Se på karta

intresseorganisationer stockholm 

gav 240 företag inom detta område

Drottninggatan 2511151 Stockholm
logo

En rikstäckande service- och intresseorganisation för Sveriges bostadsrättsföreningar.Bostadsrätternas uppdrag är att genom medlemskap stödja, hjälpa och utbilda de engagerade personer som valts till ett förtroendeuppdrag i en bostadsrättsförening. Vi vill underlätta styrelsearbetet i största möjliga mån och har framgångsrikt hjälpt föreningar med detta sedan 1921. Vi är stolta över att cirka 9 800 bostadsrättsföreningar är medlemmar hos oss idag.

Travbaneplan 16864 Bromma
logo

Uppfödare, hästägare, proffs, amatör eller – kort och gott - travintresserad? Ett medlemskap i ASVT medför att ditt liv blir såväl lite enklare och billigare.

Birger Jarlsgatan 5511145 Stockholm
logo

Välkommen till Grammotex - databasen som bygger på musik!Ska du ge ut en skiva och behöver köpa EAN-kod smidigt? Vi hjälper dig!

Intresseorganisationer Sökord

ALIS är en upphovsrättsorganisation som företräder litterära upphovspersoner, och som verkar för att öka respekten och medvetenheten om upphovsrätten.

Visa mer
Ankdammsgatan 5H17143 Solna
logo

Ifpi Sverige representerar musikbolagen och en av våra huvuduppgifter är att upprätta licenser med musikanvändare såsom exempelvis radio- och tv-stationer. Den ersättning som Ifpi inkasserar delar vi med organisationen SAMI, som företräder musiker och artister, och resten fördelar vi till de musikbolag som äger rättigheterna.

KAROLINSKA UNIVERSITETSSJUKHUSET 17176 Stockholm
logo

Stiftelsen har som mål att "främja barns vård vid sjukhuset". H.K.H. Kronprinsessan Victoria är Stiftelsens Beskyddare.Nummer för Swish är 1232909562

(5)

Regeringsgatan 6011156 Stockholm
logo

Svensk Handel arbetar med näringspolitik och arbetsgivarfrågor för Sveriges handelsföretag. Vi företräder handeln genom att informera politiker, myndigheter och press om handelns utmaningar och förutsättningar.

Arenavägen 4512177 Johanneshov
logo

Vi tycker att alla ska få leva ett diabetesfritt liv. En del av vårt arbete är att underlätta livet för dem som lever med diabetes. Här samlar vi information om kost, motion, egenvård och behandlingsmetoder. Med rätt kunskap går det att göra vardagen till din, inte till sjukdomens.

Barnhusgatan 2011123 Stockholm
logo

Frisörföretagarna är en branschorganisation som verkar för en seriös, trygg och lönsam frisörbransch.

Wahrendorffsgatan 3B11147 Stockholm
logo

Vår vision är ett Israel med god miljö och ekologisk harmoni, som lever i fred med sina grannar. Vi arbetar för ett grönt Israel, där skogar, jordbruk och böljande savann ersatt obrukbar öken. Ett Israel där tillgången på vatten är säkrad, året runt. Ett Israel som ger immigranter och flyktingar möjlighet att starta ett nytt liv, i frihet och säkerhet.

Grev Turegatan 1611446 Stockholm
logo

En modern mötesplats med anor i Stockholm city. Vi erbjuder ett varierat utbud av lokaler beroende på syfte och behov. Samtliga mötesrum har mycket bra teknikinstallationer och belägna mot trädgården. Vi har egna tekniker med lång erfarenhet av både IT och konferensteknik. I den vackra festvåningen från sekelskiftet serveras alla våra måltider. Vi erbjuder en lugn och trivsam miljö, med personlig omtanke och stort engagemang.

Linnégatan 2811447 Stockholm
logo

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Blomgatan 2816960 Solna
logo

Rikslänkarna hjälper människor som har problem med alkohol, narkotika eller andra former av kemiskt missbruk.

Rosengatan 411140 Stockholm
logo

SRF verkar för att utveckla flygtrafik och därmed tillgänglighet för hela Sverige. SRF påverkar regeringen och berörda statliga myndigheter för att ge 34 icke-statliga medlemsflygplatser förutsättningar att utvecklas.

Klara Norra Kyrkogata 34111 22 Stockholm
Järfällavägen 159177 41 Järfälla
Klarabergsviadukten 6311164 Stockholm