Se på karta

inredningsarbeten 

gav 7656 företag inom detta område

Franssons Bygg

Stengatan 1028145 Hässleholm
logo

Ett komplett byggföretag i Hässleholm.

Hantverksdesign AB

Högboleden 2077463 Avesta
logo

VÄLKOMNA TILL HANTVERKSDESIGN. Med eget snickeri, erfarna projektledare, byggpersonal och snickare får du alla förutsättningar för ditt nya hem. Vi vill hjälpa dig att förverkliga din dröm – till en plats som du nästan vill aldrig lämna. Enkelt och smidigt ska projektet flyta men aldrig med avkall på kvaliteten. Här ska du leva länge och du ska trivas. Hemmet är trots allt en liten bit av oss själva och vi på Hantverksdesign är stolta över att få bygga det.

Rudells Lagerinredningar AB

Öppet

Signalgatan 1844240 Kungälv
logo

Vi är ett familjeföretag med gedigen erfarenhet inom lagerinredning. Hos oss hittar du material som pallställ, hyllsystem och entresol,

BPB-Bygg AB

(4.2)

Järnvägsgatan 1838634 Färjestaden
logo

Vi utför nybyggnationer av ladugårdar och lösvirkeshus samt så utför vi utbyggnader och renoveringar.

F O Snickeri

F O Petersons gata 542131 Västra Frölunda
logo

Koncernen har verksamhet inom arkitektur, byggnation, grundförstärkning, inredningssnickeri och fastighetsförvaltning.

Studio Gaselin AB

Fågelbacksgatan 34A21744 Malmö
logo

Studio gaselin är en inredningsbyrå där de anställda och anlitade besitter mer än 20 års kunskap inom möbel, inredning, projektledning och upphandling.

Gomér Snickeri AB

Öppet

Hejde smiss 40462375 Klintehamn
logo

Snickarföretag med huvudsaklig inriktning på om– och tillbyggnader av nya och gamla hus. Vi erbjuder även design och konstruktion av möbler och inredning samt byggnadssnickeri. Välkommen att kontakta oss för ytterligare information.

Tidlösa Snickeri AB

Snäckvägen 2744298 Kode
logo

Butbro Bygg, AB

(3)

Butbrovägen 1361291 Finspång
logo

Välkommen till Butro Bygg. Vi är det lokala företaget med de korta beslutsvägarna. Vi har tre grundpelare som vi lutar oss emot: Vi kommer som vi lovat, priser och totala kostnader ska stämma överens med presenterade kalkyler samt projektet ska starta och avslutas i enlighet med vad vi lovat.

Björks Bygg AB

Jung TÖRESTORP 753592 Kvänum
logo

Björks Bygg AB utför byggarbeten i alla storlekar.Inget är för stort eller litet.Verksamt sedan 1998.

SPIA Inredningar AB

Simeå 800782167 Vallsta
logo

Er partners när det gäller funktionella arbetsstationer, lager, plockplatser,LEAN-projekt ”från idé till färdig installation”.Med vårt breda sortiment kan vi lösa Ert behov av ergonomi och logistik.Våra priser – lösningar tål att jämföras.Lyft luren ring, maila eller faxa vi ställer upp det lönar sig.

PM Bygg

Hjalmar petris väg 4335246 Växjö
logo

Vi är den personliga byggfirman som utför det mesta inom bygg till både företag och privatpersoner. För oss är varje kund lika viktig och vårt fokus är alltid på högsta kvalitet och att kunden alltid skall bli hundraprocentigt nöjd med vårt arbete. Som kund till oss är det era önskemål och behov som ligger till grund för vårt goda samarbete och en tydlig och nära dialog är avgörande.

BYASPLUND Interior & Light Designer

Stängt

Frodevägen 618255 Djursholm
logo

Interior Styling - Interior Design - Light Design - Creative Consultant

Oddbirds AB

Tegelbruksgatan 452337 Ulricehamn
logo

Oddbirds är en inrednings- och designstudio som gör verklighet av visioner. Utifrån ditt varumärke, din affärsidé, en tanke eller den stämning som du vill förmedla, skapar vi rum som känns och platser som berör. För oss är varje projekt unikt och skräddarsys helt efter dina förutsättningar och drömmar.Vår passion och nyfikenhet ger oss luft under vingarna och vår långa erfarenhet och kunskap i projektledning, gör att vi tryggt kan landa ditt uppdrag.

