Se på karta

intresseorganisationer 

gav 798 företag inom detta område

Bostadsrätterna

Drottninggatan 2511151 Stockholm
logo

En rikstäckande service- och intresseorganisation för Sveriges bostadsrättsföreningar.Bostadsrätternas uppdrag är att genom medlemskap stödja, hjälpa och utbilda de engagerade personer som valts till ett förtroendeuppdrag i en bostadsrättsförening. Vi vill underlätta styrelsearbetet i största möjliga mån och har framgångsrikt hjälpt föreningar med detta sedan 1921. Vi är stolta över att cirka 9 800 bostadsrättsföreningar är medlemmar hos oss idag.

Ideella Fören Fria Företagare

Vaktgatan 1726231 Ängelholm
logo

Opinionsbildare sedan 1936!Företagarförbundet Fria Företagare är en partipolitiskt obunden intresseorganisation för landets småföretagare, främst med fokus på de med färre än tio anställda. Vi har en enda uppgift – att förbättra villkoren för de svenska småföretagen och erbjuda våra medlemmar kvalificerade medlemstjänster och ett stort utbud av förmåner.

ASVT Trottex AB

Travbaneplan 16864 Bromma
logo

Uppfödare, hästägare, proffs, amatör eller – kort och gott - travintresserad? Ett medlemskap i ASVT medför att ditt liv blir såväl lite enklare och billigare.

Grammotex Data AB

Birger Jarlsgatan 5511145 Stockholm
logo

Välkommen till Grammotex - databasen som bygger på musik!Ska du ge ut en skiva och behöver köpa EAN-kod smidigt? Vi hjälper dig!

ALIS, Administration av Litterära rättigheter i Sverige

Drottninggatan 8511160 Stockholm
logo
Intresseorganisationer Sökord

ALIS är en upphovsrättsorganisation som företräder litterära upphovspersoner, och som verkar för att öka respekten och medvetenheten om upphovsrätten.

Visa mer

Näringslivets Hus

Storgatan 1911451 Stockholm
logo

Villaägarna i Sundsvall m. o.

Esplanaden 1085232 Sundsvall
logo

Girjas Sameby

Brytaregatan 1498134 Kiruna
logo

Vi erbjuder stugor i den samiska fjällvärlden.Vi håller till inom Girjás sameby, där du möter både låg- och högfjäll. Vi berättar gärna om vår samiska kultur. Vårt mål är att sprida kunskap och förståelse om samiska näringar och samisk kultur.I fjällen döljer sig gamla boplatser, rengärden och offerplatser från förr. Men vår kultur lever vidare än idag och den vill vi gärna dela med oss av.Välkommen till en annorlunda upplevelse!

Hörselskadades Riksförbund Insamlingsavd.

82626 Söderhamn
logo

Sveriges största organisation för hörselskadade - en rikstäckande, partipolitiskt och religiöst obunden intresseorganisation.

Ifpi Sverige

Ankdammsgatan 5H17143 Solna
logo

Ifpi Sverige representerar musikbolagen och en av våra huvuduppgifter är att upprätta licenser med musikanvändare såsom exempelvis radio- och tv-stationer. Den ersättning som Ifpi inkasserar delar vi med organisationen SAMI, som företräder musiker och artister, och resten fördelar vi till de musikbolag som äger rättigheterna.

Stiftelsen för Astrid Lindgrens Barnsjukhus

KAROLINSKA UNIVERSITETSSJUKHUSET 17176 Stockholm
logo

Stiftelsen har som mål att "främja barns vård vid sjukhuset". H.K.H. Kronprinsessan Victoria är Stiftelsens Beskyddare.Nummer för Swish är 1232909562

Svensk Handel AB

(5)

Regeringsgatan 6011156 Stockholm
logo

Svensk Handel arbetar med näringspolitik och arbetsgivarfrågor för Sveriges handelsföretag. Vi företräder handeln genom att informera politiker, myndigheter och press om handelns utmaningar och förutsättningar.

