Se på karta

hundtrimning 

gav 120 företag inom detta område

Lady o. Lufsen Hundtrim

(5)

Vikingagatan 2C44236 Kungälv
logo

Vi tar emot de flesta hundraser för klippning och trimning. Varmt välkommen in med din hund!

Hålltorps Säteri AB

Norra Härene Ängen 53192 Lidköping

Källtorps Nygård Hundpensionat

Källstorps nygård 25038898 Trekanten

Getinge

Nordensköldsgatan 21119 Malmö
logo

Getinge är en global leverantör av innovativa lösningar för operationssalar, intensivvårdsenheter, sterilcentraler samt företag och institutioner inom hälso- och sjukvård och farmaceutisk industri. Våra personliga erfarenheter och nära samarbeten med kliniska experter, vårdpersonal och specialister inom medicinteknik gör det möjligt för oss att bidra till en förbättrad vardag för människor, nu och i framtiden.

Skene Zoologiska AB

Stängt

(5)

Klevagårdsgatan 351162 Skene
logo

Välkommen till Skene Zoologiska, din zoologiska fackhandel i Mark.

Tassarnas Trim och Spa

Stängt

Teknikgatan 2043437 Kungsbacka
logo

Välkommen till moderna och topputrustade salonger i stora fräscha lokaler! Vi erbjuder olika behandlingar för att din ögonsten ska få vad den förtjänar.Tassarnas erbjuder klippning, trimning och bad efter rasstandard eller enligt önskemål. Vi arbetar enligt ett koncept som ser till helheten på hundvård – allt detta på hundens villkor.Hunden och kunden i fokus!

Rocco hundfrisör salong

Stängt

(5)

Värnhemsgatan 1021215 Malmö
logo

Rocco hundfrisör salong har diplomerade hundfrisörer.Här kan era fina pälsvänner bli klippta, trimmade, badade samt få spabehandling, inklusive hygienpaketet som består av öron, ögon och klo behandling. Salongen är helt ny och utrustad med professionell utrustning för professionella resultat för era hjärtevänner!Fina öppningspriserbjudande !! Varmt välkomna till Rocco salong

Håkanssons Klipp & Trim

Stängt

(5)

Industrigatan 524332 Höör
logo

Vardagstrim för ALLA raser. Jag trimmar, klipper, badar, klipper klor & öronvård. Klor & öronvård ingår i klipp eller trim. Bad ingår inte,det får ni boka utöver.

Hildesborgshunddagis

Stängt

Bäckaforsvägen 4421874 Tygelsjö
logo

Hunddagis och hundpensionat för hundar som kan leka i grupp. Stora inhägnade ytor att vistas i ute och fräscha boxar inne. Hundtrim för dig med en hund som klipps på Marias hundtrim.

Hundsalongen i Östersund HB

Stängt

Voltvägen 26 F83148 Östersund
logo

I vår salong på Voltvägen 26 ägnar vi oss åt att bada, klippa och trimma hundar. Vi hälsar gamla som nya kunder varmt välkomna!

Zoocenter Hund & Katt

Stängt

Riksvägen 290431 Umeå
logo

Din personliga djurbutik med ett stort hjärta! Vi har foder och tillbehör till hund & katt. Även smådjurs tillbehör finns i butiken. Om det är något du saknar så försöker vi alltid att ta hem det till dig!

Pälsvårdsteamet

Öppet

Kungsgatan 2644730 Vårgårda
logo

Välkommen till din hundfrisör på Kungsgatan 26 i Vårgårda.Vi badar, fönar och klipper vardagsfrisyr på alla hundraser.

Djurfavoriten Norrtälje

Stängt

August Strindbergs gata 376146 Norrtälje
logo

Din lokala djuraffär i Norrtälje. Vi är familjeföretaget som besitter massor av kunskap om de djur och tillbehör vi säljer. Alla medarbetare i butiken har utbildning inom djurvård och inom företaget finns ytterligare spetskompetens inom områdena; fysioterapi och friskvård/beteende (hund), Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning, näringslära och utfodring hund/katt, pälsvård (hundfrisör). Alla som jobbar hos oss har även egna djur och då främst hundar, katter, kaniner och höns. Välkommen!

