Om Importbil.se

Vi har i över 19 år hjälpt kunder att köpa och importera bilar, husbilar och motorcyklar från Tyskland. Vi är en av Sveriges ledande importörer och har importerat fler än 1000 bilar.

Köp bil från Tyskland

I första hand så tar vi hem bilar på beställning efter just dina önskemål, men vi har också några bilar i lager. Att köpa bil i Tyskland har många fördelar.

Utbudet av bilar är betydligt större än i Sverige. Tyska bilar är generellt bättre utrustade, i bättre skick, priserna är lägre och begagnat respektive nybilsgarantierna följer bilen även vid import. Vi ger dig löpande information genom hela processen från förfrågan, förhandling, köp, betalning, import och till leverans. Vi hämtar bilar varje vecka oberoende av väder. Ta gärna hjälp av oss om du är intresserad av tysklandimport. Vi hjälper dig gärna.

Vad kostar import av personbil?

Importera bil från Tyskland kostar 19 900 SEK plus moms.

Vad ingår i fastpriset?

Våra fastpris på import av bilar/husbilar, inkluderar: Transport, registreringsbesiktning, ursprungskontroll hos Transportstyrelsen och leverans i Lund.

Vad kostar import av husbil?

Importera husbil från Tyskland kostar 29 900 SEK plus moms.

Erbjuder ni leverans i hela Sverige?

I fastpriset ingår leverans till Lund. Vi kan självklart även leverera din bil till alla andra orter i Sverige. Kontakta oss och fråga vad det kostar med leverans till just din ort.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Importbil.se Organisationskonsult, Lund - 1
  • Importbil.se Organisationskonsult, Lund - 2
  • Importbil.se Organisationskonsult, Lund - 3
  • Importbil.se Organisationskonsult, Lund - 4
  • Importbil.se Organisationskonsult, Lund - 5
  • Importbil.se Organisationskonsult, Lund - 6
  • Importbil.se Organisationskonsult, Lund - 7
  • Importbil.se Organisationskonsult, Lund - 8
  • Importbil.se Organisationskonsult, Lund - 9
  • Importbil.se Organisationskonsult, Lund - 10

Importbil.se, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnFW Consulting AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande02.03.2010
Org.nr:5568016132
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall20000 - 49999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch41100 Utformning av byggprojekt, 45110 Handel med personbilar och lätta motorfordon, 71121 Teknisk konsultverksamhet inom bygg- och anläggningsteknik

Exekutiva befattningar/Administration

Fredrik WennerholmOrdförande
Lars-Göran Thomas WennerholmLedamot
Fredrik WennerholmLedamot
Solveig Marie Eleonora WennerholmSuppleant
Per Lenny PerssonRevisor
Jimmy DoRevisorssuppleant

Omdömen om Importbil.se

Bo Andersson

mer än ett år sedan

Jag tog kontakt med Fredrik i Juni 2021, och han hjälpte mig att importera min tjänstebil från Tyskland. Fredrik ar mycket kunnig ,
snabb och trevlig . Jag rekommenderar honom och importbil.se

Lars Rothman

mer än ett år sedan

Otrolig snabb och trevlig mycket bra service tog fram mycket fina bilar inom ett dygn
Jag kan verkligen rekommendera Fredrik

[email protected]

mer än ett år sedan

Allt i bästa ”tyska ordning”, därtill trevligt. Kan varmt rekommendera dem, dn nästan nya elbilen var tom tvättad och laddad vid överlämnandet!

Jan Carlsson

mer än ett år sedan

Utmärkt service och kompetens, rekommenderas varmt !

Pernilla Krakau

mer än ett år sedan

professionellt och personligt på en gång, fick statusuppdateringar och info hela tiden. mycket nöjd. rekommenderar varmt detta företag!

Anders Nylander

mer än ett år sedan

Bra råd kring vad jag ska leta efter respektive undvika samt snabb återkoppling genom hela processen. Allt fungerade smidigare än jag förväntat mig

Daniel Stålberg

mer än ett år sedan

Utomordentlig service och leverans.
Rekommenderar varmt Importbil om du vill importera bil.

