Om Karlstad Metallisering AB

Välkommen till Karlstad Metallisering ABKmab är ett verkstadsmekaniskt företag. Vår affärsidé är att snabbt och kostnadseffektivt förbättra egenskaper på vår kunds produkter med våra unika ytbeläggningar.

Service

Vår verkstad är väl rustad när det gäller skärande bearbetning och Termisk sprutning vid nytillverkning eller reparation av maskindetaljer. Det är ett mycket kostnadseffektivt och tidsbesparande att reparera en sliten detalj med termisk sprutning än att tillverka en ny. Vi åtar oss allt från stora valsar som sprutas i stora sprutskåp till mycket små detaljer som sprutas med robot. Här följer några exempel på produkter som vi belägger och bearbetar.

Valsar, Lagerhus, Växellådor, Hydrostatlager, Kolvstång, Axlar, Slitfoder, Hylsor, Rullar, Tätningsringar, Pumpar, Statorer, Kolvar, Skruvar, Pann tuber.

Kmab är helt kompletta när det gäller termisk sprutning vi har alla varianter på sprututrustningar när det gäller metaller och keramiska material. Vi kan helt anpassa våra skikt efter kundens önskemål om det så gäller mot korrosion, hög eller låg friktion, nötning, elektrisk isolation eller om bara skall bygga upp material på en sliten yta till exempel ett lagerläge.

Bildgalleri

  • Karlstad Metallisering AB Ytbehandling, Karlstad - 1
  • Karlstad Metallisering AB Ytbehandling, Karlstad - 2
  • Karlstad Metallisering AB Ytbehandling, Karlstad - 3
  • Karlstad Metallisering AB Ytbehandling, Karlstad - 4
  • Karlstad Metallisering AB Ytbehandling, Karlstad - 5
  • Karlstad Metallisering AB Ytbehandling, Karlstad - 6

Karlstad Metallisering AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

-

Bolagsform

-

Datum för upprättande

-

Org.nr:

-

Arbetsgivaravgift

-

Aktiekapital

-

Omsättn.intervall

-

F-skatt

-

Registrerad för moms

-

SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Möjliga telefonnummerformat

05422141705-422 14 17054-22 14 170542-214 17