Om Ivan Larsson Skog & Trädgård AB

Välkommen till ett av Norrköpings äldsta småföretag. Ivan Larsson Skog & Trädgård etablerades 1889 och arbetar med reparation och försäljning av trädgårdsmaskiner.

Allmänt om reservdelar

Vi har reservdelar till de märken vi säljer. Utöver det har vi även reservdelar & service på Partner och Stiga. Vi har inte reservdelar till Black&Decker eller Ginge förutom lös trimmertråd och sågkedjor.

Sågkedjor

När det gäller sågkedjor vill vi veta delning på kedjan, längd i antal drivlänkar och spårbredden. Är du osäker på dessa mått, ta med kedjan in så mäter vi den. Vi har de flesta förekommande längder i lager men vissa väldigt udda kedjor kan behöva beställas. Tänk på att samma såg kan ha flera olika kedjor, vet ni endast sågmodell så får ni standardkedjan till den sågen i de fall vi vet vilken det är.

Gräsklippare

Tänk på att en gräsklippare består av två större delar från olika tillverkare. Gräsklipparchassit är skiljt från motorn! Märket på gräsklipparen ni köper innefattar endast chassit, exempelvis en Klippo. Motorn görs av en annan tillverkare, vanligen Briggs&stratton eller Honda. När du vill ha reservdelar till gräsklipparen, ange då modell på den, detta finns oftast på en dekal på själva chassiet och står i princip aldrig på motorn, däremot kan tillverkaren valt en profilerad dekal till själva motorn men den ger i det här fallet ingen information som kan hjälpa oss.

När du vill ha delar till själva motorn så vill vi ha motornummer! Detta gäller framförallt motorer från Briggs&Stratton. På en Briggsmotor finns alltid ett motornummer instansat/graverat någonstans. Detta nummer består av 3 sifferserier; modell, typ och kod. De enda undantag från när vi behöver motornummer är om ni behöver luftfilter eller tändstift. I dessa fall går det oftast bra om ni tar med det gamla filtret/stiftet in.

Ivan Larsson Skog & Trädgård ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Ivan Larsson Skog & Trädgård AB Lantbruksmaskiner, Norrköping - 1
  • Ivan Larsson Skog & Trädgård AB Lantbruksmaskiner, Norrköping - 2
  • Ivan Larsson Skog & Trädgård AB Lantbruksmaskiner, Norrköping - 3

Ivan Larsson Skog & Trädgård AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnIvan Larsson Skog & Trädgård AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande14.03.2000
Org.nr:5565876348
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall10000 - 19999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch46610 Partihandel med jordbruksmaskiner och -utrustning

Exekutiva befattningar/Administration

Matthias Jan Ivar IsebäckLedamot
Jan Ivar Gustaf IsebäckSuppleant
Pontus Martin BigellRevisor