Om företaget

Vi är ett fullserviceföretag inom lokalvård och sanering. Tjänster vi utför är bland annat kontorsstädning, trappstädning och klottersanering. Vår verksamhet bedrivs lokalt inom Sandviken, Gävle och dess omnejd med huvudsäte i...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
026-21 45...
Adress

Fiskängsvägen 10

81132 Sandviken

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

JT Städservice Städfirma, Sandviken - 1
JT Städservice Städfirma, Sandviken - 2
JT Städservice Städfirma, Sandviken - 3
JT Städservice Städfirma, Sandviken - 4
JT Städservice Städfirma, Sandviken - 5
JT Städservice Städfirma, Sandviken - 6
JT Städservice Städfirma, Sandviken - 7
JT Städservice Städfirma, Sandviken - 8
JT Städservice Städfirma, Sandviken - 9
JT Städservice Städfirma, Sandviken - 10

Om oss

Vi är ett fullserviceföretag inom lokalvård och sanering. Tjänster vi utför är bland annat kontorsstädning, trappstädning och klottersanering. Vår verksamhet bedrivs lokalt inom Sandviken, Gävle och dess omnejd med huvudsäte i Sandviken. Välkommen att kontakta oss!

Om firmaet

Vi är ett fullserviceföretag med lång erfarenhet av företags-, fastighets- och hemstädning. Trygghet, närhet och kvalitet är våra ledord och vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar. Varje uppdrag är unikt och därför är nära kontakt med varje kund en förutsättning. Som kund kan du lita på att vi alltid finns till hands och håller vad vi lovar. Det moderna livet innefattar så många måsten. Minska kraven och öka livs- kvaliten genom att låta JT Städservice ta hand om din städning.Tveka inte att kontakta oss!

Kontorstädning

En ren och fräsch arbetsplats ökar trivseln för både personal och kunder. Du väljer själv hur ofta vi ska komma och vilka ytor du vill ha städade. Vi offererar varje uppdrag utifrån storlek och omfattning.

Golvvård

Genom regelbunden golvvård förlänger du golvens livslängd, underlättar städningen och får på köpet en ren och fräsch känsla. Vi utför golvvård på alla typer av golv.

Flyttstädning

Lämna över ansvaret av flyttstädning till oss. Vi lämnar alltid garanti för utfört arbete och om köparen vill är vi med vid besiktningen.

Trappstädning

Rena och välstädade trappor ser inbjudande ut och minskar risken för nedskräpning och skadegörelse. Dessutom bevaras färger, glans och fräschhet, vilket både ökar trivseln och minskar behovet av underhåll.

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

JT Städservice

Omsättning

13 216 tkr

Vinstmarginal

2.40 %

Anställda

27

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från JT Städservice finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

J Tillanen Städservice AB

Org.nr:

5566440466

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

81210 Städföretag

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

13.06.2003

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

026214519

02-621 45 19

026-21 45 19

0262-145 19