Åhus Hundcenter AB

Stängt

Martornsvägen 1129641 Åhus
logo

Välkommen #nl#Kristianstad kommuns bästa hunddagis i nya fräscha lokaler! Vi finns nära dig mellan Horna och Åhus, bara 10 minuter från Kristianstad. Vår kompetenta och engagerade personal har ett brinnande hundintresse och månar om alla våra gäster. #nl# #nl#Vill du besöka oss tänk på att vi är ute på promenad varje dag #nl#9:30 - 11:00 samt 13:30 - 15:00!

Carlson, Torbjörn Ingemar

Snötomta Björkbacken 59473 Överum

Monicas Hundtrim

Snyggvägen 2379492 Orsa
logo

Monicas Hundtrim har 26 års erfarenhet av klipp, trim och bad av hundar och katter. Även katt- och hundpensionat samt hunddagis. Tidsbokning och prisinfo: 0768038630

Djurproffset - Allt för ditt husdjur

Stängt

(5)

Industrigatan 4031234 Laholm
logo

Allt för ditt husdjur! Vi säljer foder, tillbehör, kattsand, burar & massa annat till dina husdjur. Vi erbjuder även hundbad, hundtrim samt kloklippning.

Tälje Hundtrim

(5)

Dalgatan 11A15133 Södertälje
logo

Vi erbjuder hundvård och hundklippning. Vi klipper, trimmar och badar din hund. Kontakta oss för mer information!

Lenas Hundsalong

Stängt

(5)

Björnebergsvägen 3456435 Bankeryd
logo

Jag utför Klippning,Trimning, Kloklippning samt Bad. Och jag har 30 års erfarenhet inom yrket.Välkommen till min salong mvh Lena

Hemhumlans Hundpensionat

Öppet

Lauker 293391 Arvidsjaur
logo

Välkommen till Hemhumlans Hundpensionat! Vi erbjuder ett litet och familjärt hundpensionat på landet, 3 mil från Arvidsjaur. Vi tar emot hundar året om med öppettider enligt överenskommelse. Hos oss finns separata hundboxar med egna hundgårdar och ett uppvärmt hundhus. Hundpensionatet är beläget på samma gård som vårt familjehus vilket gör att vi som driver hundpensionatet alltid finns nära till hands för era fyrbenta vänner som är på besök. Varmt välkomna att kontakta oss.

4 Tassarnas Trim

Centralgatan 43E26338 Höganäs
logo

Jag erbjuder klippning, trimning, badning, tovutredning och kloklippning för hundar, katter, stora och små, renrasiga och blandraser. Jag heter Susanna och är utbildad hund-, katt- och smådjursfrisör och diplomerad sedan 2000. Jag är uppvuxen med hundar och katter och har haft egna hundar sedan 1990. Jag har gått en 60 veckors utbildning utomlands med både teori och praktik som ledde till att jag blev diplomerad hundfrisör.

Katie's Hundvård

(5)

Kapellgatan 2373245 Arboga
logo

Mikis Hunddagis & Hundfrisör

Åkerhielmsgatan 1416733 Bromma
logo

Miks hunddagis är ett trivsamt och hemtrevligt hunddagis. Vi ligger i Bromma, Alvik/ Stora Mossen. Hos oss sitter hundarna i mysiga avdelningar inredda med soffor, bäddar och fällar. Hunddagiset ligger nära natur i ett lugnt villaområde och där går vi våra promenader.Vi har även en hundfrisör och hundvårdssalong i samma lokal.

Morrhåret Hundsport AB

Stängt

Stora Torget 159230 Vadstena
logo

Egendesignade Halsband & leksaker. Hög Kvalitet, tillverkade i vår butik iVadstena. Skandinaviska narvläder & svensk garvade skinn ! Miljöklassade !

Årsta Hundtrim

(5)

Svärdlångsvägen 6612060 Årsta
logo

Trimmet ligger 3 minuters gångväg från Årstabergs pendeltåg/tvärbana /bussHjärtligt välkomna att boka tid för din hund.