Om företaget

Iduns hälsa är en medicinsk fotvårdsklinik belägen i Solna i Stockholm. Kliniken erbjuder olika fotbehandlingar som fotvård, medicinska fotvårdsbehandlingar, fotspa, ekologiska örtbehandlingar samt fotmassage för avkoppling och...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
073-913 45...
Adress

Södra Långgatan 26

16959 Solna

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Öppet

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

Iduns hälsa är en medicinsk fotvårdsklinik belägen i Solna i Stockholm.

Kliniken erbjuder olika fotbehandlingar som fotvård, medicinska fotvårdsbehandlingar, fotspa, ekologiska örtbehandlingar samt fotmassage för avkoppling och ökad blodcirkulation.

Våra fötter bär oss förhoppningsvis hela livet. Det är ett tungt arbete och därför behöver vi ta hand om våra fötter, så att de orkar mer och längre. Medicinsk fotvård förebygger, behandlar och lindrar besvär, men många besöker medicinska fotvårdskliniker för att njuta och för att få sina fötter ompysslade och masserade.

De som söker medicinsk fotvård har ofta haft eller har ett aktivt liv, där fötter och ben frekvent varit i rörelse. Det kan vara idrottsmän/idrottskvinnor men även människor i yrkesgrupper med tyngre belastning som påverkar fötterna söker medicinsk fotvård.

Vi har även olika sjukdomar som påverkar våra fötter t.ex. diabetes, fibromyalgi och reumatism. Kunder med dessa sjukdomar söker ofta medicinsk fotvård för massage och stimulerad blodcirkulation.

Iduns hälsas utvalda länkar

Omdömen

Jane Lundgren

Mer än ett år sedan

Väldigt duktig och noggrann fotterapeut. Hon gör så att man slipper skämmas över sina hemska fötter.

Anton Thuveson

Mer än ett år sedan

Super trevlig & en riktigt bra behandling.

Rebecca Nehme

Mer än ett år sedan

Fantastisk fotbehandling! Har testat några olika ställen och det här är den bästa, har äntligen hittat ett ställe jag...

Anette Pihlajasalo

Mer än ett år sedan

Så rofyllt och väl omhändertagande med min skadade stortånagel…proffsigt och mycket renligt. Mycket trevlig...

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

0739134558

07-391 345 58

073-913 45 58

0739-13 45 58

073-9134558