Diabetesförbundet, Svenska

Arenavägen 4512177 Johanneshov
logo

Vi tycker att alla ska få leva ett diabetesfritt liv. En del av vårt arbete är att underlätta livet för dem som lever med diabetes. Här samlar vi information om kost, motion, egenvård och behandlingsmetoder. Med rätt kunskap går det att göra vardagen till din, inte till sjukdomens.

Frisörföretagarna

Barnhusgatan 2011123 Stockholm
logo

Frisörföretagarna är en branschorganisation som verkar för en seriös, trygg och lönsam frisörbransch.

Svenska Samernas Riksförbund (SSR)

Formvägen 1690621 Umeå
logo

Svenska Samernas Riksförbund är en politiskt obunden intresseorganisation för rennäringen och samiska näringslivs- och samhällsfrågor. SSR är ett demokratiskt organ och representerar samer anslutna till samebyar eller sameföreningar.

FUB Föreningen i Jönköping

Gjuterigatan 1955318 Jönköping
logo

FUB är en intresseorganisation som arbetar för att barn, ungdomar och vuxna med intellektuell funktionsnedsättning(IF) ska kunna leva ett gott liv.

Keren Kajemet Sverige

Wahrendorffsgatan 3B11147 Stockholm
logo

Vår vision är ett Israel med god miljö och ekologisk harmoni, som lever i fred med sina grannar. Vi arbetar för ett grönt Israel, där skogar, jordbruk och böljande savann ersatt obrukbar öken. Ett Israel där tillgången på vatten är säkrad, året runt. Ett Israel som ger immigranter och flyktingar möjlighet att starta ett nytt liv, i frihet och säkerhet.

IVA Konferenscenter

Grev Turegatan 1611446 Stockholm
logo

En modern mötesplats med anor i Stockholm city. Vi erbjuder ett varierat utbud av lokaler beroende på syfte och behov. Samtliga mötesrum har mycket bra teknikinstallationer och vi har egna tekniker. Webbsändning och egen studio för att nämna en del. I den vackra festvåningen från sekelskiftet serveras alla våra måltider. Vi erbjuder en lugn och trivsam miljö, med personlig omtanke och stort engagemang.

Scenkonst Västernorrland

Norra Järnvägsgatan 1085231 Sundsvall
logo

Scenkonst Västernorrland är länets professionella scenkonstinstitution för dans, film, musik och teater. Bolaget består av Film Västernorrland, Musik Västernorrland, Nordiska Kammarorkestern, Norrdans och Teater Västernorrland. I samverkan med det fria kulturlivet bidrar vi till att skapa samhällen där människor mår bra, inspireras och utvecklas.

Föreningen Ung Företagsamhet I Örebro Län

Köpmangatan 2370223 Örebro
logo

SVÅ-Scania VW Återförsäljares Consult AB

Linnégatan 2811447 Stockholm
logo

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Assistansanordnare Kooperativet Smil

Grynbodgatan 521133 Malmö
logo

Vi anordnar personlig assistans till personer med funktionsnedsättning i Malmö med omnejd. Vi är ett icke vinstdrivande kooperativ.

Kvinnojouren i Kiruna

box 2062 98102 Kiruna
logo

Kvinnojouren Kiruna startade 1983 och har sedan dess arbetat för att ge våldsutsatta kvinnor stöd och skydd. Alla vi som arbetar med kvinnojouren är volontärer och har avgivit ett tysthetslöfte.Kvinnojouren är en partipolitiskt och religiöst obunden förening.

Klockrikegården

Tororpsvägen 2559178 Klockrike
logo

Sedan 1956 har Klockrikegården varit en plats där människor har kunnat träffas för föreningsaktiviteter, utbildningar, evenemang, sorg och fest. Det är en tradition som vi vill föra vidare. Väl mött i Klockrike!

Svenska Regionala Flygplatser AB

Rosengatan 411140 Stockholm
logo

SRF verkar för att utveckla flygtrafik och därmed tillgänglighet för hela Sverige. SRF påverkar regeringen och berörda statliga myndigheter för att ge 34 icke-statliga medlemsflygplatser förutsättningar att utvecklas.