Se på karta

industrigummi 

gav 253 företag inom detta område

(5)

Von Utfallsgatan 16B41505 Göteborg
logo

Vi är verksamma i Skandinavien och är en av Sveriges ledande leverantörer av industrikomponenter med lokal lagerhållning och försäljning på ett 30-tal orter i Sverige samt dotterbolag i Norge och Danmark.

Garagevägen 494331 Öjebyn
logo

Vi utför montage, svets, reparationer, samt förebyggande underhåll och service på våra kunders maskiner och utrustningar.

Garagevägen 494331 Öjebyn
logo

Vi säljer och servar transportband.Allt från livsmedelsgodkända band och syntetiska bandtill traditionella band till industrin.

Bärstavägen 163534 Stora Sundby
logo

Service och försäljning av utrustning till transportörer. Välkommen att kontakta oss.

Spårgatan 2460223 Norrköping

Välkommen till Ståthöga Vulk ABVi arbetar med försäljning, service- och reparationsarbeten av transportband, industrigummi, samt transportörstillbehör. Våra kunder består främst av energi- och värmekraftverk, massa- och processindustri, sågverk, biobränsle- och krossanläggningar.Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Navestadsgatan 4260366 Norrköping
logo

LIMO AB är organiserat för att tillverka allt från enstaka produkter till större serier i olika storlekar efter våra kunders önskemål. Vi har egen formtillverkning och produktion av metalldelar som kan ingå i den färdiga slutprodukten. Därför kan vi erbjuda en hög kvalitetskontroll och avancerade materialprover för att även uppfylla militära kvalitetsnormer.

(3.5)

Västbergavägen 1912630 Hägersten
logo

Vi kan det här med gummi!Kuntze är den naturliga samarbetspartnern för företag inom bygg- och industrisektorn men även mot privatpersoner. Vi erbjuder snabb leverans avhögkvalitativa gummi- och plastprodukter. Förutom ett stort utbud av lagerförda gummi- och plastdetaljer så tar vi också fram kundanpassade produkter för företag.

(5)

Odenskogsvägen 30C83148 Östersund
logo

Säljer kullager, kilremmar, släpvagnar, reservdelar till släpvagn,, släpvagnsverkstad, hästtransporter, batterier, olja, tätningar mm.

Hyllie boulevard 5321537 Malmö
logo

BBC Bircher Smart Access utvecklar, tillverkar och säljer sensorsystem för att säkra de globalt ökande person- och fordonsströmmarna och göra åtkomstsystem bekväma och energisnåla. Som innovativ sensortillverkare skapar företaget hela tiden nya lösningar för att bemästra de kommande utmaningarna inom industrin och vården. På BBC Bircher Smart Access arbetar ca 180 personer runt om i världen med stark passion för att uppfylla kundernas individuella önskemål. Engagemang, integritet, lagarbete och mod utgör företagets värdegrund, med vilken BBC Bircher Smart Access dagligen vinner och bekräftar förtroende hos både kunder och samarbetspartner. Sensortillverkaren från Schaffhausen siktar på att fortsätta växa och utveckla ännu fler högteknologiska lösningar för dig.

Svedjegatan 157141 Nässjö
logo

Industrilås är experter på design, tillverkning och distribution av produkter och kompletta låslösningar för en mängd industriella applikationer.Vi kan erbjuda dig ett brett sortiment av standardprodukter, många med egna patent men vi tar oss även an utveckling och produktion av kundanpassade lösningar - specifikt för dig. Vi tillverkar våra produkter i egna fabriker i Sverige, Mexiko och Sri Lanka. Och tack vare den egna tillverkningen har vi total kontroll över hela produktionskedjan.

Drottning kristinas väg 166230 Åmål
logo

EMS VacParts AB tillverkar utvecklar och säljer system för centraldammsugare samt system för professionell städning. Våra kunder är främst maskintillverkare och maskinimportörer från Norden, Tyskland, Polen och Belgien. Välkommen att ta kontakt!

