Se på karta

hundaktiviteter 

gav 480 företag inom detta område

Göteborgs Hunddagis-Dog Royal på Hisingen

(4.8)

Åskvädersgatan 141834 Göteborg
logo

Vi finns idag på fyra adresser i Göteborg, Backaplan, Hisingen, Högsbo och Sisjön. Vi har även en filial i Alingsås.På Göteborgs Hunddagis är vår målsättning att driva den verksamhet vi själva skulle önska till våra egna hundar och där din hund kan känna sig trygg och glad om dagarna. Vi vill att vårt dagis ska kännas som ett andra hem för din hund. Varmt välkomna till oss!

Hildesborgshunddagis

Bäckaforsvägen 4421874 Tygelsjö
logo

Hunddagis och hundpensionat för hundar som kan leka i grupp. Stora inhägnade ytor att vistas i ute och fräscha boxar inne. Hundtrim för dig med en hund som klipps på Marias hundtrim.

Citydoggis AB

Östra varvsgatan 2521173 Malmö
logo

Citydoggis - för hundens bästa! Malmös centrala hunddagis. Hundens andra hem. Här får hundarna leka fritt i våra stora rastgårdar.

Öbergsgårdens Hunddagis

Storfarsvägen 181832 Valbo
logo

Hunddagis.Varmt välkomna att kontakta oss för mer info!

Husby hundhotell

(5)

Husbyvägen 7019791 Bro
logo

Personligt hundpensionat i lantlig miljö. I vår ombonade miljö känner sig våra små gäster snabbt hemmastadda. Vi har specialiserat oss på att möta små/medelstora hundars särskilda behov. Vi erbjuder också boende inne hos oss.

Frid & Fröjd Hunddagis

Vallda intagsväg 9843479 Vallda
logo

Lodjuret Hunddagis

Norra Bulltoftavägen 65C21243 Malmö
logo

Vi öppnade 1 oktober 2005. Vi finns på Kirseberg i Malmö, på Norra Bulltoftavägen 65, vår entré ligger inne på gården.Hos oss kan du lämna in din hund när du går till jobbet på morgonen och hämta den när det passar dig på eftermiddagen. Hunden har trevligt under hela vistelsen och blir rastad flera gånger.På Lodjuret Hunddagis arbetar vi med positiva förstärkningar och inte bestraffningar. Det ska vara roligt och tryggt att komma till dagis.

Mikis Hunddagis & Hundfrisör

Åkerhielmsgatan 1416733 Bromma
logo

Miks hunddagis är ett trivsamt och hemtrevligt hunddagis. Vi ligger i Bromma, Alvik/ Stora Mossen. Hos oss sitter hundarna i mysiga avdelningar inredda med soffor, bäddar och fällar. Hunddagiset ligger nära natur i ett lugnt villaområde och där går vi våra promenader.Vi har även en hundfrisör och hundvårdssalong i samma lokal.

Hundmentorn

Knätte 11052391 Ulricehamn
logo

Hundmentorn strävar efter att på ett positivt sätt träna hundar, genom att ta hänsyn till individen, rasen och hundens naturliga beteenden. Vi har kurser för valpar, grundkurser för hundar äldre än 7 månader, unghundskurser, agility, rallylydnad, viltspår, föreläsningar, digitala föreläsningar och även privatlektioner.

Falköpings Hunddagis

Torsgatan 152143 Falköping
logo

Falköpings hunddagis kommer drivas i centrala Falköping i doginmotion"s lokaler. En plats för dig att lämna din hund när du är på jobb/skola. Hunddagiset har målsättningen att driva den verksamhet jag själv skulle önska till min egen hund. Här finns det inga bestraffningar eller hårda tag, vi anser att positiv förstärkning och frivillig hantering är nyckeln till en god relation.

Personligt Hundfokus

Sandvägen 3274292 Östhammar
logo

Hunddagis Tusen Tassar

Sandavägen 119463 Upplands Väsby
logo

Vad gör din hund när du inte är hemma? #nl#Just nu har vi några lediga platser. #nl#Ring och boka ett platsbesök

Lady o. Lufsen Hundtrim

(5)

Vikingagatan 2C44236 Kungälv
logo

Vi tar emot de flesta hundraser för klippning och trimning. Varmt välkommen in med din hund!

