Se på karta

hudterapeut 

gav 2514 företag inom detta område

Tipp Topp

Öppet

Stora torget 257242 Oskarshamn
logo

Hos oss kan Du avnjuta en hel-, halvdag eller någon timma, allt efter eget behag. Vi erbjuder Hårvård-Hudvård-Nagelvård- Kroppsbehandlingar-Vaxning-Diatermi.

Anettes Hud & Fotvård

(4)

Ångermannagatan 12416264 Vällingby
logo

Fotvård, hudbehandlingar mm. Välkomna att höra av er.

Wilma

Stängt

Skolgatan 5690327 Umeå
logo

En oas mitt i stan!Vi erbjuder det senaste inom hud- och kroppsvård och följer den senaste utvecklingen. Du möts av auktoriserad och kunnig personal i en rogivande och behaglig atmosfär.Vi erbjuder även en härlig Spaavdelning med bubbelpool och relax för uthyrning. Gör en härlig start på en helkväll med ditt sällskap, eller en romantisk afton för två? Boka tre timmar i denna underbara oas.Välkommen till oss, vi tar hand om dig!

Your Skin By A

Öppet

Köpenhamnsvägen 521743 Malmö
logo

Välkommen till Your Skin By A– Där DU står i fokus –Jag är CIDESCO Certifierad Hud- och Spaterapeut, Auktoriserad Hudterapeut och medlem i SHR och innehar Gesällbrev i yrket HudterapeutSalongen är godkänd hos Miljöförvaltningen i Malmö och Försäkringar har vi självklart för allas trygghet.Har du Friskvårdsbidrag så kan du använda det när du bokar Massage.Varmt Välkommen!Avbokning 24 h innan bokad tid annars debiteras behandlingspriset.

Hårdesign Höör AB

Öppet

Järnvägsgatan 424330 Höör

Klipp, färg, tvätt, styling, uppsättning, bal, brud, perm, bryn, extensions, ansiktsbeh, hudåtstramning, spraytan.

Yrkeshögskolan Landskrona

Järnvägsgatan 826132 Landskrona
logo

Yrkeshögskolan Landskrona skapar moderna yrkesutbildningar som riktar sig mot ett arbetsliv i framtiden. Hos oss möter du personal och utbildare med hög kompetens och erfarenhet från näringslivet. På skolan råder en kreativ miljö som bygger på studerandeinflytande och trivsel. Utbildningarna bedrivs i nyrenoverade lokaler i centrala Landskrona. Landskrona ligger strategiskt mitt på den skånska västkusten, bara ett stenkast från Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn med täta kommunikationer.

LPG Technovital

Gyllenstiernsgatan 1611526 Stockholm
logo

Technovital AB är ensamt representant för franska LPG Endermologie i Sverige och tillhandahållerapparatur, utbildning, teknisk support och hudvårdsprodukter från LPG.

Topp till Tå

Öppet

(5)

Västra rönneholmsvägen 5221741 Malmö
logo

Perian Alievska, diplomerad hudterpeut tillsammans med frisörerna hälsar Dig varmt välkommen till Topp till Tå Skönhet & Hälsa i Malmö. I en lugn och avslappnande miljö utförs alla typer av ansikts- och kroppsbehandlingar med produkter från Exuviance. Både män och kvinnor är välkomna!

Heléns Beautycenter AB

Öppet

Stora Brogatan 3750335 Borås
logo

Heléns Beautycenter är en etablerad skönhetssalong sedan många år tillbaka. Faktum är att vi har funnits i Borås i 30 år.Våra kunder söker trygghet och hög kompetens i behandlingar, produkter och service, Därför har vi ett brett utbud av professionella produkter och behandlingar för er att välja emellan. Vi vet att skönhetsdjungeln är stor så låt därför vår välutbildade personal hjälpa er att hitta rätt!Vi älskar att skämma bort våra kunder!

Hårkompaniet

Öppet

Björnvägen 3A26265 Ängelholm
logo

Litet kompani, stort kunnande mitt på Stortorget i Ängelholm.

Exuviancekliniken

Öppet

(5)

Falsterbovägen 5823651 Höllviken
logo

Få förnyad utstrålning och fantastiska resultat med Exuviance professionella behandlingar. Med den senaste hudvårdsteknologin, fantastiska lokaler och professionell personal kan vi erbjuda något alldeles extra för dig och din hud. Vi arbetar med Exuviance unika hudvårdsbehandlingar och produkter – ett komplett system av vetenskapligt utvecklade, högeffektiva produkter. Exuviance är avancerad hudvård från de läkare som upptäckte och tog patent på alfahydroxisyrateknologin (AHA).

Exuviancekliniken

Öppet

Lundavägen 1121218 Malmö
logo

Vi är specialister på ansiktsbehandlingar med AHA och PHA. Vårda din hud, din skönhet, ditt välbefinnande - använd Exuviance.

