Om Hudiksvalls sjukhus

Sjukhuset i Hudiksvall är ett av länets sex sjukhus.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Hudiksvalls sjukhus, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnRegion Gävleborg
BolagsformLandsting
Datum för upprättande01.01.1974
Org.nr:2321000198
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital0
Omsättn.intervall-
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch86102 Specialiserad sluten somatisk hälso- och sjukvård på sjukhus, 86221 Specialistläkarverksamhet inom öppenvård, på sjukhus, 86211 Primärvårdsmottagningar med läkare m.m., 84115 Personalförvaltning och andra allmänna stödtjänster, 86903 Primärvård, ej läkare

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Hudiksvalls sjukhus

Joacim Karlsson

mer än ett år sedan

Det har blivit en del besök här då man är uppvuxen i närheten. Alltid fått den vård jag behövt. Ett vanligt svenskt sjukhus!

Besviken

mer än ett år sedan

Dåligt bemötande. Man får bara gympa tio veckor, sedan får man vänta tills nästa period. Detta trots att man har diagnos och behöver kontinuerlig träning. Så måste man vara kompis med sjukgymnasten för då kan man få fler timmar. Det kan ju slå väldigt fel. Det är inte så här det ska gå till.

Jenny

mer än ett år sedan

Det har gått 2 år på Hudiksvalls "sjukhus" men det ända som dom gjort åt mina plågsamma symtom är att skicka räkningar till min brevlåda! Jag har så ont så jag gråter varje dag men dom verkar inte tro att en ung person på 22år kan vara sjuk så ingen smärtlindring alls. Jag har tappat all livsglädje tack vare eran nonchalans! Ett bra förslag till er som vill helt seriöst spara pengar och återgå till arbete, sök privatvård direkt istället!