Om företaget

IndustriTele AB har funnits i snart 25 år och har fokuserat på försäljning av kommunikationslösningar mot företag från dag ett. Vi står för helheten, från projektering till installation och underhåll så du som kund kan känna...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0321-261...
Adress

Boråsvägen 42

52337 Ulricehamn

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Om oss

IndustriTele AB har funnits i snart 25 år och har fokuserat på försäljning av kommunikationslösningar mot företag från dag ett. Vi står för helheten, från projektering till installation och underhåll så du som kund kan känna dig trygg med oss som leverantör. Tillsammans är vi tio personer som har mer än etthundrafyrtio års erfarenhet. Vi kan kommunikation!

Växellösningar

Vår långa erfarenhet i branschen samt starka produktsortiment gör att vi är säkra på att hitta den perfekta lösningen för just ert företag. Vi är helhetsleverantör och sköter allt från behovsanalys, via installation till service och eftermarknad. En trygg partner med personligt engagemang från start till mål helt enkelt.

Vi jobbar med telefonväxlar och telefonsystem av olika slag, fasta växlar (PBX), hostade växlar samt operatörernas mobila växlar. I vårt produktsortiment bland de främsta och marknadsledande leverantörerna ingår b.la Panasonic.

Säkerhetslösningar

IndistriTele arbetar med ett antal olika säkerhetsprodukter. Vi ser till att hjälpa dig hitta rätt lösning anpassat efter dina behov. Våra system är ihopkopplade till ett gränssnitt för att göra hantering och administration så enkel som möjligt. Till säkerhetsprodukter räknar vi inbrottslarm, brandlarm, passagesystem och kameraövervakning. Vi installerar dessa områden som enskilda lösningar eller flera i kombination som en helhetslösning. Vi jobbar främst med, Siemens Bewator och Axema.

Mobiltelefoni

IndustriTele AB erbjuder våra kunder en komplett lösning för ett mobilt arbetssätt. I vår butik på Boråsvägen 42 i Ulricehamn har vi ett stort urval av mobiltelefoner och tillbehör samt marknadens ledande operatörer och deras abonnemang. Kom in så hjälper vi dig att välja rätt i mobildjungeln!

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

IndustriTele

Omsättning

22 462 tkr

Vinstmarginal

15.80 %

Anställda

8

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från IndustriTele finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Industri-Tele i Ulricehamn AB

Org.nr:

5567936223

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

43210 Elinstallationsfirmor

47420 Telebutiker

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

16.11.2009

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 7
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

032126100

03-212 61 00

032-12 61 00

0321-261 00