Se på karta

integrerade system 

gav 10 företag inom detta område

Svensk Konstruktionstjänst AB

Stängt

Gustav III:s boulevard 50A16974 Solna
logo

SVEKON - FÖR EN BÄTTRE MORGONDAG Vi är en ingenjörsbyrå. Som sådan är vi alla olika med varierande expertiser och bakgrunder. Det är vad som gör oss starka. Genom att utveckla och utvecklas tillsammans – både med varandra och med våra kunder – kan vi skapa lösningar i absolut världsklass. Men även om vi alla kommer från olika håll är vi förenade i samma mål: att med innovation skapa en bättre morgondag. Står du inför en utmaning? Låt oss möta den tillsammans. Vï på Svekon brinner för utmaningar, oavsett om det gäller produktutveckling, tekniskt stöd – eller till och med leverans av en färdig lösning. Vi älskar också att förverkliga idéer.

SafeTeam i Sverige AB

Stängt

Doterödsvägen 344440 Stenungsund
logo

SafeTeam erbjuder säkerhetslösningar för flerbostadshus, företag och offentliga fastigheter. Vi installerar och underhåller allt från lås, passersystem, inbrottsskydd, larm och kameraövervakning, till dörrautomatik och brandskydd.

Svensk Konstruktionstjänst AB

Stängt

Borganäsvägen 4278433 Borlänge
logo

Sedan starten 1971 har vi varit en ingenjörsbyrå med inriktning mot mekanik, som efter drygt 3000 utvecklingsprojekt samlat på oss kunskap och skapat egna unika verktyg, metoder och processer. Vår expertis är framför allt inom tre områden, produktutveckling, automation och försvar & säkerhet.

TLab West AB

Flöjelbergsgatan 1843137 Mölndal
logo

Vi erbjuder såväl innovativa säkerhetsprodukter som kvalificerade konsulttjänster inom utveckling av hård- och mjukvara. Många av Europas största säkerhetsinstallationer bygger på system från TLab West.

LH Electronic Alarm AB

Öppet

Flygfältsgatan 312830 Skarpnäck

BnearIT AB

Västra Varvsgatan 397236 Luleå

Integrerade System Isys AB

Ringvägen 1119145 Sollentuna

Integrerade System I Järfälla AB

Kalvshällavägen 3217744 Järfälla

Impact Coatings AB

Westmansgatan 2958213 Linköping

P.E. Nisse Integrerade It-System AB

Oxens gata 26513663 Brandbergen
0