Om JA Hälsan

JA Hälsan arbetar med naturmedicin och kostrådgivning och hjälper dig att må bättre eller optimera din hälsa! Vi utför ES Teck screening, blodanalyser och andra provtagningar.

Vill du må bättre eller få bättre resultat?

Är du motiverad att göra de nödvändiga förändringar som behövs i form av kostomläggning och livsstilsförändringar för att uppnå resultat?

Då kan näringsterapi kan vara något för dig!

Varför anlita mig?

Du får en engagerad och professionell terapeut med en bred och unik kompetens. Jag antar din hälsoutmaning med stor ödmjukhet och respekt oavsett om det handlar om Alternativmedicin, Livsstilsrådgivning eller Kostrådgivning.

Ju mer du satsar i både tid och engagemang, desto bättre resultat kommer du att få!

Hälsokonsultation & hälsoscreening

Häslokonsultation består av samtal och undersökning i form av hälsoenkäter och analyser, t.ex. ES Teck hälsoscreening och analyser av blod och urin. Svaren tolkas utifrån ett funktionsmedicinskt perspektiv och vi tar fram en friskvårdsplan för att du ska må bättre och nå bättre resultat. Friskvårdsplanen kan bestå av råd kring kost, träning, näringstillskott och livsstil.

JA Hälsan hjälper dig som har hälsoproblem men också dig som vill optimera din hälsa inför en utmanande period i ditt liv, tex idrottsprestation, graviditet eller högpresterande yrkesliv. För att spara tid vid besöket kan du fylla i en hälsodeklaration hemma i lugn och ro och ta med den till besöket. Du fyller i hälsodeklarationen via nätet eller så mejlar eller postar jag den till dig. OBS meddela mejladress eller adress vid bokning! Vid besöket diskuterar vi kring vad du vill ha hjälp med och vilka undersökningar du vill göra.

Jag börjar oftast med en ES Teck screening vid första besöket och om du bokar 90 minuter gör jag även blodanalys och tar urinprover. Du kan köpa till oxidativ stress eller andra prover vid besöket eller vid återbesök. Vid behov kan jag hjälpa dig vidare för analyser inom den privata sjukvården.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • JA Hälsan Kroppsterapeut, Skövde - 1
  • JA Hälsan Kroppsterapeut, Skövde - 2
  • JA Hälsan Kroppsterapeut, Skövde - 3

JA Hälsan, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital0
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration