Drottninggatan 2165225 Karlstad

Med lång erfarenhet av systemutveckling besitter vi kompetens inom systemarkitektur, projektledning, utveckling och förvaltning.

Hagaplan 411368 Stockholm

Squeed är ett IT-konsultbolag med expertis inom arkitekturfrågor, systemutveckling, mentorskap, utbildning och metoder.

Wallingatan 211160 Stockholm

B3 Consulting Group är ett av Sveriges snabbast växande konsultföretag inom IT och management. Den starka företagskulturen präglas av kundfokus, entreprenörskap och konsulternas ständiga utveckling.B3 är strategisk partner till flera av Sveriges större företag och organisationer. Tillsammans utforskar vi digitaliseringens möjligheter både inom innovation och effektivisering. Vi levererar hela projekt- och funktionsåtaganden med team av erfarna specialister.

Mölndalsvägen 2641263 Göteborg

Vår viktigaste ledstjärna lyser klart – att vara det personliga konsultvalet.På AdWise känner vi till hur viktigt det är att rätt konsult hamnar på rätt plats. Att konsulten inte bara har rätt kompetens och erfarenhet, utan också rätt personlighet. Därför anstränger vi oss lite extra när vi matchar våra konsulter mot de uppdrag vi får in. Vi känner våra konsulter så väl att vi alltid kan erbjuda en konsult med just de kvalitéer och den personlighet som matchar det specifika uppdraget.

Rådmansgatan 1621146 Malmö

HiQ skapar en bättre värld genom att förenkla och förbättra människors liv med teknologi och kommunikation.

Kungsgatan 1011143 Stockholm

VI ÄR EXPERTER PÅ ATT UTVECKLA MJUKVARA Vi är ett konsultbolag med specialister inom systemutveckling, agilitet, UX, DevOps och molntransformation. Uppdragen spänner över områden som webbsystem, stödsystem eller integration baserat på teknik som Java, .NET och JavaScript.

Strandbadsvägen 1925229 Helsingborg