Se på karta

injektering 

gav 57 företag inom detta område

Sika

Domnarvsgatan 1516353 Spånga
logo

Sika Sverige är leverantör av kemiska specialprodukter och know-how för byggbranschen och industrin.

Industrihytten, AB

Magasinsvägen 515242 Södertälje
logo

Välkommen till IndustrihyttenVI BYGGER FRAMTIDEN!Vi utvecklar industrier, skolor, kontor och kommersiella lokaler men utför även stängsel-, betong- och tätskiktsarbeten. Tack vare vårt starka och pålitliga personalteam, med lång erfarenhet inom respektive yrkesgrupp, kan vi ta oss an det mesta inom byggbranschen. Vi skapar vinnande projekt tillsammans med våra kunder. Vi utmanar oss själva för att skapa en bättre morgondag med hållbara lösningar av högsta klass.

Betong & Epoximetoder i Sverige AB

Järfällavägen 10617741 Järfälla
logo

Över 20 års erfarenhet inom tätning och renovering av betongkonstruktioner som balkonger, bassänger m.m. Betong & Epoximetoder AB startades 1988 och drivs av Mats Pettersson. Företaget utför huvudsakligen arbeten inom tätning, injektering, reparation och renovering av betongkonstruktioner.

Tsb borrentreprenad AB

Långgatan 588133 Sollefteå
logo

TS Brunnsborrning är ett borrföretag med lång branscherfarenhet och stor kapacitet.

Snickar'n Patrik Kalmén AB

Terra Novavägen 962153 Visby
logo

Vi är ett litet gäng allsidiga och stolta hantverkare som arbetar med renoveringar, ombyggnader och nyproduktion. Med kvalitetstänkande i grunden försöker vi motsvara kundens behov, krav och förväntningar i så hög grad som möjligt. Välkommen att kontakta oss!

Ådalens Mobilservice

Verkmästargatan 784132 Ånge
logo

Vi erbjuder tjänster inom tunga lyft, betongpumpning och maskinflyttning. Vi har mobilkranar som lyfter upp till 130 ton.

P.l.e. Betongrenovering & Injektering AB

Bivägen 694138 Piteå
logo

PLEAB helt enkelt älskar att reparera underhålla samt skydda betong och metall. Vi på PLEAB tar på oss alla typer av arbete på både betong och metall, som t.ex. Injektering, betongrenovering samt ytskydd och slitageskydd. Vi är ett mindre företag med referensobjekt som sträcker sig 15 år bakåt i tiden och som värdesätter kvalitén på utförandet och alltid vill jobba för en lång och nära kundkontakt. PLEAB är en trygg och stabil partner som hjälper sina kunder genom hela processen från start till mål. Vi tar på oss uppdrag över hela norden och jobbar mot bl.a. fastighetsägare, industrier, företag och privatpersoner. Vi är specialiserade på att hjälpa våra kunder med skador i betongen på nyproduktioner och i gamla konstruktioner. Det kan vara alltifrån frostsprängningar, vattenläckage, sprickor, läckande fogar till skadat ytskydd. Vårt mål är att ha nöjda kunder genom att vara lyhörda och alltid göra vårt bästa för att uppfylla kundernas mål, behov och förväntningar. Kontakta oss gärna för mer information gällande våra tjänster! P.L.E. Betongrenovering & Injektering AB har god kreditvärdighet enligt Soliditet samt UC.

ID Industrigolv AB

Martornsvägen 1329641 Åhus
logo

ID Industrigolv AB är ett heltäckande golvföretag när det kommer till industribeläggningar. Vi hjälper er att lägga rätt golv.

GMA AB

Rönna Väg 268631 Sunne
logo

Det är just det som är vår specialitet. Den handlar om att utveckla, tillverka och marknadsföra nya och enkla lösningar på i många fall svårlösta problem. Lösningar som förenklar och förbättrar ditt arbete på ett arbetsmiljömässigt, ekologiskt och ekonomisk sätt.

Skepperstad Byggteknik AB

Skepperstad THOMASGÅRD 857692 Sävsjö
logo

Vi bygger efter dina önskemål och utför det mesta innom byggservice - från ombygnationer till nybyggnationer.

YSAB-Ytbehandling i Skandinavien AB

Säter 14785592 Kovland
logo

Genom kompetenta och erfarna medarbetare levererar vi rationella arbetsmetoder och högkvalitativa ytbeläggningsprodukter.

Franiol AB

Västerås
logo

Franiol AB har funnits sedan 2002.Vi jobbar med Fogning Brandtätning Injektering RivningVi utgår från Västerås men jobbar i hela Sverige.

Byggcirkeln AB

Krusegatan 2121225 Malmö
logo

Lokalt byggföretag som utför allt från mindre servicearbeten till större nyproduktioner till våra kunder i Malmö med omnejd.

Jobi i Falkenberg AB

Gammels väg 3A31178 Falkenberg
logo

Vi tätar läckage och springor i betong, murverk och natursten.

Swedfloor Industrigolv I Väst AB

Långavallsgatan 1542457 Gunnilse
logo

Swedfloor Industrigolv i Väst AB har specialiserat sig på att installera och underhålla kundanpassade epoxi akryl polyuretan och andra fogfria golvbeläggningar. Våra duktiga golvläggare utför såväl stora som små kvalificerade golvarbeten åt bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner. Vi utför även injekteringar, olika betongarbeten samt asfaltering, stensättning och murning.Kontakta oss idag för din offert!

Swedfloor Industrigolv

Löketorpsvägen 1044395 Stenkullen

Tuve Byggservice AB

Johannefredsgatan 543153 Mölndal

Gatu och Väg Väst AB

Äsperedsgatan 1542457 Gunnilse

Pelle Palmqvist Såg Och Borr I Gävle AB

Atlasgatan 1080286 Gävle

Digo AB

Ventilvägen 22B54937 Skövde

Fastighets AB Knut Rosenkvist

Norregatan 2B26339 Höganäs

Fosforos AB

Sjöbodavägen 214553 Norsborg

Artnova

Grågåsvägen 2175651 Uppsala

BESAB, Betongsprutnings AB

(3)

Tagenevägen 742259 Hisings Backa

Pfeil Entreprenader AB

Järntrådsvägen 943330 Partille