Om Karlholm Marin AB

Vi har försäljning av både nya och begagnade bensin och dieselmotorer, inombordare och utombordare samt elmotorer. Båtservice av hög kvalite där kunden står i centrum och vi är auktoriserad Mercury Mercruiser verkstad och finns det inte möjlighet att båten kan komma till oss så har vi även möjlighet att komma ut till din båt i områden kring Gävle Karlholm Tierp Öregrund Östhammar Uppsala.Egen båtramp och klarar av upp till 50 ton / 70 fot.

Vi har försäljning av både nya och begagnade båtar och båtmotorer i Karlholmstrand Karlholmsbruk karlholm Gävle. På vår båtverkstad reparerar och utför vi service på utombordare & inombordare. Försäljning av nya båtmotorer, utför motorinstallation, motorservice, drevservice samt båtreparation genom försäkringsärende om skadan varit framme. Marinbutik med båttillbehör och reservdelar till Suzuki, Yamaha, Vovlo Penta, Yanmar, Evinrude, Honda, Tohatsu, Selva, Mariner, Johnson. Samt stolt auktoriserad Mercury Mercruiser verstad.

Jobbar med service omkring Gävle Tierp Östhammar, Öregrund.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Liknande företag i närheten

10.0 kmNFprint

NFprint

12.2 kmKarlholms Båt & Motor AB

Karlholms Båt & Motor AB

18.4 kmGBALS AB

GBALS AB

21.1 kmEuromaster Gävle

Euromaster Gävle

Karlholm Marin AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnKarlholm Marin AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande11.12.2012
Org.nr:5569143026
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall3000 - 4999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch47643 Specialiserad butikshandel med båtar, 45320 Detaljhandel med reservdelar och tillbehör till motorfordon utom motorcyklar, 33150 Reparation och underhåll av fartyg och båtar, 45192 Handel med husvagnar, husbilar, släpfordon och påhängsvagnar

Exekutiva befattningar/Administration

Eric Peter HallbergLedamot
Eva Ann Susanne RantajärviSuppleant