Om företaget

Vi hjälper gärna våra kunder med att hitta den rätta bågen vad gäller färg, form och funktion. Varmt välkommen till oss!

Läs mer om företaget
Telefonnummer
08-642 23...
Adress

Renstiernas gata 13

11628 Stockholm


Mer information

Öppettider

Stängt

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Vi hjälper gärna våra kunder med att hitta den rätta bågen vad gäller färg, form och funktion. Varmt välkommen till oss!

Hultins Optik fanns långt före oss

Sedan 1939 har stockholmarna och inte minst södermalmsborna besökt Hultins Optik för att få kvalitetsglasögon och ett gediget hantverk. När vi 2006 tog över Hultins var detta något vi strävade efter att bevara.

Vi tillverkar alla glasögon i vår egen verkstad och det betyder lite snabbare service och möjligheten att skräddarsy glasen efter varje persons behov. Det är Cecilia som brinner för verkstadsbiten och tar gärna emot allt från lödningar till ”speciallösningar”.

Varje år åker vi på någon av de stora glasögon-mässorna i Paris, Milano eller New York. Där får Åsa sitt lystmäte. Hon går i timmar och plockar ut de allra bästa godbitarna ur varje kollektion. Allt från de stora modehusen till de lite mindre nischade märkena.

Vi måste nog erkänna att vi älskar teknik i all form och har oftast de senaste instrumenten i undersökningsrummet. Där sitter Elsi och Karin mer än gärna och undersöker allt som kan tänkas röra din syn. Vi har gott samarbete med ögonläkare och ortoptister och får snabbt iväg remisser till dessa om det skulle behövas.

Välkommen till oss!

Glasögon

Vi vet att det är svårt att välja bågar. De ska uttrycka din personliga stil och samtidigt vara funktionella. Vi älskar mode, både tillfälliga trender och stående klassiker. De varumärken vi väljer ut är sådana vi själva uppskattar. Bågarna vi rekommenderar är noga utvalda och vi garanterar alltid dess kvalitet. När vi själva shoppar vill vi bli bra bemötta. Få tips och råd, men också rum nog att hitta vår egen stil. Därför är det så vi bemöter dig här. Kom in, se dig omkring, låt oss bjuda på en kaffe.

Gå iväg en stund och fundera. Kom tillbaka. Glasögon tar tid att välja, men det är alltid värt besväret. Oavsett vad du vill ha hjälper vi dig gärna.

Våra glas

Vi säljer glas från den världsledande glastillverkaren Essilor. De återfinns på Forbes lista över de mest innovativa företagen i världen och är oftast först med nya lösningar och produkter.

Solglasögon

Vi älskar solglasögon. Allt från de stora svarta diva solglasögonen till de mer excentriska runda bågarna med mer livlig färgskala. Varje år handplockar vi våra favoriter från de stora modehusen till de mindre oberoende producenterna.

Vi gör mängder av slipade solglasögon varje år där du själv kan välja båge och din egen färg på glasen. Upplev skillnaden med solglasögon i din styrka! Kom in till oss så hittar vi det snyggaste sättet du kan skydda dina ögon på.

Kontaktlinser

Fördelarna med kontaktlinser är många. Med den nya tekniken som finns idag kan nästan alla ha kontaktlinser. Även om du har torra ögon eller ett kraftigt synfel går det oftast att korrigera med en kontaktlins, det gäller bara att hitta rätt sort för just dig!

Vill du känna friheten med kontaktlinser t.ex vid sport, skidåkning eller en regnig dag? Komplettera dina glasögon med kontaktlinser! Vill du bara ha kontaktlinser ibland eller dygnet runt? Kom in till oss vi kan hitta rätt kontaktlins för dig och ditt ändamål!

Hultins Optiks utvalda länkar

Omdömen

B

B-K

Mer än ett år sedan

Underbar personlig service. Fixade mina nya progressiva glasögon på 5 dagar när jag tappat mina gamla....

Anonym användare

Mer än ett år sedan

Har varit kund hos hultins länge och blir jämt lika nöjd. De är trevliga och duktiga.

a

algreen

Mer än ett år sedan

trevliga och proffsiga

Anonym användare

Mer än ett år sedan

Personalen är mycket hjälpsam.

Anonym användare

Mer än ett år sedan

Mycket stort urval på de bästa bågarna.

Anonym användare

Mer än ett år sedan

Hultins är mycket duktiga på att hitta rätt bågar som passar dig.
/Anders

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Hultins Optik

Omsättning

10 983 tkr

Vinstmarginal

19.30 %

Anställda

6

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Hultins Optik finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

O.S.S Optik Stockholm Söder AB

Org.nr:

5567002042

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

47781 Optiker

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

21.03.2006

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 5
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

086422322

08-642 23 22

086-42 23 22

0864-223 22