Om företaget

Välkommen till John’s Place! Till det låga, väderbitna trähuset mitt på Apelvikens strand.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0340-109...
Adress

Tångkörarvägen 4

43254 Varberg

Hemsida och e-postGå till hemsida

Mer information

Öppettider

Stängt

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Välkommen till John’s Place! Till det låga, väderbitna trähuset mitt på Apelvikens strand.

Huset

Restaurangen ligger så nära havet att fönsterglasen täcks av saltvatten när kulingen viner från väst. På sommaren försvinner gränsen mellan utomhus och inomhus när terrassen förvandlas till ett skuggigt paradis under tältdukarna. På vintern värmer brasan i den vackra slottskaminen från 1903.

På John´s följs inga trender. Den ombonade stämningen har byggts upp under de 25 år som Dorthe Florin har ägt restaurangen. Varje lykta, varje kudde, varje stengodstallrik du äter på, är omsorgsfullt utvald av Dorthe själv. Så har stilen på John’ s vuxit fram. Bit för bit, precis som ett kärleksfullt inrett hem.

Maten

På John’s Place tillagas maten över öppen eld. Här finns ingen fritös och inget stekbord. En enkel gasspis till de berömda såserna, det är allt. Istället är det den stora träkolgrillen som är restaurangens glödande hjärta. Detta enkla och ursprungliga sätt att tillaga mat får fram varje råvaras styrka och unika egenskaper.

Men enkelheten har ett pris. Det går inte att fuska! Att laga förstklassig mat över öppen eld kräver extraordinära råvaror. Därför är den icke förhandlingsbara regeln på John’s: Det spelar ingen roll vad det kostar, råvarorna i köket ska alltid, alltid, vara av högsta klass.

Att köttet kommer från djur som fått ströva fritt och utomhus året om är en självklarhet. Likaså att menyerna är säsongsbaserade så att råvarorna tas till vara när de är som allra bäst. Rotfrukter, grönsaker, frukt och bär – så långt det är möjligt är de ekologiskt odlade. Dorthe Florin växte upp på en av Sveriges första ekologiska bondgårdar. Det har starkt präglat hennes syn på vad som är bra mat och hon vet exakt vad hon vill ha: det bästa.

Personalen

Om den stora träkolsgrillen är John’s Place hjärta så är personalen dess själ. I köket arbetar John´s fantastiska kockar och övrig personal under ledning av Magnus Johansson. Respekt för både råvaror och miljö genomsyrar allt Magnus gör i köket. Tillsammans med hans erfarenhet och skicklighet är detta grunden för den kvalité som är John’s signum.

Alla som arbetar på John’s är handplockade och utvalda av Dorthe, utifrån lika delar kompetens och personlighet.

Ledorden är vänlighet, människokärlek och närheten till ett leende.

John's Places utvalda länkar

Omdömen

M

Moa

Mer än ett år sedan

Ät lammet! Helt fantastiskt! Bästa jag smakat!!

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

John's Place

Omsättning

19 574 tkr

Vinstmarginal

16.10 %

Anställda

14

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från John's Place finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

MEDD Aktiebolag

Org.nr:

5563385482

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

56100 Restauranger

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

28.10.1988

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 6
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

034010903

03-401 09 03

034-01 09 03

0340-109 03