Michel Labory

mer än ett år sedan

extra professionellt företag som erbjuder 24t / 7d support. Klienten känner sig trygg eftersom han beaktas från början till slut och informeras om processstatus vid minsta förändring.

Emil Hagberg

mer än ett år sedan

Har tagit hem min första och absolut inte sista bil med Fredrik, är mäkta imponerad över Fredriks no hustle/smärtfria affärsidé och utförande! Väldigt professionellt och affärs manna mässigt med inga dolda extra kostnader vilket man tyvärr annars är van vid i dagens affärsvärld! Hatten av och tack igen, på återseende inom nått år!

Oscar Håkansson

mer än ett år sedan

Jag har tagit hem totalt fyra bilar med Fredriks hjälp, och snart är ytterligare en på väg. Det som väntar dig är ett riktigt bra och seriöst bemötande, samt en bil som garanterat uppfyller de förväntningar du har. För mig har det fungerat perfekt, och för mig är det värt vartenda öre att dels få bilen kontrollerad samt att få hem den utan att behöva lyfta ett finger.

Edin Turcinhodzic

mer än ett år sedan

Sökte efter en Nissan GTR från 2013-14 eller nyare. Utbudet och priserna i Sverige motsvarade inte mina förväntningar. Hittade och läste om Fredrik på nätet och vi började leta i Europa. Det tog inte många dagar innan vi tillsammans hittade ett par exemplar. Fredriks avråde vid majoriteten. Det gjorde att det slutade med ett mycket fint exemplar från en Nissan handlare, vilket ger en bättre säkerhet till ett bra exemplar. Efter ett par veckor så hade jag nycklarna i handen. Nu när jag fått min GTR är jag mycket nöjd. Bilen är i ett mycket bättre utrustat skick än förväntan. Fredriks serviceförmåga är 5 stjärnig.

Rolf Grönmark

mer än ett år sedan

Sökte efter en MB 500SL från 2009 eller nyare. Hittade några i Sverige men de motsvarade inte förväntningar. Hittade Fredrik via nätet och vi började leta i Europa. Några blev sålda pga. att jag inte bestämde mig i tid, andra pga. Fredriks avrådande. Det slutade med ett exemplar från en Daimlerhandlare, vilket ger en bättre säkerhet till ett bra exemplar. Nu när jag fått min 500a är jag mycket nöjd. Bilen i bättre utrustat skick än förväntan. Fredriks serviceförmåga är 5 stjärnig.

Michael Jacobsson

mer än ett år sedan

Rekommenderas varmt! Valde att ta hem en Audi Q7 genom Fredrik. Mycket smidigt och enkelt, fick hela tiden status mail. Vilket var trevligt där man fick en uppdatering så fort något hände. Fick tag i en riktigt fin bil som levererades helt enligt plan.
Michael Jacobsson

Crister Wolff

mer än ett år sedan

Beställde en Porsche och hade ingen tidigare erfarenhet av företaget FW Consulting. Det är ju lite nervöst att beställa en bil som man inte sett och dessutom göra det via ett företag som man inte har någon erfarenhet av men jag är supernöjd. Hela processen har fungerat helt perfekt. Fredrik svarar alltid snabbt på frågor och ger själv löpande information om alla steg. Bilen var mycket fin så jag har absolut ingenting att klaga på. Även efter leveransen hade jag några frågor om bilen och då svarade Fredrik också lika snabbt! Om jag skulle importera en bil igen skulle jag definitivt göra det på samma sätt.

Johan P

mer än ett år sedan

Tog in en BMW via Fredrik och importbil.se. Kunde inte vara mer nöjd. Kollade först referenserna på hemsidan och det sa allt.

Michael Wreming

mer än ett år sedan

Jag kontaktade Fredrik då jag ville få tag i en speciellt specad Audi A6 Competition 2018. Han är en mycket engagerad person som säkerställde all data om bilen i Tyskland och såg till att jag fick leasingupplägg på mitt bolag och sen var det bara att åka till Lund och hämta min nya leksak:-) /Michael

Linus Maxe

mer än ett år sedan

Importbil.se är kunniga, lugna och stort fokus på att du som kund ska känna dig trygg genom hela processen.

