Om företaget

Hyrhöjden AB har verkat sedan 1990 och har under dessa åren expanderat snabbt för att bli ett välkänt namn inom lift- och ställningsuthyrning.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
031-776 07...
Adress

Kryptongatan 22

43153 Mölndal

Hemsida och e-postGå till hemsida
Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Hyrhöjden AB har verkat sedan 1990 och har under dessa åren expanderat snabbt för att bli ett välkänt namn inom lift- och ställningsuthyrning.

Hyrhöjden AB

Som kund till Hyrhöjden får du alltid kostnadsfri rådgivning, maskin efter behov är ett motto som är viktigt för båda parter. Med vårt breda byggmaskinprogram samt ett stort liftutbud, vågar vi påstå att vi har både resurs och kapacitet för att tillfredsställa de flesta behov.

Service och underhåll sker direkt på arbetsplatsen av vår kvalificerade personal. Kundservice är något som vi vill att du ska associera Hyrhöjden med. Leverans av våra produkter sker med egna bilar vilket ger snabba och säkra leveranser enligt avtalad tid.

Hyrhöjden AB står för kvalitét rakt igenom !

Vi hjälper dig snabbt till rätt arbetshöjd med vårt breda liftprogram

Hyrhöjden AB har verkat sedan 1990 och har under dessa åren expanderat snabbt för att bli ett välkänt namn inom lift- och ställningsuthyrning. Med våra depåer i Göteborg, Kristianstad och Simrishamn täcker vi ett stort geografiskt område som omfattar Skåne, Blekinge, Kronoberg, Halland, Bohuslän och även Västergötland.

Under våren 2003 tillkom byggmaskiner i vårt program, då vi flyttade från Vinslöv till Kristianstad.

Hösten 2004 öppnades även en depå i Hässleholm, med uthyrning av byggmaskiner, liftar och ställningar.

Depån i Hässleholm är flyttad till Fabriksgatan 15 i Simrishamn med start 19 jan 2015.

Som kund till Hyrhöjden får du alltid kostnadsfri rådgivning, maskin efter behov är ett motto som är viktigt för båda parter. Med vårt breda byggmaskinprogram och med ett stort liftutbud, vågar vi påstå att vi har både resurs och kapacitet för att tillfredsställa de flesta behov.

Service och underhåll sker direkt på arbetsplatsen av vår kvalificerade personal. Kundservice är något som vi vill att du ska associera Hyrhöjden med. Att utföra ett jobb ett tiotal meter upp i luften kräver utrustning man kan lita på. Vi har ett brett sortiment moderna liftar av hög kvalitet som gör att ni som kund kan hitta exakt rätt lift för varje uppgift. Varje lift är dessutom noggrant genomgången och servad inför varje ny uthyrning vilket minimerar risken för onödiga driftsstopp. Tyvärr kan även bra utrustning fallera och om så sker reparerar vi eller byter ut liften omgående.

Leverans av våra produkter sker med egna bilar vilket ger snabba och säkra leveranser och returer enligt avtalad tid. Chaufförerna är godkända liftoperatörer samt utbildade på samtliga liftar och kan ge maskinintroduktion till användaren när liften levereras.

Hyrhöjden AB står för kvalitét rakt igenom !

Vårt motto: Alltid rätt lift på rätt plats vid rätt tidpunkt

Därför kommer vi gärna ut till Din arbetsplats för att tillsammans med Dig komma fram till vilken lift Du behöver. Markförhållanden, lutning, höjd och räckvidd i sidled är viktiga faktorer som spelar in i valet av rätt lift.

Liftutbildning för bättre säkerhet, produktivitet och ekonomi

Bra maskiner blir ännu effektivare och säkrare med rätt handhavande. Vi erbjuder kurser i samarbete med utbildningsföretag som ökar kunskapen om hur man använder våra maskiner samt ökar förarnas säkerhetstänk och effektivtet.

Alla som arbetar med mobila arbetsplattformar ska enligt Arbetsmiljöverkets föreskrifter (AFS 2006:6) ha dokumenterad teoretisk och praktisk kunskap i säker användning av lift.

Hyrhöjden ABs utvalda länkar

Omdömen

J

Japp

Mer än ett år sedan

Trevliga människor och proffsig service.

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Hyrhöjden AB

Omsättning

35 674 tkr

Vinstmarginal

8.70 %

Anställda

12

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Hyrhöjden AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Hyrhöjden Aktiebolag

Org.nr:

5563936854

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

77320 Uthyrare av bygg- och anläggningsmaskiner

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

17.04.1990

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

0317760710

03-177 607 10

031-776 07 10

0317-76 07 10

031-7760710