Om Imago Maskin AB

Imago Maskin är ett privatägt företag som verkar främst i de gotländska markerna med försäljning och service av traktorer, tröskor och jordbruksrelaterade produkter.Vi är stolta återförsäljare av Massey Ferguson som är ett världsledande företag inom jordbrukssektorn.

Lantbruk

Lantbruket på Gotland är en stark näring. Trots rådande lågkonjunktur tycker vi oss höra en allmän positiv inställning bland de lantbrukare vi träffar. Brukar vara andra saker, så som höga eller låga spannmåls- och gödselpriser som styr lantbrukets utveckling åt den ena eller andra riktningen. Vi finns för att hjälpa till i alla skeden i lantbruket. Ibland handlar det om nyköp av maskin, ibland om service, reservdelar eller begagnat köp. Vårat recept till att vara en så stark leverantör som möjligt är att vi i möjligaste mån erbjuder välkända varumärken med dokumenterad hållbarhet. Men icke att förglömma är den innovativa utvecklingen av yttersta vikt för både oss och er som kund för att skapa konkurrenskraft på marknaden och kunna öka er lönsamhet. Titta runt på vår site, ladda ner produktbroschyrer eller varför inte rent av komma in och besöka oss över en kopp kaffe och prata med oss om du har funderingar!

Entreprenad

Får vi komma in som aktör? Under några år har vi haft möjlighet att sälja inte enbart lantbruksmaskiner, utan även haft äran att få sälja, serva och reparera andra märken. Starka varumärken med god hållbarhet och framtidstro. Numera säljer vi även ATV. Vår förhoppning är att vi nu skall bredda oss på entreprenad och arbeta mer aktivt mot er som kunder. Detta vill vi skall resultera i ökade kundaktiviteter och intresse att vårda sin maskin man har och skapa större gemenskap bland er som aktörer runt om på ön.

Skog

Det växer så det knakar! Allt fler skogsägare runt om på Gotland ser skogen som en tillgång och försöker efter bästa förmåga sköta om den. Eftersom du hittat in till vår sida som rör skog antar vi att du är en av dom som har vilja och är intresserad av skogen och dess värde. Hos oss hittar du robusta och slittåliga tillbehör som processorer, skogsvagnar, aggregat, gripar och flismaskiner. Alla produkter vi säljer, servar och reparerar också vår verkstad.

Verkstad

Underhåll eller reparation? Våra mekaniker ser till att du får hjälp med bådadera. Verkstaden, precis som övriga lokaler är nyrenoverad för att underlätta både arbetet och trivseln. Vi jobbar givetvis för att väntetiden för dig som kund i verkstaden skall bli så kort som möjligt. Under högsäsonger blir det dock generellt något längre. Akuta ärenden prioriteras.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Imago Maskin AB Entreprenadmaskiner - Tillbehör, reservdelar, Gotland - 1
  • Imago Maskin AB Entreprenadmaskiner - Tillbehör, reservdelar, Gotland - 2
  • Imago Maskin AB Entreprenadmaskiner - Tillbehör, reservdelar, Gotland - 3
  • Imago Maskin AB Entreprenadmaskiner - Tillbehör, reservdelar, Gotland - 4
  • Imago Maskin AB Entreprenadmaskiner - Tillbehör, reservdelar, Gotland - 5
  • Imago Maskin AB Entreprenadmaskiner - Tillbehör, reservdelar, Gotland - 6
  • Imago Maskin AB Entreprenadmaskiner - Tillbehör, reservdelar, Gotland - 7
  • Imago Maskin AB Entreprenadmaskiner - Tillbehör, reservdelar, Gotland - 8
  • Imago Maskin AB Entreprenadmaskiner - Tillbehör, reservdelar, Gotland - 9
  • Imago Maskin AB Entreprenadmaskiner - Tillbehör, reservdelar, Gotland - 10

Imago Maskin AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnImago Maskin Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande20.08.1985
Org.nr:5562632926
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital200000
Omsättn.intervall20000 - 49999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch46610 Partihandel med jordbruksmaskiner och -utrustning, 33120 Reparation av maskiner

Exekutiva befattningar/Administration

Tobias Rolf DahlbyOrdförande
Tobias Rolf DahlbyLedamot
Simon Carl Alexander DahlbyLedamot
Michélle Monica DahlbySuppleant
Linn Anna Maria DahlbySuppleant
Klas Jesper WikmanRevisor