Se på karta

inomhusbelysning 

gav 32 företag inom detta område

Oredssons Elektriska, AB

Öppet

Såggatan 328341 Osby
logo

Vi har alltid tillhandahållit högsta kvalitet av elinstallationer för både företag och privatkunder. Som behöriga elektriker i Osby hjälper vi dig med allt var elinstallationer har att göra.Vi är en fullutrustad Elon-butik och har vitvaror med olika kapaciteter och storlekar. Vårt utbud av vitvaror är alltid i framkant vad gäller energiförbrukning eller vattenförbrukning, allt för vår miljös skull.Låt oss utföra din elinstallation.Välkommen Oredssons Elektriska AB

Elon El Ljus

Öppet

Torggatan 1395234 Kalix

Marma El AB - Elektriker Knivsta

Öppet

Marma 30174193 Knivsta
logo

Marma el AB är ett elföretag som grundades våren 2021.Vi har vårt säte i Knivsta och kommer att utföra det mesta inom elinstallation runt om i Uppland och även Stockholmstrakten.Vi kommer att jobba åt privatpersoner, företag och i alla typer av fastigheter/byggnader. Vänd er gärna till oss så uppfyller vi era drömmar med smart och säker kraft.

Elgross'n i Syd AB

Öppet

Knivgatan 1321228 Malmö
logo

Vi är en lokal oberoende elgrossist som klarar av allt från små till stora affärer.

Flux AB

Öppet

Mallslingan 2618766 Täby
logo

Flux är en av Sveriges större aktörer på projektmarknaden för offentlig belysning. Vi har en omfattande egen tillverkning av linjära armaturer för LED, förlagd till Täby. Därtill har vi ett brett utbud av europeisk inom- och utomhusbelysning med toppdesign och hög funktionalitet.

Wisel AB

Viddesgärde 30144496 Ödsmål
logo

Wisel är en pålitlig samarbetspartner med lång erfarenhet och stor bransch- kompetens. Företaget är sprunget ur ett familje- ägt företag som funnits i ett 40-tal år och har ett gediget renomeé. Detta gör att vi har en bred kunskapsbas och eftersom intresset är stort för nya energisnåla trender och produkter bildades företaget Wisel AB.

Lampgrossen.se

Terminalgatan 23A23539 Vellinge
logo

Lampgrossen är ett företag som importerar och säljer lampor och armaturer. Med ett eget lager och dagliga leveranser kan vi hjälpa till med de flesta belysningsbehoven. Våra produkter passar både för interiör och exteriör och är tillverkade med miljön i fokus.

DuoLight AB

Terminalgatan 23A23539 Vellinge
logo

Vi på DuoLight har lång erfarenhet inom belysning och säljer ljuskällor, armaturer, julbelysning och el-komponenter till större slutförbrukare, butiker, kontor, lager, industri och hotell. Tveka inte att kontakta oss!

Nordic Light AB

Svedjevägen 1293136 Skellefteå
logo

Nordic Light designs, manufactures and markets a complete range of high-performance, energy-efficient lighting fixtures for retail lighting, supermarket lighting, outdoor lighting and other commercial lighting applications. Nordic light is a part of ITAB Shop Concept. www.itab.se

LjusExperten/Ljusidé AB

Öppet

Vasaplatsen 717757 Järfälla
logo

Välkommen till Ljusexperten Järfälla! Jakobsbergs Centrum Hos oss hittar du ljus för hela hemmet, välkommen in och prata ljus med oss. Vi erbjuder ett brett sortiment och massor med inspiration och kunskap! Vi har även en verkstad där vi lagar gamla armaturer.

Lighthouse Electro AB

Gnesund 164991 Sparreholm
logo

Ljusarkitekt och elkonsult med spetskompetens inom ljusdesign.

Annell Ljus + Form AB

Öppet

Gustavslundsvägen 13116751 Bromma
logo

Annell står för ljuskvalitet, kompetens och engagemang. I samarbete med arkitekter, ljusplanerare och eltekniker deltar vi i utformningen av ljusmiljöer för arbete och fritid samt för god ljusarkitektur. Dagens ägare tillhör tredje generationen av en familj som arbetat inom svenska belysning i över 80 år.Under begreppet Stad och Trafik medverkar vi i utvecklingen av urbana utomhusmiljöer.

Airam AB

Öppet

Uppköparvägen 712044 Årsta
logo

AIRAM har i snart 100 år levererat ljuskällor och belysningslösningar med tidlös design och bra kvalitet - till butikskedjor, grossister och slutkunder i Norden.Sortimentet idag innefattar fullsortiment ljuskällor, hembelysningsarmaturer och professionell belysning, för såväl inomhus som utomhus. Till detta har vi även ett fritidssortiment och diverse elmaterial.I Sverige har vi varit verksamma sedan 1976 och våra produkter marknadsförs av ledande grossister samt utvalda butikskedjor.

Elcenter i Skövde AB

Gransikagatan 1054950 Skövde
logo

Vi är den flexibla elfirman där du som kund står i fokus. Genom att vara snabba, effektiva och ha hög säkerhetsnivå ska du alltid känna trygghet i att din installation håller rätt pris och kvalitet. Vi har vårt säte i Skövde med hela Sverige som arbetsplats.

House Of Light

A Odhners gata 4342130 Västra Frölunda
logo

House of Lights styrka är att leverera helhetslösningar för både större och mindre projekt. På vårt lager har vi våra mest frekventa produkter för snabb leverans.Vi kan även hjälpa er med speciallösningar av armaturer helt enligt era egna önskemål och behov.Vi hjälper er med belysningsplanering i era projekt – House of Light har lösningen för dig inom teknisk och dekorativ belysning.

Minellux, AB

Öppet

Södergatan 1027566 Vollsjö
logo

Minellux arbetar med el & ljusinstalltioner.Har stort intresse för smarta hus och ljusdesign.Vi arbetar även med el & ljus för film & TV.

Hallberg Lampskärmar AB, Ture

Varbergsvägen 5451534 Viskafors

iGuzzini Illuminazione Sweden

Öppet

Åsögatan 11511624 Stockholm

Enytec AB

Burås 31147294 Svanesund

Söderbergs El. AB, R

Öppet

Flintlåsvägen 2219259 Sollentuna

Designlight Scandinavian AB

Öppet

Toffelvägen 134260 Moheda

DECORUM Trosa AB

Granitvägen 661934 Trosa

Selux AB

Öppet

Tellusborgsvägen 6712629 Hägersten

IFÖ Electric AB

Öppet

Storgatan 4129531 Bromölla

Hallbergs Belysning AB

Varbergsvägen 5451534 Viskafors