Se på karta

hydrofobering 

gav 83 företag inom detta område

Specialrengöringar på Gotland

Öppet

Hyvelgatan 1262141 Visby
logo

Vi på Specialrengöringar Gotland hjälper kunder när de stöter på olika rengöringsproblem. Det kan handla om sanering efter fåglar, fasadtvätt, sopkärlstvätt eller avlopps- eller mögelsanering. Vi fokuserar på olika sorters specialrengöringar. Vi levererar alltid den bästa kvalitén på arbeten som utförs. Vi kan lova att du som kund kommer att bli nöjd. Kontakta oss redan idag.

City Industriservice i Göteborg AB

J A Wettergrens gata 642130 Västra Frölunda
logo

Vi erbjuder professionella, kvalitetssäkrade tjänster inom högtryckstvättning, blästring, målning (fasadmålning, takmålning, industrimålning, rostskyddsmålning, brandskyddsmålning) och sanering (industri) i Göteborg. Våra kunder återfinns bland både företag, fastighetsägare, industrier, föreningar och privatpersoner.

OBM Gruppen Gävleborg AB

Öppet

Kryddstigen 1180292 Gävle
logo

OBM gruppen är en rikstäckande franchiseorganisation med entreprenörer inom fukt och inomhusmiljö.

D.T. Vatten & Energiborrning AB

Faluvägen 12979340 Insjön
logo

FuktskyddadeHem Thomas Glaad AB

(4.13)

Mosstenabacken 1012432 Bandhagen
logo

FuktskyddadeHem / Thomas Glaad AB svarar på dina frågor om fukt och fuktskador på ett språk som du förstår och vi löser problemet med fukt och fuktskador i din källare eller någon annanstans. På vår webbplats kan du läsa mer om fuktproblem i källarvåningar, dräneringsrör, fuktspärrar och om de renoveringar som vi utför.

Projektia Konsulter i Jönköping AB

Källebacksvägen 2455475 Jönköping
logo

Projektia är ett företag som främst utför skadebesiktningar åt försäkring, bygg och fastighetsbolag, och där tillhörande avfuktning och klimatkontroll. Vi hjälper till som byggkonsulter vid framtagning av bygglovshandlingar och arbetar också som kvalitetsansvariga enligt PBL. Vi åtar oss även mindre byggarbeten.

Fuktskadeteknik Sverige AB

Öppet

(5)

Blackedalsvägen 10143963 Frillesås
logo

FuktskadeTeknik AB utför skadebesiktning, mätuppdrag, fukt- och inomhusmiljöutredningar. Utifrån diffusa luktproblem och ohälsosymptom i inomhusmiljön, utreder vi dolda fuktskador, kemiska emissionsproblem samt fastställer svårbedömda orsakssamband. Vi är ett rent konsultföretag: vi säljer inte avfuktare eller annan utrustning och utför inga åtgärder. Därför kan vi vara helt opartiska och ge våra kunder rätt konsultkvalitet.

ge-ab

Fabriksvägen 651570 Rydboholm
logo

Garantientreprenad AB är ett litet företag i en viktig bransch. Vi är för närvarande nio anställda, i lokaler i Rydboholms ungefär en mil utanför Borås. Men vi är sällan här. Mesta tiden är vi ute hos kunderna. De finns i hela Västra Götaland med tonvikt i Boråstrakten och Göteborgsregionen. Det är hemma hos kunderna som vi gräver, lägger rör, snickrar, renoverar, fuktsäkrar, lägger golv och hittar lösningar. Det är ju hos kunderna som problemen finns.

Garantientreprenad i Sverige AB

August barks gata 2542132 Västra Frölunda
logo

GEAB står för Garantientreprenad och våra erfarna och kunniga medarbetare garanterar att du får rätt hjälp. Och eftersom vi har rätt resurser utför vi våra arbeten som totalentreprenör. #nl# #nl#Du slipper hålla i kontakten med alla inblandade hantverkare. Som kund behöver du endast ha kontakt med oss! #nl# #nl#Så har du problem med fukt i betongplatta eller fuktskada i källare så är vi rätt företag för jobbet till dig i Göteborg!

Riddargården AB

Öppet

(5)

Södra varalövsvägen 2726296 Ängelholm
logo

Vi är ett företag som specialiserat oss på att lösa olika typer av fuktproblem. Allt från bostäder till kyrkor. Vi jobbar med statliga och kommunala inrättningar samt med privata fastighetsägare och försäkringsbolag.

Svenska Fukt AB

Tranvägen 814172 Segeltorp
logo

Vi kan allt inom dränering, fuktskydd & fuktutredningar!

BM Fuktteknik AB

(1)

Industrigatan 1323351 Svedala
logo

Vi erbjuder våra kunder heltäckande tjänster inom avfuktning och rådgivning om fuktrelaterade problem.

Exekta AB - Fuktskada Göteborg

Öppet

Per-Hans väg 143650 Hovås
logo

Exekta AB, din avfuktningsfirma i Göteborg med omnejd! Vi åtgärdar fukt på vindar och krypgrunder och hjälper till att lösa problemen genom installation av avfuktare, trygghetsvakten vind, sanering och ventilation. Kontakta oss via telefon eller mail för ditt projekt, välkommen!

Sollefteå Fuktservice

Aspvägen 888133 Sollefteå
logo

Sollefteå Fuktservice hjälper dig Uppstår en fuktskada ökar risken för en negativ påverkan på inomhusmiljön. Ju ”närmre” skadan är boendemiljön ju större är risken. En till synes harmlös fuktskada kan därför utvecklas till en ekonomisk smäll. Det lönar sig att upptäcka fuktproblem i tid – och att tidigt åtgärda dem! Misstänker ni en begynnande eller pågående fuktskada hemma, tveka inte att höra av dig till oss på Sollefteå Fuktservice. Vi kan hjälpa dig genom att göra en fuktutredning, sanera din fuktskada med hjälp av avfuktning, göra fuktmätningar samt ta mögelprover mm. Vi skräddarsyr utredning och åtgärd efter just ditt behov. Vi kan även hjälpa dig att analysera vilka riskfaktorer som finns, eller vilka risker som ni kan undvika och motverka vid nybyggen, utbyggen och renoveringar.

Fukt & SaneringsTeknik AB

Öppet

Smedbygatan 260361 Norrköping

Fukt i Väst AB

Klevåsvägen 445155 Uddevalla

Polygon AK

Trådvägen 1983152 Östersund

Polygon AK

Brogatan 2793160 Skellefteå

Fukt & Syll Specialisten i Skåne AB

Öppet

Åbogatan 1825656 Helsingborg

Polygon Sverige AB

Öppet

Hemvärnsgatan 15, 8 tr17154 Solna

Byggsnabben AB

Västra vägen 516961 Solna

Jk Fukt Och Mögelsanering AB

Öppet

(5)

Aroniavägen 4E43448 Kungsbacka

Reducta

Öppet

Drottninggården 10026146 Landskrona

Fukthuset Stockholm AB

Öppet

(5)

Ängsvägen 1313972 Djurhamn

Fuktab AB

(2)

Tagenevägen 1242259 Hisings Backa