Nu under Corona har det varit än mer självklart att anlita en importör. Kan verkligen rekommendera Fredrik och importbil!

/Linus

Jan Carlsson

mer än ett år sedan

Utmärkt service och kompetens, rekommenderas varmt !

Oliver Becht

mer än ett år sedan

Proffsigt och seriöst företag där kontaktperson I stort sätt alltid är tillgänglig för sina kunder.

Sköter om allting från att leta rätt bil, över registreringsbesiktning, fram till hemleverans av din nya bil.

Ett företag man kan lita på.

Peter Larsson

mer än ett år sedan

Fick tips om importbil av min biltokige kusin.Han hade hört i bilkretsar att det var ett seriöst företag och jag kan inte annat än hålla med. Mycket proffsiga och seriösa med att hitta det bästa möjliga exemplar av just den bilen jag letade efter. Rekommenderas varmt!

Svante Gunhamre

mer än ett år sedan

Hittade FW Consulting när jag letade bil
på mobile.de i Tyskland. Tyckte det lät
intressant och prisvärt så jag kontaktade
firman. Fick genast bra kontakt och bestämde mej för att anlita dom.
Är mycket nöjd med hela importen och
fick bra info under hela processen inklusive
bilder både från Tyskland och även när
bilen stog på besiktningen här i Sverige.
Bilen var till och med finare än vad jag
hade hoppats på.
Fredrik ombesörjde också en Ditec-behandling till ett bra pris vilket jag
också kan rek

dunderdon DN

mer än ett år sedan

Toppen kommunikation, snabb och tillförlitlig. Matchade beskrivningarna. Bra bil. Kanon helt enkelt!

Dennis Olausson

mer än ett år sedan

Mycket serviceinriktade, snabb feedback,
Rekommenderas.

Fredrik Nyman

mer än ett år sedan

Köpte precis en bil genom Fredrik och kan inte göra något annat än att rekommendera hans tjänster. För import av bil ger han precis som Tyskland oslagbar price performance.

Morgan Lefvert

mer än ett år sedan

Vid import av en Audi TTS så valde jag att använda Importbil & Fredrik då han hade den mest familjära sidan vilket skapade en trygghet, Fredrik skötte arbetet med importen fläckfritt under hela flödet och jag är supernöjd med både företagets prestation och bilen! Kan varmt Rekommendera Importbil till alla som funderar på att någon gång importera en bil.

Styrbjörn Kjellin

mer än ett år sedan

Perfekt. Köpte en BMW i Tyskland, affären proffsigt utförd av Fredrik. Från första kontakt till bilnyckeln i fickan. Rekommenderas.

Hakan Svahn

mer än ett år sedan

Helt klanderfritt skött. Ett företag du kan lita på!
Håkan Svahn

Mikael Wessén

mer än ett år sedan

Är mycket nöjd med hela processen från att leta bil i Tyskland till leverans i Sverige. Allt gick smärtfritt och Fredrik med sin kunskap gjorde detta till en trygg och rolig affär att följa.
Bilen uppfyller alla förväntningar + lite till och jag kan varmt rek. andra att anlita Importbil.se
för att ta hem bilar från Tyskland.

Johan Landhammar

mer än ett år sedan

Kanonbra

Snabb och bra service. Mejlade och fick svar samma dag. Hade senare kontakt via telefon och det var jättebra, fick jättemycket info och affären fungerade smidigare än mitt tidigare köp hos en stor svensk bilfirma.

Jonas

mer än ett år sedan

Svarade ej på mail. Väldigt otrevlig i telefon. Vände mig till en annan importör.

Svar från företaget

Hej Jonas!

Låter inte som att du mailat rätt adress. Jag svarar alltid inom 24 h på alla mail. Får verkligen be om ursäkt om du uppfattat mig som otrevlig per telefon. Ring gärna igen.
mvh
Fredrik Wennerholm