Hyrbilar i Karlstad AB logo

Hyrbilar i Karlstad AB

Om företaget

Hyrbilar i Karlstad är din perfekta partner för både privata resor och behov av bil i tjänsten. Vi har vi en lång och gedigen erfarenhet inom branschen.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
054-21 00...
Adress

Våxnäsgatan 150

65343 Karlstad

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Öppet

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Hyrbilar i Karlstad är din perfekta partner för både privata resor och behov av bil i tjänsten. Vi har vi en lång och gedigen erfarenhet inom branschen.

Vänder oss till både privatpersoner och företag

Vi erbjuder både korttids- och långtidsuthyrning. Vissa företagskunder hyr en bil i upp till ca ett halvår. Det är en smidig lösning för dem som inte vill sätta upp sig på bindande leasing med kontrakt som oftast ligger fast på ca tre år.

Det är också fantastiskt med det härliga flöde vi har av privatkunder, många av dem är återkommande sedan länge tillbaka.

Värden som alla uppskattar

Vi på Hyrbilar i Karlstad står för Rätt bil, rätt pris, i rätt tid.

Att hyra sin bil från oss är smidigt, snabbt och enkelt. Vi vet att det är av stor betydelse att göra er start på resan till den bästa möjliga. Bilen är fint i ordning och redo att köra precis i rätt tid. Vi ordnar gärna så att bilen står startklar utanför din bostad när du ska iväg. Med vår service slipper du frustrationen kring att inte veta säkert om bilen kommer hinna vara på plats . Som kund hos oss ska du aldrig behöva vänta de där extra minuterna. Utsatt tid är något vi prioriterar.

Gediget bilutbud med säkra bilar

Bilutbudet här hos oss på Hyrbilar i Karlstad, passar alla typer av bilresor och sammanhang. Vi är stolta över det gedigna bilutbud vi erbjuder och guidar dig gärna fram till den lösning som passar just dig och din bilresa bäst. Oavsett om det gäller en tjänsteresa eller en semestertripp med familjen. För oss är det en självklarhet att säkra stora bilar alltid ska finnas i vårt sortiment. Det spelar faktiskt roll vad man sitter i, NÄR det händer.

Åk tillsammans – allt blir så mycket roligare då!

Detta med att hyra en bil för en weekend med kärleken i ens liv, semesterresa med familjen, road trip med vännerna eller varför inte för den där kick offen med jobbet. Det är verkligen en riktigt fin investering i gemenskap och nya upplevelser tillsammans. Att hyra en bil tillsammans, kan vara svaret på den teambuilding ni så länge behövt.

Istället för att ta två bilar till stugan ni har hyrt i fjällen eller staden ni ska shoppa i, så testa på att hyra en större bil som ni alla får plats i. Stärk era band med de övriga på kontoret eller låt farmor och farfar få luta sig tillbaka och ha det kul med barnbarnen i baksätet.

Hyrbilar i Karlstad ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Hyrbilar i Karlstad AB

Omsättning

38 019 tkr

Vinstmarginal

12.40 %

Anställda

6

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Hyrbilar i Karlstad AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Laxdalens Transport AB

Org.nr:

5566383724

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

77110 Personbilsuthyrare

56210 Cateringföretag för enskilda evenemang

77290 Uthyrare av andra hushållsartiklar och varor för personligt bruk

43320 Firmor för byggnadssnickeriarbeten

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

02.01.2003

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

054210000

05-421 00 00

054-21 00 00

0542-100 00