Olofstorp 51450 Limmared
logo

Vi är en resurspartner inom plaster! Primo är ett resurscenter och en strategisk partner för integrerade plastlösningar.

Lågspänningsgatan 8A72137 Västerås
logo

Din samarbetspartner inom gummiVår kunskap och erfarenhet ger dig trygghet när du köper standardprodukter, tillverkade produkter eller vid installation och service.

Ramshällsvägen 260238 Norrköping
logo

Trinseo is a global chemical materials solutions provider and a manufacturer of plastics, latex binders, and synthetic rubber.Trinseo focuses on delivering innovative and sustainable solutions to help our customers create products that are intrinsic to how we live – products that touch lives every day across a wide range of end-markets.

Seldonsvägen 230262 Halmstad
logo

Med egen tillverkning och utveckling av slangar och kopplingar ligger vi alltid steget före och säkerställer hög kvalitet, flexibilitet och total kontroll på de produkter vi levererar.Den egna slangproduktionen omfattar allt från den enklaste oarmerade PVC-slangen, med en innerdiameter från ett par millimeter, till otroligt tuffa och stryktåliga slangar i gummi, med en innerdiameter upp till 500 mm. Vi tillverkar även specialslangar med invulkade flänsar.

(5)

Skalmeredsvägen 243839 Landvetter
logo

Ulinco Vulctech har sedan 1973 byggt upp en gedigen kunskap inom gummi, med spetskompetens inom gummibeklädnad för slitage- och korrosionsskydd. Som officiell återförsäljare för RemaTipTop i Sverige tillhandahåller vi även ett heltäckande produktsortiment inom transportband, transportbandstillbehör och slitageskydd.

(3)

Storgatan 14557734 Hultsfred
logo

Välkommen till Magnussons Däckservice! Du hittar oss i Vimmerby, Oskarshamn, Mariannelund, Hultsfred och Eksjö. Vi servar Dig året runt, så väl ute på vägen och åkern som i vår verkstad. Med snabb och korrekt service av utbildad personal får du alltid den bästa servicen.

Vevgatan 1050464 Borås
logo

Wideco provides innovative IoT solutions that increase safety and efficiency in industries, buildings, and cities. The company was founded in 1982 and is based in Borås. Wideco monitors and protects over 40,000 km of transmission and distribution networks and 6,000 chambers worldwide. Since 2023, Wideco is part of the leading European pipe system manufacturer Pipelife, a subsidiary of Wienerberger AG.

Fräsarvägen 10A14250 Skogås
logo

Lebo Production AB är ett specialiserat företag inom silikon, industrigummi samt squeegees. #nl#Sedan starten 2003 har LEBO varit ett producerande systerföretag till Leewood Elastomer AB. #nl#Våren 2009 förvärvade vi moderbolaget Leewood Elastomer AB, vilket gör att vi idag tillhandahåller ett av marknadens bredaste sortiment av silikonprodukter.

Krontorpsvägen 1430265 Halmstad
logo

A global supplier of Polymer solutions

Hennan Tallvägen 882775 Ramsjö
logo

RFSU AB erbjuder högkvalitativa produkter inom kategorierna sex och samlevnad samt kropp och välbefinnande.

Rombvägen 237165 Lyckeby
logo

Roxtec är världsledande inom tätningslösningar för kabel- och rörgenomföringar. Vårt flexibla system används i projekt världen över för att skydda liv och tillgångar och för att garantera säkerhet och drift.

(5)

Verkstadsvägen 2159634 Skänninge
logo

Skänninge gummiverkstad AB - gummit du kan lita på!

Brårudsallén 1068633 Sunne
logo

Vi har ett stort utbud av välgjorda gummidämpare och komponenter som - beroende på dina behov - kan minska vibrationer, skydda din maskin och fungera som mycket effektiv tätning.

Hästfallsvägen 1868360 Ekshärad
logo

Tätningar och antivibration för olika typer av maskiner.