Se på karta
Flöjelbergsgatan 8B43137 Mölndal

Välkommen till Wiklunds fastighetsförvaltning. Wiklunds Fastighetsförvaltning är kontor-och lagerbyggnader som ligger i Lackarbeck, i Mölndal idylliska omgivningar, med utmärkta transportförbindelser, erbjuder 18.000 kvadratmeter kontor och lager delas mellan tre byggnader. Med över 40 års erfarenhet av Office Management har vi ett rykte kunskapscentrum, god service och ett engagemang för vår hyresgästens tillfredsställelse. Vår vänliga personal kommer att göra sitt bästa för att uppfylla dina behov och anpassa ditt kontor efter dina behov eftersom de flesta saker är möjligt.

Klockarevägen 433152 Värnamo

Lediga lokaler hos Metall Göte Företagsby #nl# #nl#I den gamla, anrika mekaniska verkstaden Metall Götes lokaler, bara två stenkast från centrala Värnamo, har vi renoverat och byggt en modern företagsby. Här kan du hyra lediga lokaler som passar just din verksamhet. Vi erbjuder allt ifrån butiks- och kontorslokaler, till lagerlokaler, verkstadslokaler och uppställningsplatser för bilar och MC.

Hyra lager Sökord

Kontor och lager att hyra. Metall Göte AB skall renoveras och byggas om till företagsby.Var med från början och påverka hur du vill ha din lokal.

Bultvägen 855302 Jönköping

Hyr förråd med egen nyckel Hos oss kan du hyra förråd och lagerplatser i olika storlekar, för privat bruk eller för ditt företag. Du har tillgång till förrådet eller lagerplatsen 06.00-22.00 alla dagar i veckan. Lasta och lossa ditt gods själv – eller ta hjälp av vår personal på plats mellan 07:00-17.00

Kilenvägen 364547 Strängnäs

Kilenkrysset är en företagsgrupp med ett 100-tal bolag som bedriver byggverksamhet och fastighetsförvaltning.

Skiffervägen 655303 Jönköping

Trygg flyttfirma med bas i Jönköping med personlig serviceJune Express AB är familjeföretaget som erbjuder flyttjänster med trygghet och personlig service. Vi finns i Jönköping och samtransporterar flyttar över hela Sverige. Låt oss sköta din eller företagets flytt och transport på ett smidigt och säkert sätt. June Express är en allsidig flyttfirma med över 50 års erfarenhet inom flytt och magasinering.

Skiffervägen 655303 Jönköping

Vi är flyttfirman som hjälper er vid flyttning inom Sveriges gränser. Ska ni flytta till en ny stad, flytta bohag eller ömtåliga och värdefulla varor mellan städer hjälper vi er. Vi samordnar flyttning inom Sverige längs hela E4:an, väg 40 och södra Sverige varje vecka, vilket ger våra kunder förmånliga priser! Skall du t.ex. flytta mellan Stockholm - Göteborg , Stockholm - Malmö , Göteborg - Stockholm eller liknande. June Express har lång erfarenhet av att flytta mellan städer i Sverige.

Mjödvägen 174650 Bålsta

Kilenkrysset är en företagsgrupp med ett 100-tal bolag som bedriver byggverksamhet och fastighetsförvaltning.

Östanvindsgatan 2165221 Karlstad

Fastighetsförvaltning samt uthyrning av fast och lös egendom. Lagerutrymmen, industrilokaler med kontorsmöjligheter.

Storgatan 28C73245 Arboga

Rådhuset i Arboga AB äger och förvaltar dotterbolagen Arbogabostäder AB och Kommunfastigheter i Arboga AB.Koncernens fastighetsbestånd förvärvades från Arboga kommun under 2010 och består av bostäder, kommerciella lokaler och kommunala fastigheter med en total yta på ca 140.000 m2. Kommunfastigheter äger och förvaltar ett antal servicebostäder, lokaler och utvecklar även målgruppen seniorer med en fastighet avsedd för seniorbostäder.

Sätra gård 10669291 Kumla

AML Startade sin verksamhet 1997. Vi har över 400 stycken varmförråd för magasinering och möbelförvaring i varierande storlek, även selfstorage förråd med egen nyckel. Hyr även ut containers på vår anläggning 14kvm och 33m3, fungerar även som bilförvaring. Alla våra förråd är uppvärmda, larmade och bevakade. Vi erbjuder även plocklager/utskick åt företag och föreningar. Hos oss kan du även arkivera din bokföring. Välkomna!

