Om Järvagårdens Förskola

Traditionell förskola inspirerad av Montessoripedagogiken. En förskola där du som förälder har mer möjlighet att påverka. Vi utnyttjar vår närmiljö med allt var den erbjuder. Välkommen!

Om Järvagården

Personalkooperativet Järvagården är ett privat alternativ till kommunala förskolor. Förskolan ägs och drivs av personalen, vi ansvarar själva för förskolans totala verksamhet. Som förälder har du kortare väg till där beslut fattas.

Vi är en traditionell förskola med inspiration från Montessoripedagogiken. Vi utnyttjar vår närmiljö med allt vad det erbjuder, lek i skog och parklek och ute lek på förskolans gård.

Vi lagar all mat från grunden och försöker att endast använda färska råvaror

Förskolans öppetider är för närvarande öppet mellan 07:00-17:30. Förskolan har stängt under tre veckor i juli månad och under jul och nyårshelgerna, om det är förenligt med föräldrarnas behov av barnomsorg. Förskolan stänger under fyra planeringsdagar varje år. Enligt stadens ”riktlinjer för barnomsorgspeng” har anordnaren skyldighet att hålla öppet inom ram tiden 6:30-18:30, verksamheten ska utgå ifrån brukarens behov. Förskoleverksamheten skall tillhandahållas i den omfattning det behövs med hänsyn till föräldranas heltidsarbete och studier.

Inskolning, syftet med inskolning är, att lägga grunden för en bra relation mellan personal och barn/föräldrar. Att barn/föräldrar ska känna sig trygga.

Vi har en tre dagars inskolning där föräldern och barn är med under hela dagen från klockan 9:30-14:00. Föräldern får en inblick i vår verksamhet och hur vi arbetar

Järvagårdens Förskolas utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Järvagårdens Förskola Förskola, Fritidshem, Stockholm - 1

Järvagårdens Förskola, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnPersonalkooperativet Järvagården Ek För
BolagsformEkonomisk förening
Datum för upprättande07.09.1992
Org.nr:7164220258
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital0
Omsättn.intervall-
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsNej
SNI-bransch85100 Förskoleutbildning

Exekutiva befattningar/Administration

Pia Madelene ThuritzOrdförande
Anette Kristina BerglundLedamot
Pia Madelene ThuritzLedamot
Neian Gharib AliLedamot
Therese Sandra Natalie StaafLedamot