Se på karta

hundtrim 

gav 254 företag inom detta område

Lady o. Lufsen Hundtrim

(5)

Vikingagatan 2C44236 Kungälv
logo

Vi tar emot de flesta hundraser för klippning och trimning. Varmt välkommen in med din hund!

Hålltorps Säteri AB

Norra Härene Ängen 53192 Lidköping

4 Tassarnas Trim

Centralgatan 43E26338 Höganäs
logo

Jag erbjuder klippning, trimning, badning, tovutredning och kloklippning för hundar, katter, stora och små, renrasiga och blandraser. Jag heter Susanna och är utbildad hund-, katt- och smådjursfrisör och diplomerad sedan 2000. Jag är uppvuxen med hundar och katter och har haft egna hundar sedan 1990. Jag har gått en 60 veckors utbildning utomlands med både teori och praktik som ledde till att jag blev diplomerad hundfrisör.

Källtorps Nygård Hundpensionat

Källstorps nygård 25038898 Trekanten

Getinge

Nordensköldsgatan 21119 Malmö
logo

Getinge är en global leverantör av innovativa lösningar för operationssalar, intensivvårdsenheter, sterilcentraler samt företag och institutioner inom hälso- och sjukvård och farmaceutisk industri. Våra personliga erfarenheter och nära samarbeten med kliniska experter, vårdpersonal och specialister inom medicinteknik gör det möjligt för oss att bidra till en förbättrad vardag för människor, nu och i framtiden.

Skene Zoologiska AB

Stängt

(5)

Klevagårdsgatan 351162 Skene
logo

Välkommen till Skene Zoologiska, din zoologiska fackhandel i Mark.

Lottas Hundsalong

Stängt

(5)

Stora ringvägen 5043363 Sävedalen
logo

Välkommen till Lottas Hundsalong - med hunden i centrum. Ett hundtrim som utför trimning, klippning, bad, tandskrapning, klo- och öronvård. Välkommen att kontakta mig för mer information och tidsbokning.

Rocco hundfrisör salong

Stängt

(5)

Värnhemsgatan 1021215 Malmö
logo

Rocco hundfrisör salong har diplomerade hundfrisörer.Här kan era fina pälsvänner bli klippta, trimmade, badade samt få spabehandling, inklusive hygienpaketet som består av öron, ögon och klo behandling. Salongen är helt ny och utrustad med professionell utrustning för professionella resultat för era hjärtevänner!Fina öppningspriserbjudande !! Varmt välkomna till Rocco salong

Håkanssons Klipp & Trim

Stängt

(5)

Industrigatan 524332 Höör
logo

Vardagstrim för ALLA raser. Jag trimmar, klipper, badar, klipper klor & öronvård. Klor & öronvård ingår i klipp eller trim. Bad ingår inte,det får ni boka utöver.

Hildesborgshunddagis

Stängt

Bäckaforsvägen 4421874 Tygelsjö
logo

Hunddagis och hundpensionat för hundar som kan leka i grupp. Stora inhägnade ytor att vistas i ute och fräscha boxar inne. Hundtrim för dig med en hund som klipps på Marias hundtrim.

Strömstads Järn & Industri AB

Stängt

Råggatan 445233 Strömstad
logo

Vi på Strömstads Järn & Industri är säljer fästmatrial, till trä och stål. Vi har även försäljning av hundfoder. Vi tillhandahåller även tillbehör till din hund- koppel, selar, hundgodis med mera.

Hundsalongen i Östersund HB

Stängt

Voltvägen 26 F83148 Östersund
logo

I vår salong på Voltvägen 26 ägnar vi oss åt att bada, klippa och trimma hundar. Vi hälsar gamla som nya kunder varmt välkomna!

Zoocenter Hund & Katt

Stängt

Riksvägen 290431 Umeå
logo

Din personliga djurbutik med ett stort hjärta! Vi har foder och tillbehör till hund & katt. Även smådjurs tillbehör finns i butiken. Om det är något du saknar så försöker vi alltid att ta hem det till dig!

Pälsvårdsteamet

Öppet

Kungsgatan 2644730 Vårgårda
logo

Välkommen till din hundfrisör på Kungsgatan 26 i Vårgårda.Vi badar, fönar och klipper vardagsfrisyr på alla hundraser.

Djurfavoriten Norrtälje

Stängt

August Strindbergs gata 376146 Norrtälje
logo

Din lokala djuraffär i Norrtälje. Vi är familjeföretaget som besitter massor av kunskap om de djur och tillbehör vi säljer. Alla medarbetare i butiken har utbildning inom djurvård och inom företaget finns ytterligare spetskompetens inom områdena; fysioterapi och friskvård/beteende (hund), Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning, näringslära och utfodring hund/katt, pälsvård (hundfrisör). Alla som jobbar hos oss har även egna djur och då främst hundar, katter, kaniner och höns. Välkommen!

Hunddagiset Skogsdungen

Stängt

(4.83)

Jägerhorns Väg 114175 Kungens Kurva
logo

Välkommen till Skogsdungens Hunddagis. Vi finns i Kungens Kurva & i Gubbängen i södra Stockholm.

Åhus Hundcenter AB

Stängt

Martornsvägen 1129641 Åhus
logo

Välkommen #nl#Kristianstad kommuns bästa hunddagis i nya fräscha lokaler! Vi finns nära dig mellan Horna och Åhus, bara 10 minuter från Kristianstad. Vår kompetenta och engagerade personal har ett brinnande hundintresse och månar om alla våra gäster. #nl# #nl#Vill du besöka oss tänk på att vi är ute på promenad varje dag #nl#9:30 - 11:00 samt 13:30 - 15:00!

Swedgroom

Stängt

Lockarps kyrkoväg 5823841 Oxie
logo

Swedgroom hundsalong öppnades 1999 av Jette Creutz. Jette är certifierad hundfrisör, hundpsykolog och hundmassör.2022 utökades salongen med Lotta Sjögren, som är utbildad och certifierad av Jette.

Husdjursshopen

Stängt

Vävstolsvägen 516875 Bromma
logo

I butiken säljer vi foder, koppel, halsband, leksaker, godis mm till hund och katt. Du kan även få hjälp med kloklippning, drop-in. Vi har även hundtrim.

Parma AB

Stängt

(5)

Porlabacken 212477 Bandhagen
logo

Vi säljer, servar, reparerar och slipar din hundtrimningsutrustning m.m.

Carlson, Torbjörn Ingemar

Snötomta Björkbacken 59473 Överum

Djurproffset - Allt för ditt husdjur

Stängt

(5)

Industrigatan 4031234 Laholm
logo

Allt för ditt husdjur! Vi säljer foder, tillbehör, kattsand, burar & massa annat till dina husdjur. Vi erbjuder även hundbad, hundtrim samt kloklippning.

Redig Trim & Bad

(4.33)

Rindögatan 1011536 Stockholm
logo

Tälje Hundtrim

(5)

Dalgatan 11A15133 Södertälje
logo

Vi erbjuder hundvård och hundklippning. Vi klipper, trimmar och badar din hund. Kontakta oss för mer information!

Lenas Hundsalong

Stängt

(5)

Björnebergsvägen 3456435 Bankeryd
logo

Jag utför Klippning,Trimning, Kloklippning samt Bad. Och jag har 30 års erfarenhet inom yrket.Välkommen till min salong mvh Lena