ka 

gav 292 företag inom detta område

Högbergsvägen 776457 Grisslehamn
Vikingavägen 1885741 Sundsvall
logo

MBM Byggledning i Sundsvall, din byggkonsult som hjälper er med det mesta inom byggbranschen. Med stor erfarenhet utför vi alla uppdrag med god service och bästa resultat! Vi är certifierade enligt myndigheten för samhällskydd och beredskap, MSB. Kontrollansvarig med certifiering inom komplicerad art av RISE.

Torp 30538391 Mönsterås
logo

ByggKonsulterna i Småland AB grundades av Eiberth R Flogér 2007 och är helägt av honom.ByggKonsulterna är anslutet till SBR Byggingenjörerna, Svenska Byggingenjörers Riksförbund.Idag arbetar ByggKonsulterna mestadels med Arkitektuppdrag, Inredningsuppdrag, Byggprojektering, Projektledning och Kontrollansvarig enligt PBL.ByggKonsulterna arbetar i nätverk med andra konsultbolag inom olika specialområden och kan genom detta erbjuda övergripande konsultuppdrag.

Välkomna till Arkitech!Arkitekt som designar och planerar efter dina behov.Med vår erfarenhet hjälps vi åt att uppfylla dina önskemål och idéer.Vi erbjuder allt från 3d visualisering till bygglov och kontrollansvar.Kontakta oss för ditt nästa projekt!

(3)

Stjärnorpsvägen 1758577 Vreta Kloster
logo

Vi är Östergötlands mest kompletta företag inom småhusbesiktning. Vi utför överlåtelsebesiktningar samt energideklarationer.

Barkassvägen 1718135 Lidingö
logo

CMH Projekt AB utför uppdrag inom projekteringsledning, projektledning, byggledning samt även Kontrollansvarig KA.

Är du i behov av en certifierad kontrollansvarig eller i behov av överlåtelsebesiktning? Ska du bygga nytt, bygga om eller renovera? Söker du projektledare? Då har du kommit rätt! Vi är din firma med lång erfarenhet inom bygg och byggkonsultation. Kontakta oss via telefon eller mail för ditt nästa projekt!

Magnus Ladulåsgatan 5311865 Stockholm
logo

KarAna Ädelmetall står för spetskompetens inom affärsområdena;affinering, guld- och silversmide, dental och industri.

Solrosgatan 345233 Strömstad
logo

K Andersson gruppen och Slam & Spolservice! Vi högtryckspolar samt vacuumsuger i både förebyggande och akuta behov. Med våra kamera kan vi bistå med inspektion av dina rör. Vi servar våra kunder i Bohuslän med omnejd. Vi har kapacitet och kunskap för de flesta uppdrag inom rörinspektion, spolservice och slamsugning. Vänd dig till Slam & Spolservice i Strömstad, välkommen! Utöver spolservice har vi även KA Lyft, KA Maskinservice samt Bad & Värme.

Solrosgatan 345233 Strömstad
logo

Vi har 30 år i branschen och har all erfarenhet och kunskap som behövs för att kunna utföra ett högkvalitativt arbete. Vänd dig till oss när du behöver hjälp med lyft av en kran eller lift, eller andra arbeten med exempelvis grävmaskin.

Torpvägen 244174 Sollebrunn
logo

Hos oss är du alltid välkommen och vi försöker alltid göra vårt yttersta för att hjälpa dig - vad det än må vara. Tror du oss inte? Prova gärna, vi har mer än du kanske tror.

Tunnlandet 1-316836 Bromma
logo

ICA Supermarket Brommaplan - din färskvarubutik i Västerort.

(5)

Sjöviksvägen Strökärr 64297 Bettna
logo
Repslagargatan 15A11846 Stockholm
logo

Idag drivs vårt museum av en stiftelse som har till uppgift att bevara mönsterteckningar och andra föremål för eftervärlden, samt vårda den 170-åriga maskinparken. På dessa gamla vävstolar görs än idag en liten produktion handvävt siden på samma sätt som förr.Vår målsättning är att göra samlingar och miljö tillgänglig för både forskning och allmänhet.

(4.25)

Piparhavsvägen 1276394 Hallstavik
logo
Fröjered Björkelund 52294 Tidaholm
logo

Egen argentur på TNR-Tapetrullmaskiner.Tillverkníng av komponenter på kanbanavtal.Tillverkning av komponenter till fordon och verkstadsindustrin.Tillverkning av fixturer.

(5)

Gamla Norrvägen 1035243 Växjö
logo

Välkommen till KaSAm, din plats för återhämtning. Här erbjuder jag behandlingar för hår, själ och sinne i en lugn och harmonisk miljö där du som kund/klient får möjlighet att hämta ny energi. Jag erbjuder både frisörbehandlingar och återhämtningsterapi i olika former.

Karl johansgatan 8441455 Göteborg