E.p Byggprojekt, AB

Älvestorp 1071295 Grythyttan
logo

Vi hjälper dig förverkliga dina drömmar! Vår affärsidé är att alltid leverera hög kvalitet och gediget kunnande inom vårt hantverk, dessutom är vi bra på att organisera och samordna olika underentreprenörer som behövs vid byggprojekt. Vi åtar oss byggprojekt på löpande eller fast pris. En stor erfarenhet inom nyproduktion, utbyggnationer och alla former av renoveringar. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert. Välkommen till din snickare!

Augustssons Tapetserarverkstad

Lane anneröd 52045193 Uddevalla
logo

Välkommen till Augustssons Tapetserarverkstad jag klär om och reparerar dina antika, gamla och även nyare möbler som är i behov av t.ex. ny klädsel. Augustssons Tapetserarverkstad har lång erfarenhet av möbelomklädnad, vilket har gett mig stor kunskap om olika material och möbler. Jag är utbildad tapetserarmästare och innehar mästarbrev.

Byggnadsfirma G Insulander AB

Stängt

Vältstigen 464541 Strängnäs
logo

Insulanders utför entreprenader inom byggsektorn, vilket innefattar alla ingående moment som bygg-, el-, vvs- etc. Vi är dessutom specialiserade på murningsarbeten. Alla i marknaden förekommande entreprenadtyper hanteras. Våra uppdragsgivare är såväl offentliga myndigheter som privatägda företag och privatpersoner. Vi ska vara en självklar partner i en byggprocess. Insulanders har varit etablerat sedan 1920-talet och drivs i nuvarande bolagsform och ledning sedan 1971.

Eva Abrahamsson

Stängt

(4.5)

Frejgatan 1611349 Stockholm
logo

Vi vill med vår kollektion av möbler och textilier skapa stämningsfulla miljöer och ge dig lust att inreda.Vi finns bredvid låssmeden.

Järna Lasyrmåleri AB

Skäve 15331 Järna
logo

Vi arbetar med färgsättning, lasyr-, monumental-, bild- och kvalitetsmåleri. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Alviks Måleri AB

Öppet

Ranhammarsvägen 916867 Bromma
logo

Till oss är du välkommen med både mindre och större målningsuppdrag – allt från små servicejobb till stora målerientreprenader som sträcker sig över flera år och kräver stora personalresurser.

Alerydh Bygg AB, Mikael

Petersbergsvägen 518534 Vaxholm
logo

Alerydh Bygg AB, Mikael är en byggfirma som arbetar med allt inom byggnation och jobbar mest åt företag men även åt privatpersoner. Har varit med i branschen sedan år 1982.

inredmedmig

Häggkullevägen 1018439 Åkersberga
logo

Upplev när rummets funktioner, färgsättning och möbler är i harmoni med dig! inredmedmig inreder och strukturerar hem, kontor och butik - allt från rådgivning till färdigställande. Välkommen till det personliga inredningskontoret med de färgstarka idéerna!

Bolmstad Bygg AB

Öppet

Bolmstad Högalid 134196 Ljungby
logo

Välkommen till Bolmstad Bygg! Vi erbjuder nybyggnation och renovering till både företag och privatpersoner. Vi utgår från Ljungby. Välkommen att kontakta oss via telefon eller mail.

DekoRum

Stängt

Norra Mosvägen 669271 Kumla
logo

DekoRum AB erbjuder homestyling inför bostadsförsäljning samt inredningshjälp för privatpersoner och företag. Vi finns i Örebro med omnejd men åtar oss gärna uppdrag i andra städer och utomlands. Välkomna!

Ringvide

Strandskogsvägen 62276 Visby
logo

Creating with care and passion, we build products to last and there is no more sustainable piece of furniture than an item that boasts quality materials and craftsmanship, along with a unique character that will only help preserve its high value. We simply offer a preface to the fascinating history of our furniture. The rest of the job is yours. How the Ringvide items you choose will add to and enrich your lives, only you know - because you are the author. Ringvide