Se på karta

idrottsorganisation 

gav 14480 företag inom detta område

Linköpings motorstadion 58593 Linköping
logo

Linköpings Motorstadion är en anläggning för motorsport men även Östergötlands största trafikövningsplats och halkbana.Linköpings Motorsällskap, LMS är en förening med nio (9) olika grensporter.På trafikövningsplatsen bedrivs trafikutbildningar, riskutbildningar och fortbildningar. Förarutveckling från motorcykel till tunga lastbilar.

Svenska Livräddningssällskapet är en ideellt arbetande organisation. Hjälp oss nå vårt mål om att ingen ska behöva drunkna pågrund av okunskap. Kurser Vi håller utbildning i följande: Simlärarutbildningar Poollivräddareutbildningar Vuxen HLR och instruktörsutbildningar Barn HLR och instruktörsutbildningar D-HLR och instruktörsutbildningar Första hjälpen och instruktörsutbildningar Vattenlivräddning Vattensäkerhetssimskola Isförevisningar

Gallringsvägen 495442 Södra Sunderbyn
logo

Välkomna till Sunderby SK!En självklar mötesplats i hjärtat av Sunderbyn, här levereras breddidrott när den är som bäst. Hos oss kan du lira fotboll, hockey, basket, innebandy, åka skidor och delta i gympa!

Håkängen 252291 Tidaholm
logo

Sveriges ledande sportfiskeområde. Hökensås, Tiveden, Baltak & Edsån. Baltak & Källefall Fiskodlingar.

Segesvängen 121227 Malmö
logo

Välkommen till SIMKLUBBEN RAN. Malmös största simklubb!

SMK Västerås Karting har som målsättning att ta till vara de aktivas intressen samt främja nyrekrytering bland de unga. Klubben hjälper intresserade att komma igång och ge råd och tips om allt inom karting och minimoto. Många av de äldre har lång erfarenhet av karting resp minimoto och har mycket att dela med sig av.

Grenbovägen 669147 Karlskoga
logo

Livet handlar om att samla på sig upplevelser. Nu kan din dröm bli verklighet!

Stånga 62360 Stånga
logo

Det fins 2 klubbar som har Stånga Bowlinghall som hemmahall, Stånga IF och BK Austre. Vi har även 14 lag som spelar halliga och 6 olika pensionärsgrupper. Vi har omkring 180 kunder som spelar någorlunda regelbundet, varav ungefär hälften är pensionärer.

Dalripans väg 1413941 Värmdö
logo

SKM är en segelklubb med anor från 1930-talet och är känd för sina välarrangerade seglarläger med kunniga och entusiastiska ledare. Klubben bedriver sin verksamhet vid det vackert belägna klubbhuset på Duvnäs Udde i Saltsjö-Duvnäs. Där finns perfekta förhållanden för seglarläger med hela Duvnäsviken att segla på. Klubben arrangerar ett flertal seglarläger under sommaren. Eleverna får lära sig seglingsteori, sjövett, båtvård och att hantera en segeljolle.

Armbågavägen 350630 Borås
logo

Vi älskar upplevelser och att skapa events som stärker er företagskultur och ert varumärke. Det har vi gjort i över 20 år.Genom glädje och gemenskap skapar vi engagerade möten och aktiviteter som går rakt in i hjärtat och ger minnen för livet.Det gillar vi.

Drottninggatan 2358225 Linköping
logo

Välkommen! Vi har en bar med fullständiga rättigheter, restaurang och biljard.

Hyltran 71991 Vintrosa
logo

Välkommen till Truck Racing Team Sweden Karlskoga!

Rynke 58926453 Ljungbyhed
logo

Hos oss på Rönneådalens Sport & Fritid i Ljungbyhed kan du hyra kanoter och enmanskajaker. Vi erbjuder också en kombinationstur där du först paddlar kanot eller kajak och sedan cyklar dressin tillbaka till vår kanotcentral. Företags- eller föreningskickoff, skolor eller i glada vänners lag - vi vänder oss till alla som tycker om att paddla i naturskön miljö.

