Om ILVA Malmö

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

ILVA Malmö, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnIlva Swe AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande13.01.2009
Org.nr:5567758312
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall100000 - 499999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch47591 Specialiserad butikshandel med möbler för hemmet, 47532 Specialiserad butikshandel med inredningstextilier

Exekutiva befattningar/Administration

Martin KroghOrdförande
Martin HallundVerkställande direktör
Martin KroghLedamot
Martin HallundLedamot
Ulrik Greve JakobsenLedamot
Per Mølgaard PedersenSärskild delgivningsmottagare
Åsa Catharina Elisabeth MarkeforsHuvudansvarig revisor

Omdömen om ILVA Malmö

Frans af Schmidt

mer än ett år sedan

Trodde att ILVA-möbler var ett snäpp upp kvalitetsmässigt jämfört med vissa andra möbelvaruhus, men där hade jag uppenbarligen fel. ILVAs kundservice är dessutom under all kritik, på gränsen till kundfientlig. Köpte ett hyfsat dyrt matsalsbord, vars yta sprack upp efter bara några månaders helt normal, mild, användning. ILVA:s reklamationsavdelning använder precis alla argument man kan rota upp för att hävda att det är ett handhavandefel, och vägrar ta tillbaka eller åtgärda bordet. Har aldrig v

Gustav azrak

mer än ett år sedan

Sämsta kundtjänsten när varor är defekta. HANDLAR HELLRE PÅ IKEA OCH HAR SAMMA SAKER HEMMA SOM ALLA ANDRA! skäms Ilva, aldrig mer!!!

Ulla L

mer än ett år sedan

Kvalitetsmöbler till bra priser, hjälpsam personal. Inga problem med leveransen.

My

mer än ett år sedan

Hade hittat en vara på Internet som jag ville ha, fick hjälp av totalt 4 personer hehe :) De hjälpte alla mig och jag fick även rabatt! Jättehjälpsamma och sjukt snygga grejer har dem.

Missnöjd kund

mer än ett år sedan

När man ringer att beställa hemleverans får man en leveranestid mellan 09:00-17:00.

Dagen innan får man ett 3-timmar-intervall leverenstid via SMS (vilken dålig kommunikation med kund??), i princip är man låst hela dagen!

Nästa gång ska jag handla på ILVA när jag har gått i pension för att ha tid att sitta hemma hela dagen att ta emot paket från dem....hahahahaha

Farshad Akhondi

mer än ett år sedan

Otroligt dåligt bemötande från den svenska kundtjänsten.
Leveransen planerades på en röd dag, med motiveringen att det inte är en röd dag i Danmark.
Inget som helst förhandlingsutrymme, ny leverans skulle kosta 1500 extra.

Eva J

mer än ett år sedan

Sambon och jag köpte en soffgrupp på Ilva i höstas. Vi är väldigt nöjda med möblerna, men ett minus är servicen. Sambon var tvungen att ta ledigt från jobbet en hel dag p g a leveransen.

Sussie

mer än ett år sedan

Personalen är fruktansvärda! Jag var inne och skulle köpa en lampa! Hon var så otrevlig ville inte ens följa med för att se vilken lampa det var! Sam det står i annonsen att det är 20% Rabat på alla varor, men hon sa absolut inte! Gick till en annan säljare fick rabatten ! Samt köpte möbler för 50000kr fick ingen Rabat eller fri hemleverans! Otrevlig otrevlig personal! Har lust att avboka hela köpet! Samt ta kontakt med chefen dom är såååå otrevliga! Tycker dom alla ska tänka om innan dom handlar!

PK

mer än ett år sedan

Tänk på vid kontakt med kundtjänst att det som sägs i telefon kan ändras av personalen till deras fördel i vidare kontakter med samma kundtjänst och person..Samt muntligt rapporteras upp till ledningen..Det har vi fått erfara tyvärr..Ingen shopping i det huset mer

Pekko Lehtikangas

mer än ett år sedan

Min vän Jonas köpte en soffa idag och damerna i kundtjänsten gjorde ett fantastiskt jobb med att lösa vårt dilemma med frakten. Underbara. Jag vet var jag kommer öka mina möbelinköp i framtiden.