Se på karta

husschakt 

gav 7 företag inom detta område

Flädie mejeriväg 2423791 Bjärred
logo

Vi utför de flesta typer av markarbete, så som dränering av källare, byte av vatten och avlopp, schakter för tillbyggnader, rivning av hus och industrier, grävning för el, tele och fiber samt även helhets entreprenader för husbyggnationer, lager, industrihallar, maskinhallar ridhus samt hotell och skapande av utemiljöer. Du hittar även grävmaskiner och hjullastare hos oss för att underlätta ditt arbete.

Sprintergatan 427335 Tomelilla
logo

Kontakta oss för mer information, vi finns i skåne! Exempel på tjänster vi erbjuder: markarbeten till markentreprenad, avloppsanläggning & dränering, trädgårdsanläggare till trädgårdsanläggning, från hus till färdig trädgård, stensättning, husschakt.

Marka STORA GRIMSKÄLLE 52192 Falköping
logo

Välkommen till Skoghs Gräv & Schakt AB. Vi utför allt inom gräv- och schaktarbeten. Kontakta oss för mer information.

Kläppvägen 624231 Hörby
logo

S-Schakt utför alla slags markarbeten med huvudsaklig inriktning på kompletta lösningar för husbyggnationer, innefattande allt från röjning, trädfällning, husschakter, dränering, VA-arbeten, vägbyggnad, trädgårdsanläggning med gångar och plattläggning, asfaltering, gräsytor och plantering mm. Vi vänder oss till både företag, offentlig sektor och privatpersoner.

Kanalgatan 3424130 Eslöv
logo

Om K Persson Entreprenad EslövVi är din pålitliga partner inom markentreprenad och har allt som krävs för att genomföra dina projekt på ett professionellt och hållbart sätt.Vi är specialiserade på större grävarbeten såsom grundläggningsarbeten, vägarbeten, VA arbeten och marksaneringar.Vi utför exploateringsarbeten, utför dammschakter, dikesrensningar samt våtmarksanläggningar.Tveka inte att kontakta oss för en fri offert.

Gillberga Granhammar 63513 Eskilstuna