Siggesta gård 13990 Värmdö
logo

Välkommen till Siggesta Gård på Värmdö! Med hållbarhet i fokus serverar vi närodlad mat, ordnar fest och bröllop i lantlig miljö och erbjuder härliga övernattningar i vår unika hotellrum. För företag är vi en populär mötesanläggning för konferenser som söker personlighet, omtanke och värme. Med djur, skog och badstrand i omgivningarna utanför är naturen en del av upplevelsen. På landet nära stan.

Enstigen 1579630 Älvdalen

Älvdalens FVOF erbjuder dig ett rikt urval av fiskevatten. Här finns allt från strömfiske i Österdalälven, Rotälven, Vanån och Tennån till fiske i sjöar, tjärnar och bäckar. I strömmarna finns främst öring och harr och i sjöarna oftast abborre och gädda men ibland även röding och öring.

Blåportsgatan 15F37156 Karlskrona
logo

Friskis&Svettis finns för att ge alla som vill möjlighet att hitta sin egen lust till rörelse. Vi vet att om träning ska bli av måste den vara kul. Och vi vet att rörelseglädje är personlig. Därför är vår träning på många olika sätt.

Mariebergsvägen 961166 Nyköping
logo

Vi är stolta över att vi tagit beslut om att starta eget företag. De utmaningar vi mött genom processen har stärkt oss och gett oss kraft att gå vidare.Vårt företags utbud av tjänster är baserade på många års erfarenhet och relevanta utbildningar. Den bästa kombinationen för att kunna erbjuda hög kvalitet, engagemang och resultat.Från Nyköpings landsbygd når vi Mälardalens område, med Sörmland och Stockholm, samt Östergötland med våra tjänster. Ta en rund tur på vår hemsida och upptäck mer.

Västergatan 1433530 Gnosjö
logo

Vi är det personliga företaget som gärna diskuterar förbättringar av ditt fordon utifrån dina behov, budget och önskemål.Med ett eget intresse i olika fordon har vi testat gränserna både nationellt och internationellt. Nu vill vi dela med oss av våra erfarenheter. Det är många faktorer som spelar in när man har funderingar kring bromssystem och väghållningsprodukter. Att välja mellan fem olika typer av bromsskivor och åtta olika friktionsmaterial ställer till med huvudbry för de flesta

Roslagsvägen 418769 Täby
logo

Stockholms Golfförbund (SGDF) är ett av Svenska Golfförbundets (SGF) 21 regionala och demokratiskt valda distriktsorganisationer. SGDF skall verka för att utveckla golfidrotten inom det mycket golfbanetäta Stockholmsområdet med 58 golfklubbar & golfbolag (56 golfbanor) och dryga 125 000 medlemmar. Verksamhetens inriktning läggs fast årligen på SGDFs årsmöte med ledning av de övergripande direktiv som beslutas på SGFs förbundsmöte.

Bollareslättvägen 3451192 Örby
logo

Vi utför allt inom vatten, med över 50 års erfarenhet!

Rismåla gård 38246 Nybro
logo

Välkommen till Nybro Ridklubb.

Bråstagatan 573330 Sala
logo

Vill du bli medlem i Sala FF - som aktiv, ledare eller stödmedlem?Besök vår hemsida och fyll i dina personuppgifter i medlemsansökan.

Gustavsviksvägen 213251 Saltsjö-boo
logo

Lång erfarenhet i branschen har gjort oss till en av marknadens äldsta och mest kompetenta företag när det gäller service, reparationer, garantireparationer och distribution av efterbehandlingsmaskiner av kända märken framförallt från Nobo, GBC Rexel, Kensington.

Köpmangatan 1387130 Härnösand
logo

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling förmedlar och värderar bostadsrätter, villor och fritidshus inom Härnösands kommun.