Om JAANAB Måleri AB

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

JAANAB Måleri AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnJaanab Måleri Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande30.12.1963
Org.nr:5560906736
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital200000
Omsättn.intervall10000 - 19999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch43341 Måleriarbeten, 43330 Golv- och väggbeläggningsarbeten

Exekutiva befattningar/Administration

Lars Markus PölderOrdförande
Johnny Robie LiedbergLedamot
Claes Magnus Ingemar ThörnbergLedamot
Lars Markus PölderLedamot
Lars Erik AppelgrenRevisor

Omdömen om JAANAB Måleri AB

Magnus Kihlström

mer än ett år sedan

Kök och hall, målning av tak och väggar med ett mycket bra resultat, snabbt och professionellt.

Vi kan absolut rekommendera Jaanab Måleri.

Juan Mera

mer än ett år sedan

Snabb återkoppling efter offertförfrågan och en oerhörd effektivitet vid utförande avarbete. 3 rum o kök målning väggar och tak samt en del tapetsering utfördes med bravur av Johnny o Magnus. Stort tack. Jag kan med lätthet rekommendera Jaanab måleri.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Varm rekommendation för proffsigt utförande! Högsta betyg. Trevligt bemötande, kommer anlita firman igen vid ytterligare behov.
Tack! //Serny

Annelie Olander

mer än ett år sedan

Anlitade Jaanab för ommålning inomhus, och jag blev verkligen nöjd, ett superjobb och ett proffsigt och trevligt bemötande, allt gjort inom den tid vi avtalat (också lite extra jobb som jag hittade under tiden)
Var tidigare trött på hantverkare som inte håller vad dom lovade, men nu har jag fått tron tillbaks!
Kan verkligen rekommendera JAANAB!

Sara Hellspong

mer än ett år sedan

Snabba, servicemindiga, trevliga att ha att göra med och måna om att kunden skall bli nöjd. Målade och tapetserade om sovrum och hall för oss. Jag kommer att anlita Jaanab igen vid behov.

Hanna och Per Jansson

mer än ett år sedan

De var punktliga och duktiga. När jobbet visade sig bli krångligare än väntat hade de ändå en proffsig attityd och körde på tills allt var topp! Städa efter sig när jag påpekade att det kommit damm i ett intilliggande rum.

Mattias

mer än ett år sedan

Vi anlitade Jaanab för målning av vårt hus utvändigt. Pålitliga, håller vad de lovar, snabba och med ett riktigt bra resultat. Vi är supernöjda! rekommenderas starkt!

Barbro Henning

mer än ett år sedan

Den utvändiga målning av vårt hus utfördes på ett mycket proffsigt sätt. Dessutom var det snabbt utfört och bemötandet mycket trevligt.

Mats

mer än ett år sedan

Bra och snabb service på allt från offert till färdigt arbete. Trevliga, punktliga och mycket professionella målare som hos oss tapetserade ett krångligt kök med mycket gott resultat. Kan starkt rekommenderas

Krantz

mer än ett år sedan

Vid ommålning under våren 2011(tak, väggar, lister, dörrar m.m.) inomhus i lägenhet gjorde JAANAB ett utmärkt arbete. Offert lämnades snabbt och arbetet utfördes helt enligt överenskommelse. Punktliga och ordningsamma. Städade undan efter mycket bra arbete. JAANAB kan vi varmt rekommendera.

Nicklas Sahlbom

mer än ett år sedan

Mycket bra utfört jobb med spackling, lagning med väv och målning. Kom på utsatt tid och gjorde verkligen det som vi kom överens om. Mycket väl utfört arbete. Snyggt och rent efteråt. Trevlig målare! Kan verkligen rekommendera Jaanab måleri.

Elizabeth Norseng

mer än ett år sedan

Trevligt bemötande, snabb offert, väldigt bra genomfört!

Benny

mer än ett år sedan

Bra bemötande och kvalite på jobbet.

Anette Sandström

mer än ett år sedan

Väl utfört arbete (röksanering och målning) och en bra dialog. Återkopplingar under arbetets gång, för undvikande av missförstånd. Välvilligt bemötande, utan stress. Rimliga priser. Arbetet klart enligt ök!

Benny

mer än ett år sedan

Den här firman skötte allt exemplariskt, bra service från målare till arbetsledning.Prisvärt och jag återkommer.

Tomas Tengby

mer än ett år sedan

Mycket nöjda med Jaanab. Snabba, effektiva, lyhörda. Lätta att ha att göra med.