Elisabetkliniken AB

Öppet

(5)

Regementsgatan 721753 Malmö
logo

På Elisabetkliniken älskar vi det vi gör - förstklassiga behandlingar i en underbar miljö. I vårt parfymeri finner du hudvård, make up och dofter av välkända märken.#nl#Vi är välutbildade hudterapeuter med lång erfarenhet vilket gör att du alltid är i trygga händer. Välkommen!

4 Everybody

Stora Nygatan 2321137 Malmö
logo

4 Everybody har 30 års erfarenhet inom hudvård. Vi utför även mindre operationer. Välkomna in eller ring oss för tidsbokning!

Hudvårdshögskolan IBS

Öppet

Smedjegatan 1813154 Nacka
logo

Hudvårdshögskolan utbildar dig till expert inom hudvård och specialiserad ansiktsvård. Hudvårdshögskolans hud- och spaterapeututbildning leder till gesällbrev och internationell examen. Utbildningar med CSN stöd. Studera på heltid eller deltid.

Advanced Clinic (f.d Advanced Skin Care)

Öppet

(4.9)

Skanstorget 641122 Göteborg
logo

Varmt välkommen till Göteborgs största hudklinik som fokuserar på avancerad hudvård med fördjupning på kostens betydelse. Vi erbjuder resultatinriktade behandlingar som behandlar orsak, inte bara symptom.Våra auktoriserade hudterapeuter & legitimerad sjuksköterska erbjuder gedigen kunskap inom avancerad hudvård samt estetiska injektioner & vår klinik grundades 2010 i Göteborg.Välj mellan behandlingar som: Ansiktsbehandling, Fotvård, Estetiska Injektionsbehandlingar, Laser, Dermapen/Skinpen m.m

La Capelli Hår & Hud

Öppet

Västra Järnvägsgatan 2928331 Osby
logo

Vi erbjuder allt inom hårvård och hudvård. Boka tid för klippning, färgning, slingning hos våra frisörer eller ansiksbehandling, brynfärg, vaxning, fotvård hos vår hudterapeut. Unna dig en avkopplande stund hos oss. Välkomna!

Wiila Kliniken AB

Östergatan 1843430 Kungsbacka
logo

Hud- och hårvårdssalong som väljer att sätta kunden i fokus. Vi ger personlig service och erbjuder en avslappnad atmosfär.

Andtfolks Hudvård

Öppet

Stora gatan 873130 Köping
logo

Hos oss får du effektiva behandlingar med synbara resultat. Med vår erfarenhet i kombination med den senaste högteknologiska hudvården och exklusiva produkter, skräddarsyr vi de bästa behandlingarna för just dig. Vi utför ansiktsbehandlingar, permanentfärgning, manikyr, nagelvård, hårborttagning, fotvård m.m. Köp vårt presentkort - populär gåva året om.

Kvarnkulla Trädgård

Öppet

Kvarnkulla gård 57357394 Ydre
logo

Lantluft, smådjur och massor av blommor.I vår välsorterade handelsträdgård kan du välja och vraka bland växter, träd och buskar så väl som trädgårdstillbehör och krukor. I visningsträdgården finner du inspiration och kreativitet att föra med hem till den egna trädgården.

The Wellness Room

Öppet

(3.67)

Regementsgatan 1421142 Malmö
logo

Med erfarna, professionella terapeuter och expertkunskap inom hälsa, hud och makeup hälsar vi dig varmt välkommen till The Wellness Room.

Hudplus

Frykholmsgatan 1128131 Hässleholm
logo

Välkommen till Hudplus. Hudplus ger dig och din hud det bästa - känslan av skönhet och harmoni.

Ammi Davidsson

Stängt

Bockängsgatan 557138 Nässjö
logo

Prova våra härligt avslappnande och effektiva behandlingar, enbart med naturkosmetik, i lugn miljö. Genomgående tänk för oss är att alltid sätta individen i centrum, vilket innebär att vi anpassar både våra behandlingar och de produkter vi rekommenderar utefter varje människas specifika behov. Vi är alla olika!

Nectar Hår & Skönhet

Öppet

(3.2)

Tumba torg 214730 Tumba
logo

Nectar är en kombinerad skönhetsalong och frisör. Välkommen in!

Susanna's Hudvård

Stängt

(4)

Seminarievägen 364533 Strängnäs
logo

Jag är certifierad specialiserad hudterapeut och verksam sedan 1980. Behandlingar skräddarsyr jag utifrån dig som kund. Innehar gesällbrev diatermicertifikat samt diplomerad i manuellt lymfdränage enligt orginalmetoden Dr.Vodder.Varmt välkommen till salongen!