Se på karta

interimschef 

gav 14 företag inom detta område

Energykey, AB

Rådjursvägen 234336 Älmhult
logo

EnergyKey är det lilla och passionerade företaget med den långa erfarenheten kring ledarskap och energi. Jag står för ett hållbart ledarskap och lotsar företag och organisationer till innovativa, lönsamma och hållbara lösningar på ett engagerat och professionellt sätt. Behöver ni en erfaren, engagerad, kommunikativ och multidisciplinär managementkonsult skall ni kontakta mig. Tillsammans med mitt omfattande nätverk av erfarna konsulter och entreprenörer gör vi det svåra lätt inom många områden.

AS&B Executive

Kungsgatan 4158218 Linköping
logo

AS&B är experter på Executive Search, Rekrytering, Second Opinion, Utveckling av individer och grupper samt Arbetspsykologiska testverktyg. Genom våra insatser säkerställer vi att rätt person får rätt tjänst! Vi hjälper våra kunder att skapa företag och organisationer med ett gott och effektivt ledarskap som bidrar till positiva resultat, främjar utveckling, arbetsmiljö och framgång!

Skill Executive

(5)

Oxtorgsgatan 355317 Jönköping
logo

Vilka vi ärFrån chefsrekrytering och executive search till interim management – på Skill Executive gör vi allt för att utveckla framgångsrika ledningsteam. För rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt.

Nordic Interim Executive Solutions AB

Stängt

Vasagatan 1111120 Stockholm
logo

Nordic Interim är ett oberoende företag med uppdraget att tillhandahålla kvalitetssäkrade och kostnadseffektiva Interim Management-tjänster till hela världen.

Semberg Ledarskap AB

Stängt

Brunnsmålen 157392 Tranås
logo

Vi visar vägen till ett framgångsrikt ledarskapgenom att erbjuda konsulttjänster inom:* Ledarskaps- och organisationsutveckling* Utbildningar och föreläsningar* Interimschef* Coaching, mentorskap och handledning* Ledningsgruppsutveckling* Hästunderstödd verksamhet* Tidsmaskinen

Consensus Sverige AB

Aspholmsvägen 970227 Örebro
logo

Vi är kompetensen du behöver. Vi startade 2002 som ett renodlat utbildningsföretag men idag erbjuder vi affärsdriven kompetensrådgivning inom utbildning, rekrytering och konsulttjänster. Vi hjälper människor och verksamheter att nå sin fulla potential.

Hälsoevolution Sverige AB

Släggvägen 1223251 Åkarp

Sikta Urval AB

Stängt

Skeppsbron 2811130 Stockholm

Hållbartillväxt Sverige AB

Stängt

Kellgrensgatan 1011251 Stockholm

Olov Strategisk Rådgivning AB

Talgoxegatan 1542669 Västra Frölunda

Mgnt 4 Hire Sweden AB

Jösseforsvägen 612247 Enskede

Changement Sverige AB

Stora Björknäsvägen 7376198 Norrtälje

Processa Coachning

Savolaksvägen 512237 Enskede

HR Vision Nord AB

Stängt

Norra Obbolavägen 8990422 Umeå