Stuvarvägen 385229 Sundsvall

Behöver du mer utrymme, bättre läge eller bara en förändring? Vi hjälper ditt företag att hitta en lokal som passar just er.

Tegelbrännargatan 746256 Vänersborg

5 (7)

Bohagstransporter av högsta kvalitet, in & utrikes, kontorsflyttningar, trafikerar Stockholm, Göteborg & Malmö. Magasinering i möbelcontainers. Miljöklassade fordon. Kvalitéts certifierad via SMF, Transportförsäkring i Trygg-Hansa.

Hantverksvägen 1115165 Södertälje

Välkommen till Iskuben Coldstore AB! Vi har lager och fryslager i Södertälje. #nl#Kontakta oss gärna för mer information!

Kyrkogatan 1176130 Norrtälje

Centrum Fastigheter tror starkt på att bygga långsiktiga relationer med såväl hyresgäster som underentreprenörer. Centrum Fastigheters förvaltningsytor uppgår i dag till ca: 83 600 kvm i form av bostäder, kontor och kommersiella lokaler. I beståndet finns ca: 3.000 kvm outnyttjade byggrättar för framtida projekt.

Industrivägen 444944 Nol

5 (1)

Söker du flexibla, moderna lokaler i en kreativ och levande miljö. Då är Nolföretagscenter rätt för dig. Kontakta oss så berättar vi gärna mer.

Landsvägsgatan 3A64260 Malmköping

Ladulås Lager grundades 2008 och är ett koncept för magasinering: att låta privatpersoner eller företag hyra trygga och säkra förråd. Ladulås Lager är medlemmar i SSA branchorgansiationen för ‘self storage’ i Sverige.

Brödernas Gata 126471 Östra Ljungby

ÖMT Åkeris huvudsakliga verksamhet består i att transportera mjölk för Skånemejeriers räkning. I detta åtagande ingår transporten av mjölk från producent till mejeri, samt även en stor del av logistiken kring transporterna.I ÖMT Åkeri har vi som mål att ständigt utveckla och förbättra våra tjänster i samarbete med kunder och anställda. Målet är också att genom detta skapa ett ekonomiskt gott läge för att kunna investera in i framtiden.

Ludvigsbergsvägen 1681831 Valbo

Hans Flach Fastigheter äger och förvaltar fastigheter sedan 1981. Vår grundverksamhet är förvaring/magasinering. Vi hyr ut garage, butikslokaler samt övriga lokaler.Samtliga av våra fastigheter ligger i centrala Valbo.Kontakta oss för vidare information, vi svarar gärna på dina frågor.

Uppsala

Vi arbetar med uthyrning av industri-, lager- och kontorslokaler. Uthyrningsbara ytor är drygt 20 000 m2 och dessutom finns pallplatser i höglagret att hyra. För en rationell packhantering i höglagret har vi samarbete med DSV Road AB.

Kontorsgatan 225471 Hasslarp

Vi hyr ut:* Industrilokaler* Verkstadslokaler* Lager* Kontor

Södra Långebergsgatan 2843632 Askim

4.17 (42)

Vi är en av Västsveriges och Göteborgs största och äldsta flyttfirmor med anor sedan 1946. Med moderna fordon från 12 till 60 m3 och erfaren personal löser vi de flesta uppdrag snabbt och effektivt. Vi erbjuder alla inom flyttbranschen förekommande tjänster till både privatpersoner och företag.Vi är auktoriserade av SMF, Sveriges Möbeltransportörers Förbund, har kollektivavtal, yrkestrafiktillstånd och ansvarsförsäkring. Vi följer Bohag 2010, Kontor 2003 och Alltrans 2007.

Teknikvägen 244495 Ödsmål

5 (2)

Aspebrant´s Magasin startade 1998 och ligger lättillgängligt vid Ödsmåls rondell, norr om Stenungsund. Kundservice är vår drivkraft. Vår breda kompetens inom logistik och lagring, gör att vi kan erbjuda trygg och säker förvaring hos oss. Vi är fullförsäkrade via Trygg Hansa och har ett samarbetsavtal med Securitas och Anticimex för all vår verksamhet. Vi satsar på kundservice och utvecklar vårt företag med modern teknik och satsar på kvalité och miljöarbete i vår verksamhet.