Om Ingrids AB

Underkläder för alla! Vi hjälper dig med att hitta rätt storlek.

Ingrids underklädesbutik etablerades redan 1956 i Umeå av Ingrid Persson med förhoppning om att ge varje kvinna möjligheten till en vacker och stabil “bysthållare”. Sedan januari 1998 har vi funnits på Kungsgatan 51 i Umeå.

För oss på Ingrids betyder underkläder mer än för de flesta. Det handlar om funktion, material, behov och rätt storlek.

Våra produkter är noga utvalda bland den internationella marknadens mest intressanta och bästa märken. Våra inköp görs med känsla och vi har många års erfarenhet av underkläder, detta gör att vi kan erbjuda något för alla. För oss på Ingrids är det viktigt att du köper produkter som passar just dig.

Det kan finnas många olika skäl till varför din bh inte sitter som den ska. I butiken i Umeå hjälper vi dig att prova ut det som passar just din kropp och dina personliga behov bäst. Glöm inte – att prova bh tar tid.

På vår webbshop erbjuder vi de mest efterfrågade produkterna och våra egna och kundernas favoriter.

Underkläder är grunden för att dina kläder ska sitta snyggt. Vi på Ingrids vet vad som behövs för att skapa den rätta känslan som underkläder kan förmedla. Är man snygg inunder mår man bra och det syns!

Ingrids ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Ingrids AB Underkläder, Umeå - 1
  • Ingrids AB Underkläder, Umeå - 2
  • Ingrids AB Underkläder, Umeå - 3
  • Ingrids AB Underkläder, Umeå - 4

Ingrids AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnIngrids Specialaffär i Umeå AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande13.01.1988
Org.nr:5563151843
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall5000 - 9999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch47713 Specialiserad butikshandel med damkläder, 47711 Specialiserad butikshandel med herr-, dam- och barnkläder, blandat

Exekutiva befattningar/Administration

Elin Ulrika ÅhlénLedamot
Johan Bengt Erik ÅhlénSuppleant
Lisa Margareta AnderssonRevisor

Omdömen om Ingrids AB

Anonym användare

mer än ett år sedan

Vänlig personal och bra utbud!
Love it!

Emma

mer än ett år sedan

Jag besökte butiken, det var tre som jobbade där och alla ignorerade mig. Sa inte hej, tittade inte ens upp, trots att jag var där länge. Jag kom in i butiken de hjälpte andra och jag tänkte inte så mycket på det, gick och provade och ingen frågade om det gick bra, när jag kom ut var det bara personal där, men ingen tittade upp och frågade hur det gått och om jag ville köpa något. OTROLIGT DÅLIGT. Gör ni skillnad på folk?!

elin

mer än ett år sedan

läser kommentaren här nedan och tänker men va?? ingrids som är så bra, det kan inte stämma. varje gång jag är där så blir jag glad och kommer ut med en snygg behå, och det är inte lätt. 17 år och en h kupa...................!!!!!!!!!!!!!!!!!

stockholm

mer än ett år sedan

otroligt bra butik med jätte trevlig personal, borde vinna årets butik..de är på tok för oprisade för deras outstanding butik. Önskar att vi i stockholm hade en sådanhär butik.