Se på karta
Båtvägen 7466340 Hammarö

5 (1)

Vi erbjuder allt inom bygg så som stora totalentreprenader till mindre finsnickerier.

Linnégatan 89B11523 Stockholm

Savana bedriver traditionell hyresförvaltning och fastighetsutveckling i egen regi, främst inom Vård/Omsorg och Handel. Företaget äger tio stycken fastigheter i Storstockholmsområdet. Bland hyresgästerna finns bland annat kommuner och kommunala bolag, Stockholms Läns Landsting och ICA AB. Det existerande fastighetsbeståndet har utvecklingsmöjligheter uppgående till cirka 160 000 kvm, huvudsakligen i Löwenströmska Parken.

Roslöv SÖRGÅRDEN24797 Flyinge

0

Dags för Svensexa, Möhippa, Herrklubbs-träff, kompisgänget eller Företagsevenemang m.m?Boka årets häftigaste och roligaste upplevelse på SAS PAINTBALL utanför Flyinge.

Skepperstad THOMASGÅRD 857692 Sävsjö

Vi bygger efter dina önskemål och utför det mesta innom byggservice - från ombygnationer till nybyggnationer.

Terminalgatan 23A23539 Vellinge

Lampgrossen är ett företag som importerar och säljer lampor och armaturer. Med ett eget lager och dagliga leveranser kan vi hjälpa till med de flesta belysningsbehoven. Våra produkter passar både för interiör och exteriör och är tillverkade med miljön i fokus.

Krontallsvägen 279155 Falun

Grytnäs Projekt AB utför alla typer av byggnationer som total- eller utförandeentreprenör. Vi har gjort flera nybyggnader såsom nya industrilokaler, kontor, förråd, skolor, flerfamiljshus, hotell m.m. Vi utför även arbeten vid anläggningar vid reningsverk, värmeverk, vattenverk och deponianläggningar.Välkommen att ta kontakt med oss!

Klappnäs 15086195 Söråker

5 (1)

I vår färgbutik hittar du färger av traditionella typer för utomhus- och inomhusmålning. Har du planer att bygga ut eller bygga om, hjälper vi dig gärna med idéer, skisser och ritningar.

Tennvägen 937150 Karlskrona

Jedhammars Byggtjänst är ett mindre byggföretag som utför alla slags arbeten såsom nybyggnader, tillbyggnader och renoveringar. Vår målsättning är "noll fel" vid slutbesiktning. Kvalitet i kombination med miljöansvar är viktiga faktorer i företagets verksamhet.

Tängvägen 983672 Ås

5 (3)

INAB är en totalentreprenör som kan hålla i ett projekt från start till mål, från att ta fram ritningsunderlag till färdig produkt. Hos oss är inget jobb för litet eller för stort, och oavsett uppdrages storlek är det alltid kvaliteten som är viktigast.

Husåsvägen45930 Ljungskile

Jörgen och Torbjörn Byggare AB - JTB AB bildades hösten 1989​Idag har företaget 15 anställda.Vår huvudsakliga sysselsättning är nybyggnad, om- och tillbyggnad, grund- och schaktarbeten, badrumsrenoveringar i samband med stambyte i hyreshus samt försäkringsskador för Länsförsäkringar.Vi är verksamma i följande områden:Kungälv, Stenungsund, Ljungskile, Vänersborg, Trollhättan och Uddevalla.​Välkommen att kontakta oss för mer information!

Djäknevägen 1554934 Skövde

Känns ljuset runt om dig platt och tråkigt? Vill du ha hjälp med att skapa en trivsam belysning? Oavsett om du bara vill ha råd med ljusdesign för ditt hem eller om du planerar att bygga nytt hus, renovera din restaurang, belysa en trädgård, en park eller någon annan offentlig miljö så hjälper vi dig med allt du behöver tänka på för att få trivsamma miljöer.

Thulevägen 2313555 Tyresö

5 (1)

Bygg SELÅ är ett etablerat byggföretag från Tyresö som utför alla typer av byggnationsarbeten i Stockholmsområdet. Våra kunder är allt ifrån privatpersoner till stora företag vilket innebär att vi åtar oss mindre jobb såväl som totalentreprenader. Vi har ett långt samarbete med certifierade underentreprenörer inom EL, VVS, Målning m.m. Genom att ha en nära kommunikation med dig som kund gör vi allt för att hitta lösningar som är både kostnadseffektiva och hållbara.

Bangatan 633238 Gislaved

Upplev året om spänningen med klättring och beachvolleyboll i vårt äventyrscenter! Vi erbjuder tre beachvolleybollplaner med imponerande takhöjd och sandstrand för intensiva matcher och roliga stunder. Dessutom har vi inomhusklättring med bouldering och repklättring för alla nivåer. Vår anläggning är tillgänglig för drop-in på lördagar och har mobil inpassering dygnet runt. Vi arrangerar barnkalas. Kontakta oss för att boka instruktör!

Skrittgatan 4B43132 Mölndal

Vi har de bästa målarna för ditt måleriprojekt. B & M Måleri har erfarna målare som utför måleritjänster efter önskemål! Professionella målare i Göteborg med omnejd med start 2006. Här hittar du stolta, erfarna och nogranna målare som åtar sig uppdrag stora som små. B & M Måleri hjälper dig som företag, fastighetsägare eller privatperson med eller utan . Våra ledord är: Kvalité, Professionalism & Kundnöjdhet.

Krusegatan 2121225 Malmö

0

Lokalt byggföretag som utför allt från mindre servicearbeten till större nyproduktioner till våra kunder i Malmö med omnejd.