Hundtema Hunddagis - Hunddagis Sollentuna

(5)

Domherrevägen 919255 Sollentuna
logo

Vi är ett hunddagis beläget i Sjöberg/Sollentuna. Här är din hund trygg i hemmaliknande miljö med mycket aktivering och långa promenader i skogen. Dagiset är uppdelat på två våningar, en för små hundar och en för stora. 

Syd-Väst Kliniken Hund + Katt / Billdal - Hovås - Askim

(3.94)

Klåvavägen 2243655 Hovås
logo

Din veterinär nära dig i - Billdal, Nya Hovås, Kullavik, Askim, Västra Frölunda & Göteborg. När din fyrfota vän i Billdal, Nya Hovås, Kullavik, Askim, Sisjön, Västra Frölunda eller västra Göteborg behöver en veterinär - vänd dig till oss för snabb och professionell hjälp. På vår djurklinik får du och ditt djur ett lugnt och lyhört bemötande.

Bräcke hunddagis TriBus

Edvard rodhes väg 3041877 Göteborg
logo

Hunddagiset TriBus på Hisingen är ett hunddagis med lite extra hjärta. Grundtanken i verksamheten är att personer med behov av stöd och handledning, som har ett stort intresse för hundar, får utbildning och ges möjlighet att göra praktik eller arbetsträna på vårt hunddagis. Hos oss kan du och din hund både få och ge så mycket mer. Tribus är en del av Bräcke diakoni, en snart hundraårig, idéburen stiftelse, men också en innovativ välfärdsaktör. Vi finns här för dig.

Hundens Lycka

Riksdalersgatan 2141481 Göteborg
logo

Välkommen till Hundens Lycka! Hunddagis och kurser i Göteborg och kurser i Varberg.

Lottas Hundsalong

(5)

Stora ringvägen 5043363 Sävedalen
logo

Välkommen till Lottas Hundsalong - med hunden i centrum. Ett hundtrim som utför trimning, klippning, bad, tandskrapning, klo- och öronvård. Välkommen att kontakta mig för mer information och tidsbokning.

Humlebyns

Humlekärrs Byväg 3643793 Lindome
logo

Här finns mångårig hunderfarenhet och brett hundkunnande. Vårt mål är att hundägaren ska få adekvat hjälp, vägledning och ökad kunskap, att hunden mår bättre och känner sig gladare.

Tassarnas Trim och Spa

Teknikgatan 2043437 Kungsbacka
logo

Välkommen till moderna och topputrustade salonger i stora fräscha lokaler! Vi erbjuder olika behandlingar för att din ögonsten ska få vad den förtjänar.Tassarnas erbjuder klippning, trimning och bad efter rasstandard eller enligt önskemål. Vi arbetar enligt ett koncept som ser till helheten på hundvård – allt detta på hundens villkor.Hunden och kunden i fokus!

Rocco hundfrisör salong

(5)

Värnhemsgatan 1021215 Malmö
logo

Rocco hundfrisör salong har diplomerade hundfrisörer.Här kan era fina pälsvänner bli klippta, trimmade, badade samt få spabehandling, inklusive hygienpaketet som består av öron, ögon och klo behandling. Salongen är helt ny och utrustad med professionell utrustning för professionella resultat för era hjärtevänner!Fina öppningspriserbjudande !! Varmt välkomna till Rocco salong

Håkanssons Klipp & Trim

(5)

Industrigatan 524332 Höör
logo

Vardagstrim för ALLA raser. Jag trimmar, klipper, badar, klipper klor & öronvård. Klor & öronvård ingår i klipp eller trim. Bad ingår inte,det får ni boka utöver.

Migeo

Sätrahöjden 1480633 Gävle
logo

Hos oss hitta allt från hunddagis och cykelverkstad och café.Vi finns i Gävle på Sätrahöjden 14, samt i Skutskär på Centrumgatan 15.

Martins Hunddagis

(5)

Hulukvarn 1055475 Jönköping
logo

Hundar är flockdjur, och trivs inte att vara ensamma. De bör heller inte vara ensamma i längre än fem timmar, och allt fler hundägare har därför upptäckt fördelen med hunddagis. Hos oss får hunden en bra vardag utan att behöva vara ensam. Vill du veta mer, boka gärna en tid och besök oss.

Strömstads Järn & Industri AB

Råggatan 445233 Strömstad
logo

Vi på Strömstads Järn & Industri är säljer fästmatrial, till trä och stål. Vi har även försäljning av hundfoder. Vi tillhandahåller även tillbehör till din hund- koppel, selar, hundgodis med mera.