Om Ingenjörsbyrå Forma AB

För ökad lönsamhet och konkurrenskraft.

Vilka är vi?

Ingenjörsbyrå Forma startades år 1999 av grundarna Anders Grahm och Nicklas Kindmark som fortfarande är verksamma inom bolaget. Nya medarbetare har under åren tillkommit till ägarskaran som idag består av sju personer.

Ett brinnande engagemang

Formas erfarna innovatörer, problemlösare, konceptingenjörer, konstruktörer, konstruktionsledare och produktionsberedare brinner varje dag för att ta dina utmaningar till framgångsrika konstruktionslösningar. En stark gemenskap bland passionerade och dedikerade medarbetare med hög kompetens, förmåga till samarbete och kreativitet är vårt recept för att lyckas.

Vad kan vi erbjuda?

Forma erbjuder innovativa och effektiva helhetslösningar inom produktutveckling, teknisk design och projektledning för tillverkande industri med behov av att förnya och effektivisera sin produkt för ökad lönsamhet och konkurrenskraft.

Fordonsindustrin har ständigt jagat effektivisering i samtliga processer. Vi på Forma har med vår kompetens och vårt arbetssätt inom produktutveckling och design fram till färdig produkt, bidragit med intelligenta och kostnadseffektiva lösningar. På så sätt har Forma nått ett erkänt renommé och är idag ledande i Sverige på interiör fordonskonstruktion.

Kvalitets- & miljöpolicy

Forma Ingenjörsbyrå AB är ett konsultbolag med sitt säte i Göteborg, bestående av konstruktionsspecialister som hjälper företag att förverkliga sina produktidéer på ett effektivt och dedikerat sätt till rätt produktkostnad. Ett helhetstänk i utvecklingsprocessen resulterar i rätt kvalitet. Produkten skall direkt fungera enligt ställda krav, i beställd användningsmiljö, vilket resulterar i besparingar i form av ändringar vilket oftast ger konsekvenser på kostnad, tid, teknik samt miljö. Formas erfarenhet av nyckelpositioner inom utveckling i fordonsindustrin har gett oss en unik kunskap i optimerad problemlösning.

Det är vår målsättning att ständigt förbättras, tillgodose och överträffa vår kravbild vid varje enskilt uppdrag. Våra kunder skall kunna lita på att vår leverans sker i rätt tid och med rätt kvalitet. Vi lämnar helhetslösningar på våra tjänster genom en medveten satsning på hög kompetens, där alla medarbetare alltid kan få tillgång till varandras kunskap för att effektivisera problemlösningen i våra olika uppdrag.

Detta genomför och uppnår vi genom direkt återföring, kvick omställningstid och kort leveranstid. Alla medarbetare har möjlighet att påverka den process som styr Formas mål, ett led i vår strävan efter kontinuerlig förbättring och effektivisering.

Forma skall arbeta med att ständigt förbättra vår miljöprestanda och förebygga föroreningar för att kunna nå en miljömässigt hållbar verksamhet. Vi skall uppfylla alla lagar och krav som ställs på oss.

Vår verksamhet skall styras av ett aktivt miljöengagemang och ständiga förbättringar. Målet med vårt miljöarbete är att miljöhänsyn skall tas i alla beslut i organisationen och att verksamheten inriktas mot minsta möjliga miljöpåverkan och förebygga föroreningar. Vi ska vara väl insatta i tillämplig miljölagstiftning och säkerställa att den följs. Det är företagsledningen och alla medarbetares gemensamma ansvar att denna miljöpolicy följs.

Ingenjörsbyrå Forma ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Ingenjörsbyrå Forma AB Ingenjör - Maskinteknik, mekaniska konstruktioner, Göteborg - 1
  • Ingenjörsbyrå Forma AB Ingenjör - Maskinteknik, mekaniska konstruktioner, Göteborg - 2
  • Ingenjörsbyrå Forma AB Ingenjör - Maskinteknik, mekaniska konstruktioner, Göteborg - 3

Ingenjörsbyrå Forma AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnIngenjörsbyrå Forma AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande17.10.1997
Org.nr:5565461638
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall20000 - 49999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch71122 Teknisk konsultverksamhet inom industriteknik

Exekutiva befattningar/Administration

Lars Göran SjöbergOrdförande
Sven Arne Anders GrahmVerkställande direktör
Per Niklas KindmarkLedamot
Sven Arne Anders GrahmLedamot
Rolf Olof Patric StrelénLedamot
Lars Göran SjöbergLedamot
Anna Linnéa Elisabeth ThorLedamot
Bengt Rune AttsellRevisor