer. Restaurangen var en viktig del i vår utmärkelse som Årets Golfanläggning av Golfhäftet 2012 och varje år får vi utomordentliga omdömen från alla våra restauranggäster. Vi har fullständiga rättigheter. Välkommen att äta hos oss du också!

Katrineholms Golfklubbs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Katrineholms Golfklubb

Omsättning

14 883 tkr

Vinstmarginal

7.90 %

Anställda

12

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Katrineholms Golfklubb finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Jättorp Golf AB

Org.nr:

5566010913

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

93112 Golfbanor, golfklubbar

47641 Sportaffärer

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

21.11.2000

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 12
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

015039270

01-503 92 70

015-03 92 70

0150-392 70