Christer Rydh

mer än ett år sedan

Har anlitat Jaanab för olika jobb genom åren och är oerhört nöjda. Ett "riktigt" måleriföretag. Vi har haft både fasta pris och per timme och oavsett så känner vi oss nöjda med slutsumman. Som en extra service kunde de fixa fram en Snickare som kunde byta några vindskivor som hade mörknat, tills dagen efter. Superservice! 5 av 5 möjliga!

Anna Creutzer

mer än ett år sedan

Kontaktade JAANAB för målning av tak, väggar, element, dörrposter och lister, samt tapetsering. Snabb återkoppling (efter att jag kontaktade dem) och efter konsultation satte de i gång och slutförde arbetet snabbt, men framför allt med mycket bra och proffsigt resultat. Väldigt nöjd och har fått mycket positiva reaktioner på resultatet. Kommer att anlita dem igen för ytterligare arbete och kan VARMT rekommendera dem om ni behöver en proffsig målarfirma.

Daniel Warg

mer än ett år sedan

Grymt snabba med lysande resultat! Det finns ingen anledning att anlita någon annan målare!

Judit Labundy

mer än ett år sedan

Jaanab målade om vårt hus i Torslanda och utförde arbetet perfekt. De är pålitliga, punktliga och mycket trevliga. Vi rekommenderar företaget till alla som vill ha pålitliga hantverkare. De hade en perfekt sammarbetspartner i företaget Villaställningar AB. J+J

Niklas

mer än ett år sedan

Proffsiga och seriösa! Dem har varit punktliga och snabba, hållit vad dem har lovat som vi har kommit överens om, arbetet motsvarade våra förväntningar och mer därtill, superfint resultat. Mycket trevligt bemötande från början till slut.

Anette Gustavsson

mer än ett år sedan

Håller tider, noggranna, lyhörda och jättetrevliga.
Det var ett nöje att anlita JAANAB Måleri AB. Så bra det blev och inget krångel. Mina varmaste rekommendationer!

Anna-Karin

mer än ett år sedan

Vid totalrenovering/ommålning samt tapetsering våning 180kvm inomhus
Vid ommålning under hösten 2012 (tak, väggar, lister, dörrar m.m.) inomhus i lägenhet gjorde JAANAB ett helt fantastiskt arbete. Vi har lång erfarenhet av olika hantverkare med ojämn resultat... MEN JAANAB ÖVERTRÄFFAR ALLA FÖRVÄNTNINGAR!!!!
Offert lämnades snabbt och arbetet utfördes helt enligt överenskommelse samt överträffade alla mina förväntningar. Punktliga och ordningsamma så pedantiskt noggranna och lyhörda för alla mina ändringar och önskemål.... Städade undan efter fantastiskt bra arbete. JAANAB kan jag av hela mitt erfarna hjärta rekommendera.
/Anna-Karin

Benny

mer än ett år sedan

Snyggt jobb där man gjorde jobbet enligt överenskommelse och viktigast av allt, trevliga och städade efter sig. jag rekommenderar.

Dennis & Susanne Landhage

mer än ett år sedan

Jaanabs Måleri AB rekommenders varmt! Punktliga varje dag och råkade de bli försenade så ringde de och talade om det.
Bra utfört arbete från början till slut

Garry

mer än ett år sedan

Skönt med en firma som gör det som vi bestämt tillsammans. Inget krångel

Carola

mer än ett år sedan

Jättefint gjort (målning, spackling och tapetsering - sovrum) Håller vad de lovar och till ett mycket bra pris. Han började i måndags och blev färdig idag! :)

Mattias Anesten

mer än ett år sedan

Allting sköttes proffsigt och till vår belåtenhet - från offert till "hej då". Trevliga att ha att göra med, stämde regelbundet av med oss som köpare. Gjorde ett fantastiskt jobb! Är några att lita på och vi kommer definitivt anlita Jaanab igen

margreth & ulf

mer än ett år sedan

Inför försäljningen av vår lägenhet behövde vi någon som målade vår fula trappa och fixade till olika slitna ytor. Vi fick snabbt en offert med beräknad material- och tidsåtgång. Offerten stämde perfekt och jobbet utfördes effektivt och skickligt. Resultatet blev att lägenheten blev jättefräsch och såldes till ett mycket bra pris. Att de vi träffade dessutom var trevliga drar inte ner betyget. Full pott till Jaanab från oss.