Om företaget

Specialister på IT-lösningar inom hälso- och sjukvård.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
031-40 18...
Adress

Ebbe Lieberathsgatan 18C

41265 Göteborg

Hemsida och e-postGå till hemsida
Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Om oss

Specialister på IT-lösningar inom hälso- och sjukvård.

Insieme Consulting

Insieme Consulting AB startades 2004 av tre kollegor med syfte att fortsätta erbjuda kompetens inom IT och systemutveckling. Vi är specialister på IT-lösningar inom hälso- och sjukvård. Med vår långa erfarenhet har vi god kännedom om branschens särskilda förutsättningar. I vårt arbete strävar vi att med enkla lösningar underlätta det dagliga arbetet för sjukvårdspersonal och andra användare.

Insieme är italienska för ”tillsammans” och det är precis vad vi är. Vi är inte en anonym konsultfirma. Vi arbetar med IT-ansvariga på plats för att tillsammans ge den bästa användarupplevelsen. Vi finns till för användarnas skull och för att underlätta deras dagliga arbete. Vi erbjuder även bemanning av IT-projekt inom våra kompetensområden projektledning, processanalys, systemutveckling, integrationer, drift och support.

Vårt team

Vi på Insieme består av ödmjuka och engagerade medarbetare med olika bakgrund såväl akademisk som kulturell. Vi är ett team på 17 personer och hos oss finns både systemutvecklare, programmerare och projektledare. Vi värdesätter inte bara akademisk erfarenhet utan uppmuntrar även de som tagit en annan mindre konventionell väg.

Vårt arbete karaktäriseras av seniora konsulters erfarenhet kombinerat med yngre konsulters innovationsförmåga. Vi tror att det bästa resultatet uppnås genom att kombinera alla dessa olika perspektiv med hjälp av stark laganda och tätt samarbete.

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Insieme Consulting AB

Omsättning

17 440 tkr

Vinstmarginal

18.70 %

Anställda

19

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Insieme Consulting AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Insieme Consulting AB

Org.nr:

5566714423

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

62020 Datakonsulter

70220 Konsultbyråer avseende företags organisation

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

01.12.2004

Exekutiva befattningar/Administration
Sandro Borghesi

Ordförande

Sandro Borghesi

Verkställande direktör

Visar 4 av 7
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

031401890

03-140 18 90

031-40 18 90

0314-018 90