Se på karta

karosseri 

gav 1077 företag inom detta område

(5)

Ögärdesvägen 10B43330 Partille
logo

Med en lång erfarenhet i skadebranschen, garanterar vi professionell service med kvalité, trots våra korta ledtider. Vi är en komplett skadeverkstad, som är ansluten till MRF, och är Lupin-certifierade.

(5)

Septembervägen 1151930 Horred
logo

Välkommen till Buckel Service!Vi tar ut små bucklor/parkeringsskador utan omlackering medan du väntar.

Centralgatan 1852151 Floby
logo

Välkommen till Autokaross i Floby AB. Vi utvecklar, tillverkar och säljer systemlösningar för lätta transportbilar i form av flak, skåp, kåpor och fordonsinredningar.

(5)

Lärkträdsvägen 8-1064541 Strängnäs
logo

Vi kan hjälpa dig med det mesta inom lackering av bilar.

Stationsgatan 1079330 Leksand
logo

Vi utför alla typer av glasarbeten både inomhus och utomhus, alltid med personligt engagemang. Genom vårt breda kunnande löser vi även önskemål och problem som ligger utanför standardjobben.

Hantverkaregatan 2254239 Mariestad
logo

Det kompletta företaget med fullserviceverkstad, skadereparationer på bilar husvagnar och husbilar, samt caravanbutik med tillbehör och reservdelar.Lundgruppen Skadecenter utför billackering, båtlackering, industrilackering och andra typer av lackeringar. Vi hjälper dig också med skadereparation som rikt utan lack och reparerar husbilar & husvagnar oavsett typ av skada.

Smedbygatan 460361 Norrköping
logo

Inga skador är för svåra.Reparerar till osynlighet.Vi kommer att återställa din bil i skick som ny!

Ullene-åsaka VÄSTERGÅRDEN 152156 Floby
logo

Vi på Stjernlack erbjuder rostlagning, byte av plåtdetaljer, plastreparationer, spotrepair och lackering i en av Skaraborgs modernaste lackeringshall, där vi gör allt från detaljer till hellackering. Vi lackerar även andra detaljer än bara bilar. Kontakta oss för förfrågan.

Järngatan 2266631 Bengtsfors
logo

Munkeröds renoverar bussar och busskomponenter.- snabbt, kundanpassat och till ett mycket ekonomiskt pris.

(4)

Sågvägen 2192145 Lycksele
logo

Vi tillverkar och levererar arbets- och personalvagnar. Vårt utbud tillhör marknadens bredaste. Välkommen att kontakta oss.

Blomgatan 659840 Vimmerby
logo

Autorikt AB är ett bilplåtslageri som reparerar plåt och rostskador på bilar och minibussar.Vi byter även vindrutor och gör fyrhjulsinställningar.

Smörviksvägen 956250 Månsarp
logo

MSM – Månsarps Svets & Maskin är ett av skandinaviens största företag när det gäller påbyggnad på anläggningsbilar för betong.

(5)

Gamla Kalmarvägen 2658337 Linköping
logo

Slaka Bilplåtslageri är ett företag som är beläget i Linköping. Vi har över 30 års branscherfarenhet med mycket god kunskap av alla bilmärken inom bilplåtslageri. Vår strävan är att alltid göra kunden helt nöjd vad det gäller både pris och utfört arbete. Besök oss gärna för att få ett kostnadsförslag på din bil. Välkommen att kontakta oss om du har några frågor angående skador på din bil. Det går bra att höra sigvia telefon eller email.

(1.8)

Sätunagatan 652141 Falköping
logo

Vi erbjuder dig alltid den bästa lösningen för din bils plåtskador, snabbt och smidigt för alla dina behov. Välkommen till oss!

Storgatan 3169333 Degerfors
logo

Välkommen till RN plåt & bygg. Vi jobbar med allt inom bygg och plåtslageri. Som lokalt företag så värnar vi om våra kunder och anser att kundkontakt alltid kommer i första hand. Vårt mål är alltid att båda parter ska vara överens. Vi på RN plåt & bygg jobbar även väldigt brett med montering av fönster, allt ifrån villor till stora företag.

(4)

Magasinsgatan 782830 Edsbyn
logo

Vi bedriver billackering och plåtreparationer, riktbänksjobb, lackeringar, glasrutor samt däck m.m.

Båtsmansvägen 118141 Lidingö
logo

Välkommen till Forma-Bil AB!

(5)

Skarprättarvägen 117677 Järfälla
logo

Vi är en Allbilverkstad. kunniga på alla bilmärken.Vi har stor verkstad med kunnig Personal.Lång erfarenhet i branchen.

Hamre 21086492 Matfors
logo

Vi reparerar och servar alla bilmärken, men är specialiserad på Volkswagen, Audi, Seat och Skoda till vilka vi har tillgång till både specialverktyg och viktig servicelitteratur. Vi ser alltid till att du får original reservdelar eller delar från våra lokala bildelsgrossister insatta i bilen. Du väljer själv.

Strängnäsvägen 1563362 Eskilstuna
logo

Välkommen till Landrins Bil.Våra ambitioner är höga och vår strävan efter att erbjuda våra kunder bästa tänkbara service och kunskap genomsyrar vår verksamhet. Vi är agent för Mercedes-Benz, auktoriserade återförsäljare för Nissan, Subaru och Kia. Landrins Bil finns idag i Avesta, Eskilstuna, Lund, Sundsvall samt två ställen i Västerås.

Säterivägen 1665341 Karlstad
logo

Vi utför allt inom lackfri riktning av mindre plåt- och hagelskador.Här på Karossteknik jobbar vi med diverse olika verktyg för att rikta och dra ut olika typer av bucklor. Det kan vara parkeringsskador, små krockskador och skador påverkade av väder och vind.

(3.67)

Hantverkaregatan 1423234 Arlöv
logo

Vi utför värdeanpassade bilreparationer med högsta kvalitet och service. Försäkringsskador, rostreparationer, stöldskador m.m. Vi är auktoriserade för samtliga försäkringsbolag.