Se på karta
Stora södergatan 2722223 Lund

Inramning av Tavlor och speglar

Enebybergsvägen 1418236 Danderyd

0

Franssons glasmästeri är ett traditionellt glasmästeri som är grundat år 1910. Vi hjälper dig med t ex fönsterglas, energi- och isolerglas, inredningsglas, stänkskydd i kök, hyllor och duschsystem. Konstinramning och uppspänning av oljor. Konstnärsmaterial och konstförsäljning.

Fleminggatan 3111226 Stockholm

Arvidsons Glas & Ram är en charmig och trivsam inramningsverkstad belägen centralt på Kungsholmen i Stockholm. Här får du hjälp med alla typer av inramningar och tack vare lång yrkeserfarenhet får du även professionell rådgivning och god service.

Storgatan 1326237 Ängelholm

Vi utför inramning av konst, foto m.m. I butiken har vi ett brett utbud av konstnärsmaterial till såväl konstnärer som amatörer.

Söderleden 288135 Sollefteå

Vi är ditt lokala glasmästeri som gör allt inom glas. Glas inomhus, glas utomhus och glas i bilen!

Falsterbovägen 5023651 Höllviken

Telefontid 07:00-19:00 vardagar.Välkommen till Höllvikens Inramning & Glas!Vi utför inramningar, byte av isolerglas i dörr och fönster, renovering av fönster, tillverkning av speglar.

Östra Storgatan 4755321 Jönköping

Du är alltid välkommen in till vårt galleri för en konstupplevelse.Vi är ett galleri för både nutida och klassiskt måleri.

Vångavägen 124132 Eslöv

5 (2)

Välkommen till Eslövs Glasmästeri AB, som startades redan 1960 och är Eslövs äldsta glasmästeri. Vi är ett komplett glasmästeri som utför allt inom branschen. Företaget har en lång erfarenhet och håller hög servicenivå på alla våra arbeten. Vi vänder oss till privatpersoner och företag i Eslöv med omnejd. Vårt mål är att hjälpa våra kunder snabbt, effektivt och till ett rimligt pris! Hos oss kan du få hjälp med allt från bilglas, inglasning, fönster, uterum, glasrenovering m.m.

Karlsborgsvägen 759376 Blackstad

Kreativa kvalitetsinramningar som skyddar och framhäver varje objekt.I verkstaden tillverkas inramningar med millimeterpassning till dina konstverk, foton, broderier, hantverk, objekt mm.Designen tas fram i samråd mellan erfaren konstinramare och kund. Stort utbud av ramar och passepartouter ger dig många valmöjligheter i framtagningen av din inramning.Certifierad konstinramare genom Glasbraschföreningen.Gesällbrev i konstinramaryrket.Flerfaldig pristagare SM i konstinramning.

Sankt eriksgatan 7911332 Stockholm

Galleri S:t Erik är en väletablerad konst- & rambutik som har funnits i Vasastan i över 40 år. Här får du hjälp med inramningar av alla slag, uppspänningar på kilram av olje- & akrylmålningar, passepartoutinramningar, lådinramningar av objekt och broderiuppspänningar.

Gunborg nymans väg 263222 Eskilstuna

3.71 (7)

Arti.Zen är en ny butikskedja som säljer tavlor, ramar, kort och presenter. Vi erbjuder även storbildstryck och kvalitetsinramningar i vår ramverkstad.

Hunnebergsgatan 558222 Linköping
Grönegatan 2622224 Lund

Lunds Rammakeri AB vänder sig till företag, offentliga verksamheter, privatpersoner och konstnärer. Här erbjuds främst inramning men även restaurering av gamla ramar samt konsultation och förmedling av konservatorer gällande konservering och restaurering av måleri och papperskonst. Verkstaden innehar ett brett utbud av lister, främst i massivt trä som ek, valnöt, ask och björk med ytbehandlingar i t ex lasyr, bets och lack, allt efter kundens önskemål.

Sundsgatan 7B46233 Vänersborg

Behöver du inramning av konst? Vi erbjuder professionell inramning som förhöjer skönheten och skyddar dina konstverk. Med noggrannhet och högkvalitativa material, ger vi varje konstverk den perfekta inramningen. Låt oss hjälpa dig att bevara och framhäva din konst på bästa sätt. Kontakta oss idag!