Om Inmedit AB

Inmedit AB designar och utvecklar hemsidor, e-handel, webbapplikationer, intranät, databaser och mycket mer.

Webbdesign

Inmedit erbjuder professionell och kvalitetsmedveten webbdesign. Vi strävar efter att skapa kund- och målgruppsanpassade hemsidor som har en stilren grafisk formgivning, som är användarvänliga och lättillgängliga och som följer standarder och är sökmotorvänliga.

E-handel

Ge dina kunder möjlighet att i lugn och ro beställa produkter och tjänster av dig 24 timmar per dygn. Inmedit erbjuder flexibla butiksalternativ, oavsett om det gäller en liten, enkel butik eller en mer avancerad e-handelsplattform.

Webbapplikationer

Webbapplikationer är ett samlingsnamn för program eller applikationer som körs via en webbläsare. Det handlar exempelvis om sådant som formulär, enkäter, beräkningssystem, forum, affärssystemkopplingar, dokumenthantering och projektadministration.

Intranät

Företag och organisationer hanterar ofta mängder av intern information. Det kan röra sig om allt från textdokument, kalkylfiler och e-post till mer affärssystem-relaterad information. Det är denna stora mängd intern information som gör intranät så intressanta!

Databaser

Databaser har alltid varit en viktig del inom den digitala informationshanteringen. Inmedit erbjuder därför tjänster som har att göra med allt från vanliga enkla databaser till avancerade relationsdatabaser och fulltextdatabaser.

Inmedit ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Inmedit AB Data - Affärssystem, Malmö - 1
  • Inmedit AB Data - Affärssystem, Malmö - 2

Inmedit AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

-

Bolagsform

-

Datum för upprättande

-

Org.nr:

-

Arbetsgivaravgift

-

Aktiekapital

-

Omsättn.intervall

-

F-skatt

-

Registrerad för moms

-

SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Finansiell information

Omsättning

-

Vinstmarginal

-

Anställda

-