Se på karta

hundvård 

gav 678 företag inom detta område

Lady o. Lufsen Hundtrim

(5)

Vikingagatan 2C44236 Kungälv
logo

Vi tar emot de flesta hundraser för klippning och trimning. Varmt välkommen in med din hund!

Karlskrona Djurklinik

(3.75)

Carlandravägen 137162 Lyckeby
logo

Karlskrona Djurklinik finns sedan 1984 på Carlandravägen 1 i Lyckeby nära Karlskrona i Blekinge, där vi bedriver djursjukvård för sällskapsdjur efter tidsbeställning.

Stjärnmossens Hundpensionat

(5)

Hillingsäter MOSSEN 145891 Färgelanda
logo

Välkommen att lämna din hund hos oss på Stjärnmossens Hundpensionat! Vi är ett litet och trivsamt pensionat.

Djurbutiken

(3.8)

Ladugårdsvägen 2746170 Trollhättan
logo

Välkommen till vår butik där vi har stort sortiment på tillbehör/foder till ditt husdjur!Droppin för kloklipp och enklare puts,

Lenas Hundsalong

(5)

Björnebergsvägen 3456435 Bankeryd
logo

Jag utför Klippning,Trimning, Kloklippning samt Bad. Och jag har 30 års erfarenhet inom yrket.Välkommen till min salong mvh Lena

Katie's Hundvård

(5)

Kapellgatan 2373245 Arboga
logo

Tines Hundklipp

(4.6)

Solhemsgatan 1972335 Västerås

Royal Rehab AB

Tvägölsvägen 1237274 Listerby
logo

Varmt och hjärtligt välkommen till Royal Rehab, där vi tillsammans tittar på era specifika förutsättningar och möjligheter och arbetar fram en plan utifrån det oavsett om det handlar om att komma i form för tävlingssäsongen eller komma tillbaka efter en skada eller hitta ett dagligt upplägg för kroniska sjukdomstillstånd. Rehabiliteringen bedrivs hos mig med hjälp av mina verktyg, men en stor del av träningen bedrivs också hemma i det vardagliga livet genom restriktioner och hemövningar.

Årsta Hundtrim

(5)

Svärdlångsvägen 6612060 Årsta
logo

Trimmet ligger 3 minuters gångväg från Årstabergs pendeltåg/tvärbana /bussHjärtligt välkomna att boka tid för din hund.

Malles Hundtrim & Shop

Bruntorpsvägen 1054492 Hjo
logo

Trimmar alla raser och klipper alla hundar som behöver det även blandisar och schamponerar även klipphundarna för bästa resultat.

Hundsalongen

Hantverkaregatan 828148 Hässleholm
logo

Hundsalongen i Hässleholm - ett spa för din fyrbenta vän! Välkommen att kontakta mig för mer information eller för bokning.

Håbo hundcenter AB

Verkstadsvägen 4C74640 Bålsta
logo

Välkommen till Håbo Hundcenter.Hunddagis, Hundsim, Kurser, Rehabilitering, Friskvård och Hundtvätt.

Göteborgs Hunddagis-Dog Royal på Hisingen

(4.8)

Åskvädersgatan 141834 Göteborg
logo

Vi finns idag på fyra adresser i Göteborg, Backaplan, Hisingen, Högsbo och Sisjön. Vi har även en filial i Alingsås.På Göteborgs Hunddagis är vår målsättning att driva den verksamhet vi själva skulle önska till våra egna hundar och där din hund kan känna sig trygg och glad om dagarna. Vi vill att vårt dagis ska kännas som ett andra hem för din hund. Varmt välkomna till oss!

Hundtema Hunddagis - Hunddagis Sollentuna

(5)

Domherrevägen 919255 Sollentuna
logo

Vi är ett hunddagis beläget i Sjöberg/Sollentuna. Här är din hund trygg i hemmaliknande miljö med mycket aktivering och långa promenader i skogen. Dagiset är uppdelat på två våningar, en för små hundar och en för stora. 

Lottas Hundsalong

(5)

Stora ringvägen 5043363 Sävedalen
logo

Välkommen till Lottas Hundsalong - med hunden i centrum. Ett hundtrim som utför trimning, klippning, bad, tandskrapning, klo- och öronvård. Välkommen att kontakta mig för mer information och tidsbokning.

mariedals hundpensionat

Mariedals gårdsväg 6443496 Kungsbacka
logo

Mariedahls Gård ägs och drivs av familjen Pettersson-Bergh. Här bedriver vi ridverksamhet, hund- och kattpensionat.

Humlebyns

Humlekärrs Byväg 3643793 Lindome
logo

Här finns mångårig hunderfarenhet och brett hundkunnande. Vårt mål är att hundägaren ska få adekvat hjälp, vägledning och ökad kunskap, att hunden mår bättre och känner sig gladare.

Tassarnas Trim och Spa

Teknikgatan 2043437 Kungsbacka
logo

Välkommen till moderna och topputrustade salonger i stora fräscha lokaler! Vi erbjuder olika behandlingar för att din ögonsten ska få vad den förtjänar.Tassarnas erbjuder klippning, trimning och bad efter rasstandard eller enligt önskemål. Vi arbetar enligt ett koncept som ser till helheten på hundvård – allt detta på hundens villkor.Hunden och kunden i fokus!

Rocco hundfrisör salong

(5)

Värnhemsgatan 1021215 Malmö
logo

Rocco hundfrisör salong har diplomerade hundfrisörer.Här kan era fina pälsvänner bli klippta, trimmade, badade samt få spabehandling, inklusive hygienpaketet som består av öron, ögon och klo behandling. Salongen är helt ny och utrustad med professionell utrustning för professionella resultat för era hjärtevänner!Fina öppningspriserbjudande !! Varmt välkomna till Rocco salong

Håkanssons Klipp & Trim

(5)

Industrigatan 524332 Höör
logo

Vardagstrim för ALLA raser. Jag trimmar, klipper, badar, klipper klor & öronvård. Klor & öronvård ingår i klipp eller trim. Bad ingår inte,det får ni boka utöver.

Migeo

Sätrahöjden 1480633 Gävle
logo

Hos oss hitta allt från hunddagis och cykelverkstad och café.Vi finns i Gävle på Sätrahöjden 14, samt i Skutskär på Centrumgatan 15.

Hildesborgshunddagis

Bäckaforsvägen 4421874 Tygelsjö
logo

Hunddagis och hundpensionat för hundar som kan leka i grupp. Stora inhägnade ytor att vistas i ute och fräscha boxar inne. Hundtrim för dig med en hund som klipps på Marias hundtrim.

Pälsvårdsteamet

Kungsgatan 2644730 Vårgårda
logo

Välkommen till din hundfrisör på Kungsgatan 26 i Vårgårda.Vi badar, fönar och klipper vardagsfrisyr på alla hundraser.

Husby hundhotell

(5)

Husbyvägen 7019791 Bro
logo

Personligt hundpensionat i lantlig miljö. I vår ombonade miljö känner sig våra små gäster snabbt hemmastadda. Vi har specialiserat oss på att möta små/medelstora hundars särskilda behov. Vi erbjuder också boende inne hos oss.

Hundsalongen i Östersund HB

Voltvägen 26 F83148 Östersund
logo

I vår salong på Voltvägen 26 ägnar vi oss åt att bada, klippa och trimma hundar. Vi hälsar gamla som nya kunder varmt välkomna!