Om Iduns hälsa

Iduns hälsa är en medicinsk fotvårdsklinik belägen i Solna i Stockholm.Kliniken erbjuder olika fotbehandlingar som fotvård, medicinska fotvårdsbehandlingar, fotspa, ekologiska örtbehandlingar samt fotmassage för avkoppling och ökad blodcirkulation.

Våra fötter bär oss förhoppningsvis hela livet. Det är ett tungt arbete och därför behöver vi ta hand om våra fötter, så att de orkar mer och längre. Medicinsk fotvård förebygger, behandlar och lindrar besvär, men många besöker medicinska fotvårdskliniker för att njuta och för att få sina fötter ompysslade och masserade.

De som söker medicinsk fotvård har ofta haft eller har ett aktivt liv, där fötter och ben frekvent varit i rörelse. Det kan vara idrottsmän/idrottskvinnor men även människor i yrkesgrupper med tyngre belastning som påverkar fötterna söker medicinsk fotvård.

Vi har även olika sjukdomar som påverkar våra fötter t.ex. diabetes, fibromyalgi och reumatism. Kunder med dessa sjukdomar söker ofta medicinsk fotvård för massage och stimulerad blodcirkulation.

Iduns hälsas utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

  • Iduns hälsa Fotvård, Solna - 1
  • Iduns hälsa Fotvård, Solna - 2
  • Iduns hälsa Fotvård, Solna - 3

Iduns hälsa, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

-

Bolagsform

-

Datum för upprättande

-

Org.nr:

-

Arbetsgivaravgift

-

Aktiekapital

0

Omsättn.intervall

-

F-skatt

-

Registrerad för moms

-

SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Finansiell information

Omsättning

-

Vinstmarginal

-

Anställda

-

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

073913455807-391 345 58073-913 45 580739-13 45 58073-9134558