Om JustNu - Malmö

JustNu är en tryckerikedja som startade 1971 och finns representerad på flera ställen runt om i Sverige. Vi fokuserar på personlig service, lokal närvaro och erbjuder helhetslösningar inom tryck. Med fingertoppskänsla och engagemang trycker vi allt från broschyrer, foldrar, kuvert och brevpapper till affischer och roll-ups. Lokal närvaro, personligt bemötande och snabba leveranser är viktiga grundstenar hos JustNu.

Tryck, grafisk form och allt där emellan!

Vår kunskap inom grafiska tjänster omfattar hela produktionsprocessen, från originaltjänster, layout och grafisk formgivning till offset- och digitaltryck samt olika typer av efterbearbetningar.

Det finns oändliga möjligheter att förhöja känslan på en trycksak genom en ovanlig bindning eller ett annorlunda omslag. Vi har massor av idéer, fråga oss gärna! Kreativitet och lyhördhet är nyckelord hos oss och genom hög kompetens inom grafisk formgivning och tryckteknik lovar vi att ta dina trycksaker till nya höjder.

Digitaltryck

Vi använder oss ofta av

när du beställer mindre upplagor som du vill få tryckta snabbt och smidigt. Digitaltryck passar också bra om du behöver förändra innehållet i dina trycksaker med jämna mellanrum, eftersom vi kan digitaltrycka exakt det antal du behöver.

Offsettryck

När du vill beställa stora upplagor passar

perfekt. Offsettryck ger dig möjlighet att trycka med PMS-färger som ger extra dimension och djup till varje enskild kulör. Dessutom kan du välja och vraka mellan olika papperskvaliteter och på så sätt skapa en unik känsla i dina trycksaker.

Storformat

Storleken har betydelse när du vill att ditt budskap ska ta för sig ordenligt. Där är, exempelvis roll-ups, ett ovärderligt hjälpmedel. Vi har bred erfarenhet av allt från grafisk formgivning till tryck av storformat och agerar gärna bollplank när du vill få ditt företag att synas stort.

Grafisk formgivning

Med fingertoppskänsla och engagemang tar våra

dina trycksaker till nya höjder. Du kan alltid vara säker på ett professionellt resultat, oavsett om vi arbetar med en befintlig grafisk profil eller om vårt uppdrag är att skapa helt nya form- och layoutlösningar.

JustNu - Malmös utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • JustNu - Malmö Digitaltryckeri, Malmö - 1

JustNu - Malmö, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnJustnu AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande25.11.2004
Org.nr:5566711924
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall50000 - 99999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch18122 Tryckning av böcker och övriga trycksaker, 18130 Grafiska tjänster före tryckning (prepress/premedia), 18140 Bokbindning och andra tjänster i samband med tryckning, 58120 Publicering av kataloger och sändlistor, 17122 Tryckpapperstillverkning, ej tidnings- och journalpapper

Exekutiva befattningar/Administration

Jan Tibor VeresOrdförande
Peter Alexander VeresLedamot
Jan Tibor VeresLedamot
Markus Tapani CarlstrandLedamot
Martin Elias Karl GhaouiExtern verkställande direktör
Daniel Torbjörn JohanssonRevisor

Möjliga telefonnummerformat

040619660004-061 966 00040-619 66 000406-19 66 00040-6196600